Süleyman Can Şahin 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Bende yok malesef. Hayırlısı olsun inşallah kazanırsınız. Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Hepsi hikaye mülakakat demek adamını bulmak demek.Allah işinizi rast getirsin. 1 Yorum bağlantısı
Eren Yavuz 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Kahverengi hariç koyu renk takım elbise giymeye özen gösterin,güler yüzlü olun.Saç,sakal muntazam olsun,odaya ilk girişte selam vermeyi unutmayın.Cümlelerinizi sonu açık kalacak şekilde bitirmeyin,kendinizden emin olun ve o şekilde konuşun.Umarım başarılı olursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Hayırlısı olsun. Umarım dilediğiniz gibi olur. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Eşim zabıt katibi 10 senedir. İşten döndüğü zaman sorarım kendisine. Ancak son birkaç yıldır bu işte torpil çok oynuyor. daha doğrusu mülakatın olduğu her yerde torpil var. Sakin olun. Giyim kuşamınıza dikkat edin. Sakin olun. Sizin için hayırlısı neyse o olsun. Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Hayırlısı ile inşallah kazanırsınız Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Bende yok malesef. Hiç bir şekilde siyasi bir jargon kullanma, bir simge, işaret vb. taşıma, Heyecanını belli etmekten kaçınma, cevapları önce düşün, sonra konuş. Asla hızlı konuşma, Yeteri kadar yüksek sesle konuş, Acemiliğini, toyluğunu gizlemeye çalışma. Samimi ol. Şansın oldukça yüksek. Karamsar olma. Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 hakkında hayırlısı olsun inşaAllah... Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Öncelikle Allah yardımcın olsun. Torpili olmayıp da işe giren arkadaşlarım var. Torpil olayına çok takılma. Birisi içeri girdiğinde selam ver demiş ama onu yapma bence. İçeri girdikten sonra hafifçe başını eğerek yerine geç ellerini öne ve arkaya bağlama çok da ellerinle oynama. bilmediğin sorulara hatırlayamadım şu an efendim demen daha iyi olur. Hangi sorunun çıkacağını kestirmen çok güç. Ucu bucağı yok sorulacak soruların. Ama Mert beyin dediği konulara da bakın. hayırlı haberlerini duyarız inşallah. Takım elbise ve sinek kaydı şart tabiki de:) 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Ben de 3 kez girdim 3. de kazandım. Hepsinde mülakatta elenmiştim. Şimdi Komisyonda yani mülakata gideceğin bölümdeyim geçen hafta klavye sınavını yaptık bugün öğlen açıkladık. 9 Martta'da 572 adayımız mülakata gelecek ve biz 216 kişi alıcaz. Mülakatta önemli olan baskı altında nasıl davrandığın ve tepkilerin. Mutlaka takım elbisen olsun traşlı ol, ve net ol cevaplarda, bilmiyorum de geç. Karşındaki Başkan Üye ve Başsavcı daha çok tepkilerine bakıyor olacak. Umarım olur ve kazanırsın... Başarılar şimdiden Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 26 Şubat 2015 Yazar Paylaş 26 Şubat 2015 Ben de 3 kez girdim 3. de kazandım. Hepsinde mülakatta elenmiştim. Şimdi Komisyonda yani mülakata gideceğin bölümdeyim geçen hafta klavye sınavını yaptık bugün öğlen açıkladık. 9 Martta'da 572 adayımız mülakata gelecek ve biz 216 kişi alıcaz. Mülakatta önemli olan baskı altında nasıl davrandığın ve tepkilerin. Mutlaka takım elbisen olsun traşlı ol, ve net ol cevaplarda, bilmiyorum de geç. Karşındaki Başkan Üye ve Başsavcı daha çok tepkilerine bakıyor olacak. Umarım olur ve kazanırsın... Başarılar şimdiden Çok tesekkurler bilgiler icin. Sunu da sormak istiyorum: Tutanakta yazilan kelime 112 dogru yazilan 105 olarak imzaladim. Ancak acikladiklari listede 104 olarak girmisler. Buna itiraz etmek gerekir mi? 4-5 sira degisiyor ama onemli mi? Sözludeki torpil hakkinda ne dusunuyorsunuz? Var mi gercekten? Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Hatırlatın komisyona 105 diye. Doğruysa düzeltirler zaten. Torpil konusu ise referans olarak geçiyor ama siz umutsuzluğa kapılmayın hakedip giren daha çok. