Ahmet Özkan 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Merhabalar, Aracın ön kapılarını açıp kaparken gıcırtı yapmaya başladı 2 gündür. Kısa yoldan bu gıcırtıyı kesmenin en kolay yolu nedir acaba? Forumdaki bazı konularda tecrübeli arkadaş ve abilerimin W2 40 gibi bir spreyden bahsettiğini okumuştum. Bu sprey iş görür mü be tam olarak nasıl tatbik edilir acaba? Teşekkürler, Menteşeler görünüyor Yorum bağlantısı
Aydın Sert 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 WD40 tabiki işe yarar. Aynı durumda ben vidaları sıkmıştım, gevşemişti. Bi deneyim derim. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Şuan için en basit yol WD-40. Deodorant gibi basınçlı kutuda. Ufak ince bir hortumu mevcut. Kutuyu çalkalayarak menteşelere, gergiye tatbik edin. Bolca sıkabilirsiniz.. Birkaç defa kapıyı açıp kapayın.. Ses büyük oranda kesilir. Eğer hala devam ederse sprey görmeyen yer kalmıştır.. https://www.google.com.tr/search?q=wd-40&espv=2&biw=1680&bih=935&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=LYTwVMijNoT3Uo__gKgM&ved=0CAYQ_AUoAQ Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 27 Şubat 2015 Yazar Paylaş 27 Şubat 2015 WD40 tabiki işe yarar. Aynı durumda ben vidaları sıkmıştım, gevşemişti. Bi deneyim derim. Teşekkürler Aydın Bey, Deneyip sonucu yazarım. Şuan için en basit yol WD-40. Deodorant gibi basınçlı kutuda. Ufak ince bir hortumu mevcut. Kutuyu çalkalayarak menteşelere, gergiye tatbik edin. Bolca sıkabilirsiniz.. Birkaç defa kapıyı açıp kapayın.. Ses büyük oranda kesilir. Eğer hala devam ederse sprey görmeyen yer kalmıştır.. https://www.google.com.tr/search?q=wd-40&espv=2&biw=1680&bih=935&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=LYTwVMijNoT3Uo__gKgM&ved=0CAYQ_AUoAQ Teşekkürler Kerem Bey, Ben sizlerin yorumlarını okudukça bu WD-40 denen sihirli spreyi ilk gördüğüm markette almıştım. Şimdi şansımıza kapı gıcırtısı çıkınca sizlere sorup uygulama için onay almak istedim. Saygılar 1 Yorum bağlantısı
Murat DEMİRHAN 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 eminim başlığı okuyan herkes wd40 diyerek içeriğe bakmıştır. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 WD-40 geçici çözer. Sıvı gres sıkın bende bundan var 6 Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 27 Şubat 2015 Yazar Paylaş 27 Şubat 2015 WD-40 geçici çözer. Sıvı gres sıkın Teşekkürler Furkan Bey, Şimdilik WD-40 deneyip burada sıvı gres bulabilirmiyim ona bakayım. Malum memlekette değiliz her şeyi kolayca bulamıyoruz. [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Aynı sorun bende de mevcut. Wd-40 bir süre işe yarıyor sonra yine aynı gicirti oluşuyor kapıda. Daha kalıcı bir çözümü olan var mı? 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Teşekkürler Furkan Bey, Şimdilik WD-40 deneyip burada sıvı gres bulabilirmiyim ona bakayım. Malum memlekette değiliz her şeyi kolayca bulamıyoruz. [emoji4] WD-40 bulduğunuz yerde %90 bulursunuz 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 WD-40 geçici çözer. Sıvı gres sıkın bende bundan var Furkan Bey benden evvel davranmış. Tavsiyeniz için teşekkürler. Bir deneyelim. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 araçla sanayinin oralardan geçeiyorsanız bir dükkanın önünde durup rica edin para bile almadan yağlarlar sıkıntı kalmaz Yorum bağlantısı
Hasen Kara 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Aynı sorun bende de mevcut. Wd-40 bir süre işe yarıyor sonra yine aynı gicirti oluşuyor kapıda. Daha kalıcı bir çözümü olan var mı? Sıvı gres yağı var. Onu kullanın sizde. Oda sprey. Daha kalıcı. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 27 Şubat 2015 Yazar Paylaş 27 Şubat 2015 araçla sanayinin oralardan geçeiyorsanız bir dükkanın önünde durup rica edin para bile almadan yağlarlar sıkıntı kalmaz Sorun da orada zaten Mesut Bey maalesef yurtdışındayım ve memleketteki sanayi olayı yok burada sadece servisler var. Bir kaç tane ufak tamirci gibi yer buldum ne zaman gidip bir şey sorsam biz bu arabaya dokunamayız beceremeyiz siz servise gidin deyip kaçıyorlar [emoji1] Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Sorun da orada zaten Mesut Bey maalesef yurtdışındayım ve memleketteki sanayi olayı yok burada sadece servisler var. Bir kaç tane ufak tamirci gibi yer buldum ne zaman gidip bir şey sorsam biz bu arabaya dokunamayız beceremeyiz siz servise gidin deyip kaçıyorlar [emoji1] K.bakmayın Ülkeyi görmedim daha dün eşimin babasının arabası bendeydi aynı sıkıntı vardı araçta gacur gucur ötüyodu, kapıyı kapatınca kaportanın içine giren kısmı bir güzel yağladık, kapıyı 5-10 kez kapatıp açtık sorun kalmadı, çok rahat sizin becerebileceğiniz iş, normal evdeki kapıları nasıl gıcırdamaya başladığında yağlarız o mantık 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 27 Şubat 2015 Yazar Paylaş 27 Şubat 2015 K.bakmayın Ülkeyi görmedim daha dün eşimin babasının arabası bendeydi aynı sıkıntı vardı araçta gacur gucur ötüyodu, kapıyı kapatınca kaportanın içine giren kısmı bir güzel yağladık, kapıyı 5-10 kez kapatıp açtık sorun kalmadı, çok rahat sizin becerebileceğiniz iş, normal evdeki kapıları nasıl gıcırdamaya başladığında yağlarız o mantık Estağfurullah rica ederim. Böyle durumlar olunca nereye aramazsın memleketimin ustalarını, insanlarını diyoruz işte kısmet. Şimdilik Arkadaşların da dediği gibi wd-40 ile geçici olarak yapıp uygun bir zamanda sıvı gres bulmaya çalışacağım. Saygılar Yorum bağlantısı
Emre Demir 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Wd 40 geçici ama etkili . Toz tutmasa en iyisi 1 parmak gres çalacaksın 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 İnce bir şekilde gres uygulayın .... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts