Yusuf Dilekci 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 2011 model tdci aracım ön amortisörü patlamış mevcut üzerindeki amortisörün ne marka olduğu gazlı yada yağlı olduğunu bilen varmı? magneti marelli gazlı amortisör taktırmak istiyorum. bu amortisör yumuşak konforlumudur tavsiye edermisiniz? Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 (düzenlendi) Scash diye biliyorum.bende yazın degistirecegim.monreo markayı çok öneren oldu.kismetse bende alıp taktiracagim. 27 Şubat 2015 tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Monroe yi ben accent e takmıştım konforu ve yol tutuşunu çok iyi derecede artırdı Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Üzerindeki fomoco (ford motor company) size şiddetle magneti marelli yi öneririm.Çok kalite vede konforludur monroe ve sachs göre daha yumuşaktır. Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Yol tutuş için en ideali hangisidir? Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Üzerindeki motorcraft size şiddetle magneti marelli yi öneririm.Çok kalite vede konforludur monroe ve sachs göre daha yumuşaktır. Yorum bağlantısı
Yusuf Dilekci 27 Şubat 2015 Yazar Paylaş 27 Şubat 2015 Teşekkür ettim degerli önerileriniz için magneti marelliyi önerdiniz bende bazı linklerde konforlu diye okumustum. İnsallah beklentimi karşılar Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Üzerinde motorcart yazsada mutlaka üreticisi vardır orjinal amortisörün. Balatası motorcraft ama üretici ate vb. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Siz orjinalden şaşmayın. Aracınız yol tutuşta sınıfında referans gösterilen bir model. Bu başarısına katkı sağlayan parçalardan biri amortisör. Eğer daha yumuşak bir sürüş istiyorsanız, yol tutuştan feragat edeceksiniz. Aracınızın dinamiğini bozacaksınız. Üstelik 4 amortisör değiştirmediği sürece sertlik ve yapılar farklı olduğundan dengesini de bozacaksınız. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 En azından karşılklı olanları değiştirin tek değişim yapmayın. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Amortisor illa orjinal olma zorunlulugu olmayan parcalardan biridir bizim Ford'larda. Hatta ben orjinal amortisorleri begenmiyorum. Benimkileri Kayaba ile degistridim, orjinale gore cok daha iyi kontrol ve stabilite elde ettim. O yuzden Sachs, Magnetti Marelli, Monroe, Bilstein, Kyb hangisini takarsaniz takin, kotu secim yapmis olmazsiniz. Yorum bağlantısı
Koray Demir 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Amortisor illa orjinal olma zorunlulugu olmayan parcalardan biridir bizim Ford'larda. Hatta ben orjinal amortisorleri begenmiyorum. Benimkileri Kayaba ile degistridim, orjinale gore cok daha iyi kontrol ve stabilite elde ettim. O yuzden Sachs, Magnetti Marelli, Monroe, Bilstein, Kyb hangisini takarsaniz takin, kotu secim yapmis olmazsiniz.Orjinal olanlar daha iyi yol tutuyor. Değişiklikten sonra oluşan durumun sebebi ürünün yeni olmasıdır. Kyb yerine orjinal kullansaydiniz fark daha da belirgin olurdu. Yorum bağlantısı
Yusuf Dilekci 28 Şubat 2015 Yazar Paylaş 28 Şubat 2015 (düzenlendi) 4 amortisörüde magneti marelli olarak değiştirmeyi düşünüyorum zaten.ama ön iki amortisör bir sitede mevcut tane fiyatıda 135 tl. ama arka amortisörleri bulamadım sadece bir sitede var onların da tanesi 65 lira.biraz ucuz geldi bana. Gerçi üzerinde ürün kodu diye birşey de yazıyor ama anlamadım. piyasada çok sahteleri varmış. sahte olmayan ürünü nereden bulabiliriz ? 28 Şubat 2015 tarihinde Yusuf Dilekci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Yol tutuş için en ideali hangisidir?Zirvesi Koni'dir tartışılmaz. Diğerleri tartışmaya açıktır..Yani Koni ve diğerleridir 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Orjinal olanlar daha iyi yol tutuyor. Değişiklikten sonra oluşan durumun sebebi ürünün yeni olmasıdır. Kyb yerine orjinal kullansaydiniz fark daha da belirgin olurdu.KONİ'de, Bilstein'de orjinal değildir.. Orjinal olanlar daha iyidir diye birşey söz konusu olamaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts