İçeriğe Yönlendir

Böyle Bir Araç Alınır Mı ?

Misafir

Recommended Posts

Misafir
(düzenlendi)

Merhaba,

2.el açısından bu tip bir araç alınır mı sizce? Çocuk vs derdi yok alınıp 4-5 sene binilecek çok ciddi niyetimi bozdum çünkü bu Gtline lara :)

Misal olarak aşağıdaki araçtan;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-2014-trafik-cikisli-17000-km-sahibinden-164320766/detay

Buda temsili görseli  :good1: 

WVXaDL.jpg

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Ne amaçlı kullanmak istiyorsunuz ? 

Gösteriş ise ben bir gösteriş göremedim.

Performans ise 110 hp benim fiesta ilk 3 viteste rahat geçer.

Başka birşey göremedim arabada 55 bine bir sürü araba var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Çok detaylı bilmiyorum ama GT Line lar 1,6 dCi ve 130 Hp olmuyor mu acaba?  :unsure2: Ben Sport Tourer, station olanına hastayım.. Bir ara iyice kuyruğu kaldırıp, Oypa yolu ile ciddi ciddi almayı düşünüyordum. (3-4 sene önce) Kısmet olmadı.  :) Birde bu tip araçlara 4-5 sene binilmiyor. Tecrübe ile sabit..  ;)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Çok detaylı bilmiyorum ama GT Line lar 1,6 dCi ve 130 Hp olmuyor mu acaba?  :unsure2: Ben Sport Tourer, station olanına hastayım.. Bir ara iyice kuyruğu kaldırıp, Oypa yolu ile ciddi ciddi almayı düşünüyordum. (3-4 sene önce) Kısmet olmadı.  :) Birde bu tip araçlara 4-5 sene binilmiyor. Tecrübe ile sabit..  ;)

Evet 110luk ve 130 luk olmak üzere 2 farklı versiyonu var 

Neden 4-5 sene binilmiyor acaba merak ettim  :) Ben 5 sene megane 2 ye bindimde 

Ne amaçlı kullanmak istiyorsunuz ? 

Gösteriş ise ben bir gösteriş göremedim.

Performans ise 110 hp benim fiesta ilk 3 viteste rahat geçer.

Başka birşey göremedim arabada 55 bine bir sürü araba var.

Günlük kullanımda ben kullanacağım

Valla bana göre gosterişi harika zevk meselesi tabi 

Performans tartışmalarına hiç girmeyi pek sevmem ama profilinizin altında yazan 1.25 fiesta ile mi 3 viteste rahat geçeceksiniz ? Enteresan 

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Bir çok kişi enteresan dedi ama vites oranları çok fark ettiriyor.1.6 focus 3. vitese kadar öndeyim sonra motor hacmi geçiyor. Zevk meselesi tabiki ama bence reno yerine daha iyi bir araba düşünülebilir.

Yorum bağlantısı
Misafir

Evet 110luk ve 130 luk olmak üzere 2 farklı versiyonu var 

Neden 4-5 sene binilmiyor acaba merak ettim  :) Ben 5 sene megane 2 ye bindimde 

Günlük kullanımda ben kullanacağım

Valla bana göre gosterişi harika zevk meselesi tabi 

Performans tartışmalarına hiç girmeyi pek sevmem ama profilinizin altında yazan 1.25 fiesta ile mi 3 viteste rahat geçeceksiniz ? Enteresan 

Sanırım bekarsınız ve o düşünce ile 4-5 sene binerim dediniz. Bende bekarlık dönemimde aynı mantıkla Nisan da tek kapılı Stilo almıştım. Yenge ile tanıştım, evlilik düşüncesi ile Haziran da sattım..  ;) Bu işler kader kısmet..  :)

2004, dynamic, 1,6 benzinli, (2009-2009)

4uujHNs.jpg?1

4HplBz2.jpg?1

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

55 bin e çok farklı alternatifler düşünülebilir .. 

Araba işi zevk meselesi gerçekten .. 

Temiz focus 2,5 alınır gerine gerine yapılır bana göre :)

(Ben öyle yaptım şahsen :) )

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Sanırım bekarsınız ve o düşünce ile 4-5 sene binerim dediniz. Bende bekarlık dönemimde aynı mantıkla Nisan da tek kapılı Stilo almıştım. Yenge ile tanıştım, evlilik düşüncesi ile Haziran da sattım..  ;) Bu işler kader kısmet..  :)

2004, dynamic, 1,6 benzinli, (2009-2009)

Aynen öyle o yüzden dedim zaten evlilik vs olsa bile büyük konuşmayayım ama satmam sanırım ben çocuk olana kadar yolu var nasıl olsa :)

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Benim arkadaşım rx8 aldı evlenince Corsa aldı yanına rx8 i satmadı :)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

55 bin e çok farklı alternatifler düşünülebilir .. 

Araba işi zevk meselesi gerçekten .. 

Temiz focus 2,5 alınır gerine gerine yapılır bana göre :)

(Ben öyle yaptım şahsen :) )

Aynen öyle 55 bin liraya evet çok farklı alternatifler var ancak ben sıradan bir tabiri yerindeyse aile arabası almak ve ona kredi ödemek istemiyorum hazır imkanım varken tada spesifik bir araca binmek istiyorum :) Tabi dizel olacak o şart o zamanda bu tip araçlarda seçenek pek fazla kalmıyor.

Bu arada 2 sene focus 2,5 kullandım tadını aldım o defter kapandı bende artık :)

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Evet gösteriş zevk meselesidir doğru ama madem gösteriş olacak araba kalitesinide göstermesi lazım Audi,Bmw,Mercedes gibi :D bunun dışındakilere ancak yan gözle bakılıyor memleketimde :D şahsen bunun yerine şunlardan birini alırdım :)

nAbpv1.jpg

M6145a.jpg

Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

Merhaba,

2.el açısından bu tip bir araç alınır mı sizce? Çocuk vs derdi yok alınıp 4-5 sene binilecek çok ciddi niyetimi bozdum çünkü bu Gtline lara :)

Misal olarak aşağıdaki araçtan;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-2014-trafik-cikisli-17000-km-sahibinden-164320766/detay

Buda temsili görseli  :good1: 

Ben sizin dediğinizi Civic HB 1.8 sport alarak yaptım, piyasada çok fazla olan bir model değil, ikinci el olarak da muhtemelen renaulta göre zayıf ancak çok memnunum.

zhlVnYS.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Benim arkadaşım rx8 aldı evlenince Corsa aldı yanına rx8 i satmadı :)

Sen sen ol yinede yolda falan gtline görürsen pek bulaşma derim ben nacizane tavsiyem :) 

Ben sizin dediğinizi Civic HB 1.8 sport alarak yaptım, piyasada çok fazla olan bir model değil, ikinci el olarak da muhtemelen renaulta göre zayıf ancak çok memnunum.

İşte aynen buda bir örnek mesela sonuçta aldınız içinizde kalmadı iyi yada kötü  :)

Evet gösteriş zevk meselesidir doğru ama madem gösteriş olacak araba kalitesinide göstermesi lazım Audi,Bmw,Mercedes gibi :D bunun dışındakilere ancak yan gözle bakılıyor memleketimde :D şahsen bunun yerine şunlardan birini alırdım :)

Bunlara zaten itiraz etmem Allah çarpar da :)  bana gelmez yani sonuçta bmw, sene olara daha eski araç, yakıt, yüksek km, bakım masrafı oluşabilecek arıza masrafı, kaskosu, günlük kullanıma bence pek uygun olmaması vs vs yani bana dert olur sonunda  :)

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Bunlara zaten itiraz etmem Allah çarpar da :)  bana gelmez yani sonuçta bmw, sene olara daha eski araç, yakıt, yüksek km, bakım masrafı oluşabilecek arıza masrafı, kaskosu, günlük kullanıma bence pek uygun olmaması vs vs yani bana dert olur sonunda  :)

Sene olarak eski ama hala giderli, o ilk bahsettiğin arabayı hem performans hem kalite, hem o hem bu şekilde ağlatır bunlar, artık ucuz araç yok ucuz parçada yok parça olarak aralarında uçurum yoktur, yanlız aldığın hazzında değeri yoktur :D

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Sene olarak eski ama hala giderli, o ilk bahsettiğin arabayı hem performans hem kalite, hem o hem bu şekilde ağlatır bunlar, artık ucuz araç yok ucuz parçada yok parça olarak aralarında uçurum yoktur, yanlız aldığın hazzında değeri yoktur :D

Kesinlikle en ufak bir itirazım, çamur atma, yok işte efendim hor görme falan olamaz bu araçlara benim içinde ama işte bana uymaz pek yoksa hepsini cebinden çıkartır bunlar :D

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Hangi konuda uymuyor size merak ettim özel değilse? hani yenge fln var bu araçla kıskanır gibilerinden mi? :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Hangi konuda uymuyor size merak ettim özel değilse? hani yenge fln var bu araçla kıskanır gibilerinden mi? :)

Bana uymaz derken yani bu araçları az kmli bulmak çok zor özellikle dizellerini bende de az km takıntısı var :) Ayrıca daha önce de dediğim gibi bu tip araçlarda olmayacak problem gelir benı bulur uğraştırır sonra o yüzden cesaret edemiyorum ayrıca günlük işe gidip gelmek içinde biraz iddalı bir araç yazık günah olur yollarda hergün 50 km git-gel  :) Çünkü bana göre bu tip araçlar keyif arabası haftada 1-2 oynatacan yerinden geri kalanında yatacak yerinde uslu uslu :D 

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Bana uymaz derken yani bu araçları az kmli bulmak çok zor özellikle dizellerini bende de az km takıntısı var :) Ayrıca daha önce de dediğim gibi bu tip araçlarda olmayacak problem gelir benı bulur uğraştırır sonra o yüzden cesaret edemiyorum ayrıca günlük işe gidip gelmek içinde biraz iddalı bir araç yazık günah olur yollarda hergün 50 km git-gel  :) Çünkü bana göre bu tip araçlar keyif arabası haftada 1-2 oynatacan yerinden geri kalanında yatacak yerinde uslu uslu :D

Katılıyorum :)

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Manuel olaydı iyiydi de otomatik hepsi :)

Benden bu kadar :D

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Ben seni anlıyorum, bende bir zamanlar bu zalım 'ın peşinden çok koştum, evlilik vs sebeplerinden dolayı almadım. İçinde kaldı mı diye sorsan evet kaldı derim. 3 günlük dünya, gözümde kalmasaydı diyorum. O yada bu alınır mı deme bence gönlün kaydıysa al. En fazla maddi olarak zarar edersin. Gençlik varken para yerini buluyor ama yaş geçince insan hep ah çekiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Ben seni anlıyorum, bende bir zamanlar bu zalım 'ın peşinden çok koştum, evlilik vs sebeplerinden dolayı almadım. İçinde kaldı mı diye sorsan evet kaldı derim. 3 günlük dünya, gözümde kalmasaydı diyorum. O yada bu alınır mı deme bence gönlün kaydıysa al. En fazla maddi olarak zarar edersin. Gençlik varken para yerini buluyor ama yaş geçince insan hep ah çekiyor.

Aynen öyle insanın içinde kalıyor bir kere geliyoruz dünyaya..yaşta geçiyor zaten aldım aldım böyle bişey daha sonra hayatta alamam ilerde benimde içimde kalsın istemem.

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Aynen öyle insanın içinde kalıyor bir kere geliyoruz dünyaya..yaşta geçiyor zaten aldım aldım böyle bişey daha sonra hayatta alamam ilerde benimde içimde kalsın istemem.

Bu arada type-r de iyi bi tercih olabilir. Ben alamadım, sen al.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...