Genco ÖZ 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 2011 Comford aracıma orjinal bir kol dayama aparatı taktırmak istiyorum. Yaptıran var mı acaba? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 2011 comford aracıma orjinal bi kol dayama aparatı taktırmak istiyorum. Yaptıran var mı acaba. Tşk. Genco Bey, Mesaj yazarken yazı karekterlerinde değişiklik, kısaltma yapmıyoruz ve imla kurallarına elimizden geldiğince dikkat ediyoruz. Teşekkürler, Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Armster 2 kolçak çok kaliteli ve şık.Ben yaptırdım. Yorum bağlantısı
Genco ÖZ 5 Mart 2015 Yazar Paylaş 5 Mart 2015 Genco Bey, Mesaj yazarken yazı karekterlerinde değişiklik, kısaltma yapmıyoruz ve imla kurallarına elimizden geldiğince dikkat ediyoruz. Teşekkürler, Yorumsuz ... Yorum bağlantısı
Genco ÖZ 5 Mart 2015 Yazar Paylaş 5 Mart 2015 Armster 2 kolçak çok kaliteli ve şık.Ben yaptırdım. Ahmet bey tam olarak nereden aldınız ve hangi model. yardımcı olursanız . memnun olurum. site adres ve resmi olabilir. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Ahmet bey tam olarak nereden aldınız ve hangi model. yardımcı olursanız . memnun olurum. site adres ve resmi olabilir. Teşekkürler Bu armster marka olan http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-armster-ford-focus-mk2-05-orjinal-kol-dayama-kolcak-164464967/detay Bu da benim aldığım gibi ben 75 tl'ye almıştım. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve memnunum. Sıkıntı görmedim hiç. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-2-2004-2011-kolcak-kol-dayama-kolcak-196054659/detay Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Arkadaş linkini vermiş ama armster 2 olacak.Yanına fiesta yazıp Google aratırsanız bildiğimiz alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz.Fiyatı biraz yüksek olabilir ama kalite.Bende sahibinden sitesinden almıştım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Lafcı 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Delme isi olmasa iyi olcak tak kullanlardan Yorum bağlantısı
Genco ÖZ 11 Mart 2015 Yazar Paylaş 11 Mart 2015 Delme isi olmasa iyi olcak tak kullanlardan Evet bende delme taraftarı değilim ama alternatif yok gibi. Arkadaş linkini vermiş ama armster 2 olacak.Yanına fiesta yazıp Google aratırsanız bildiğimiz alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz.Fiyatı biraz yüksek olabilir ama kalite.Bende sahibinden sitesinden almıştım. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts