İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Tdci 2011 Model Amortisörü Ne Marka ?

Yusuf Dilekci

Recommended Posts

Yusuf Dilekci

2011  model tdci aracım ön amortisörü patlamış mevcut üzerindeki amortisörün ne marka olduğu  gazlı yada yağlı olduğunu bilen varmı?   magneti marelli gazlı amortisör taktırmak istiyorum. bu amortisör yumuşak konforlumudur tavsiye edermisiniz? 

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya
(düzenlendi)

Scash diye biliyorum.bende yazın degistirecegim.monreo markayı çok öneren oldu.kismetse bende alıp taktiracagim.

tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu

Üzerindeki fomoco (ford motor company) size şiddetle magneti marelli yi öneririm.Çok kalite vede konforludur monroe ve sachs göre daha yumuşaktır.

Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu

Üzerindeki motorcraft size şiddetle magneti marelli yi öneririm.Çok kalite vede konforludur monroe ve sachs göre daha yumuşaktır.

Yorum bağlantısı
Yusuf Dilekci

Teşekkür ettim degerli önerileriniz için magneti marelliyi önerdiniz bende bazı linklerde konforlu diye okumustum. İnsallah beklentimi karşılar

Yorum bağlantısı
Hasan Ekci

Üzerinde motorcart yazsada mutlaka üreticisi vardır orjinal amortisörün. Balatası motorcraft ama üretici ate  vb.

Yorum bağlantısı

Siz orjinalden şaşmayın. Aracınız yol tutuşta sınıfında referans gösterilen bir model. Bu başarısına katkı sağlayan parçalardan biri amortisör. Eğer daha yumuşak bir sürüş istiyorsanız, yol tutuştan feragat edeceksiniz. Aracınızın dinamiğini bozacaksınız. Üstelik 4 amortisör değiştirmediği sürece sertlik ve yapılar farklı olduğundan dengesini de bozacaksınız.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Amortisor illa orjinal olma zorunlulugu olmayan parcalardan biridir bizim Ford'larda. Hatta ben orjinal amortisorleri begenmiyorum. Benimkileri Kayaba ile degistridim, orjinale gore cok daha iyi kontrol ve stabilite elde ettim. O yuzden Sachs, Magnetti Marelli, Monroe, Bilstein, Kyb hangisini takarsaniz takin, kotu secim yapmis olmazsiniz.

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Amortisor illa orjinal olma zorunlulugu olmayan parcalardan biridir bizim Ford'larda. Hatta ben orjinal amortisorleri begenmiyorum. Benimkileri Kayaba ile degistridim, orjinale gore cok daha iyi kontrol ve stabilite elde ettim. O yuzden Sachs, Magnetti Marelli, Monroe, Bilstein, Kyb hangisini takarsaniz takin, kotu secim yapmis olmazsiniz.

Orjinal olanlar daha iyi yol tutuyor. Değişiklikten sonra oluşan durumun sebebi ürünün yeni olmasıdır. Kyb yerine orjinal kullansaydiniz fark daha da belirgin olurdu.
Yorum bağlantısı
Yusuf Dilekci
(düzenlendi)

4 amortisörüde magneti marelli olarak değiştirmeyi düşünüyorum zaten.ama ön iki amortisör bir sitede mevcut tane fiyatıda 135 tl. ama arka amortisörleri bulamadım sadece bir sitede var onların da tanesi 65 lira.biraz ucuz geldi bana. Gerçi  üzerinde ürün kodu diye birşey de  yazıyor ama anlamadım. piyasada çok sahteleri varmış. sahte olmayan ürünü nereden bulabiliriz ? 

tarihinde Yusuf Dilekci tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Yol tutuş için en ideali hangisidir?

Zirvesi Koni'dir tartışılmaz. Diğerleri tartışmaya açıktır..

Yani Koni ve diğerleridir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Orjinal olanlar daha iyi yol tutuyor. Değişiklikten sonra oluşan durumun sebebi ürünün yeni olmasıdır. Kyb yerine orjinal kullansaydiniz fark daha da belirgin olurdu.

KONİ'de, Bilstein'de orjinal değildir.. Orjinal olanlar daha iyidir diye birşey söz konusu olamaz ;)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...