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 26 Şubat 2015 Yazar Paylaş 26 Şubat 2015 Sorduklari sorulara uzatip mi cevap vereyim yoksa kisa ve netmi? Yani ben bi konuyu anlatirken laf lafi acabiliyor acsa mi iyi acmasa mi Bu arada Ahmet Bey hangi komisyon? İstanbul mu? Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Kardeşim nasibinde varsa öyle yada böyle girersin, sana kalan doğru şekilde yapmak.. nasibinde yoksa ne yapsanda boş, bunu bilerek git olsa olur olmasa ya zamanı gelmemiş yada başka işler bekliyor seni, o yüzden rahat ol, çekingen olma.. denildiği gibi kılık kıyafet vs sana düşeni yerine getir... 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Kısa ve net cevap ver orada laf Lafı açmıcak emin ol net ve kendinden emin konuşmak en iyisi. Bu arada evet İstanbul komisyonu yani Çağlayan Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 26 Şubat 2015 Yazar Paylaş 26 Şubat 2015 Kısa ve net cevap ver orada laf Lafı açmıcak emin ol net ve kendinden emin konuşmak en iyisi. Bu arada evet İstanbul komisyonu yani Çağlayan Aslinda direk ilk 85 kisiyi alsalar cok iyi olacak bu siralamanin etkisi nedir alimlara? Adamin biri 155 falan yazmis... Alinmama ihtimali nedir? Siralama onemli mi? Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Adam 155 Yazmış olabilir ama Konuşmayı bilmiyorsa karşındakine güven vermiyorsa alınmalı mı sence ? Heyet insan sarrafı olduklarından dalavereci adamı da yakalıyorlar genelde Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 26 Şubat 2015 Yazar Paylaş 26 Şubat 2015 Valla acikcasi bu ulkede bu aralar guven kelimesi kimsede yakisik almiyor. Kimseye guvenemiyosun bu sartlarda alim zor baya zor. Ben olsam beni alirdim Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Kısmetinde varsa olacaktır merak etme. Ben 2007'de 163 yazdım hatasız mülakatta elendim, 2008 de 148 yazdım mülakatta elendim bunlarda çok heyecanlıydım. sonra dedim olmuyor askere gittim geldim 2011 de girdim 141 hatasız yazdım dedim ne olsa almıyorlar gayet rahat girdim ve mülakatta rahattım ve oldu Kısmet o zamanmış demek... Hayırlısı olsun hakkında 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Pijama eşofman ile gidin rahat olun. Kafa rahat olursa yazarsiniz. Ben 169 ile birinci olmuştum. Relax takilin. Adam yazmış demekki mülhakat diyor kafasız ; bakma sen kardeşim Mert'e giy takım elbiseni ol traşını, kısalt faullerini, takın tüm efendiliğini, sorulan soruların net cevabını bilmesende birkaç anlamlı cümle kurmaya çalış, ben şu anda Z. Katibiyim, mülhakatta bana Adliyenin bölümlerini sormuşlardı, hukuk mahkemeleri, ceza mahkemeleri falan filan. bu gibi şeylere çalış. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Torpille girip ömürboyu çocuklarına aile haram yedireceğine olacaksa hakkınla olsun olmayacaksa hiç olmasın. Sınavda başarılar dilerim. Hakkında Hayırlısı olsun. 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Adam yazmış demekki mülhakat diyor kafasız ; bakma sen kardeşim Mert'e giy takım elbiseni ol traşını, kısalt faullerini, takın tüm efendiliğini, sorulan soruların net cevabını bilmesende birkaç anlamlı cümle kurmaya çalış, ben şu anda Z. Katibiyim, mülhakatta bana Adliyenin bölümlerini sormuşlardı, hukuk mahkemeleri, ceza mahkemeleri falan filan. bu gibi şeylere çalış. arkandaki künefe mi (selfie) 1 Yorum bağlantısı
kazım yenikomşu 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Nasip se torpilde bulunur, torpilsiz de olur ama nasip değilse kimden torpil yapsan boş olur. O yüzden rahat ol Besmeleyi çek ve gir. Hakkında hayırlısı. Bu kadar kişininde duasını aldın İnşallah olur kardeşim... 1 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Hakkında hayırlı olacaksa olsun, yukarılarda çok güzel yorumlar var, o nedenle ben yapmıyacağım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts