İçeriğe Yönlendir

Böyle Bir Araç Alınır Mı ?

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Bu arada type-r de iyi bi tercih olabilir. Ben alamadım, sen al.

Benzinli o beni çok yorar :) 

vw scirocco derim onun yerine...

Benzinli araç benim şartlarıma uygun değil malesef 

Yorum bağlantısı
Erhan Karaman

spor araba alınır binilir sonra da diğerleri onun kadar keyif vermez. herkes alınmaz der ama yanından geçince iç çekerek bakar :) seninkinden modelli seninkinden lüks araçların içinde oturanlar bile kafasını çevirip arabana bakar. bence bambaşka bir keyif.ilk arabamdan aldığım keyifi ne focustan ne mondeodan alamadım :)

lkEtiql.jpg

Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı

Ben o kadar parayı asla 2. el arabaya vermem.

Sıfır alacak olsam da tek kapı almam.

Renault marka hiç almam.

Yani bence alınmaz :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Ben o kadar parayı asla 2. el arabaya vermem.

Sıfır alacak olsam da tek kapı almam.

Renault marka hiç almam.

Yani bence alınmaz :D

Zevk meselesi  :good1:

Bu arada daha önce renault kullandınız sanırım pek memnun kalmamışsınız gibi 

spor araba alınır binilir sonra da diğerleri onun kadar keyif vermez. herkes alınmaz der ama yanından geçince iç çekerek bakar :) seninkinden modelli seninkinden lüks araçların içinde oturanlar bile kafasını çevirip arabana bakar. bence bambaşka bir keyif.ilk arabamdan aldığım keyifi ne focustan ne mondeodan alamadım :)

Haklısınız valla ben mesela bu tip farklı araçlara markası ne olursa olsun kafamı çevirip bakıyorum dikkatimi çekiyor  :)

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

Bundan önce iki sene renault kullanmış biri olarak sanıldığı kadar kötü bir araç değil, temiz bir araba bulursanız bence alın gayet sportif bir duruşu var keşke imkanınız olsada megane rs alabilseniz  :D  focus st vs tokatlarsınız artık 

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

görünüm olarak megane 3 den aman aman bir fark yok, ekmek peynir gibi satışı da var, EDC li bir megane güzel olurdu..

Yorum bağlantısı
Misafir

İmkânınız varsa alın içinizde kalmasın

Haklısınız 

Bundan önce iki sene renault kullanmış biri olarak sanıldığı kadar kötü bir araç değil, temiz bir araba bulursanız bence alın gayet sportif bir duruşu var keşke imkanınız olsada megane rs alabilseniz  :D  focus st vs tokatlarsınız artık 

Bende 2007-2012 yılları arasında 5 sene Megane 2 kullandım kesinlikle doğru hiç kötü bir araç değil ayrıca yeni modeller daha da kaliteli, eskiden Rs çok istemiştim hatta az kalsın alıyordum sonra vazgeçmiştim :) 

görünüm olarak megane 3 den aman aman bir fark yok, ekmek peynir gibi satışı da var, EDC li bir megane güzel olurdu..

Arka kısmı biraz farklı ancak asıl farklılık tasarımdan çok sürüş dinamikleri ve süspansiyon sisteminde zaten  :)

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Sport tourera 1 yil kadar sahip oldum...yakiti donanimi cok iyi... Ama...amasi var işte...çok güven vermediği ve plastik sesinden yani tok olmamasından dolayı sattim...alinirmi...tabiki...satisi ise 3 gün... Hiç beklemez zarar ettirmez...

Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı

Ben seni anlıyorum, bende bir zamanlar bu zalım 'ın peşinden çok koştum, evlilik vs sebeplerinden dolayı almadım. İçinde kaldı mı diye sorsan evet kaldı derim. 3 günlük dünya, gözümde kalmasaydı diyorum. O yada bu alınır mı deme bence gönlün kaydıysa al. En fazla maddi olarak zarar edersin. Gençlik varken para yerini buluyor ama yaş geçince insan hep ah çekiyor.

Gökhan hocam söylenecek her şeyi söylemiş :bravo: . Ben olsam alırdım  :yes:

Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu
(düzenlendi)

Abi al bin hevesini al içinde bir ukte olarak kalacağina al çok zarar edeceğini de sanmıyorum.

tarihinde Bünyamin Göksu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erhan Karaman

Ben 20500 TLye aldim 83000kmdeyken. 2 sene kadar bindim. 120bin kmde 23bin TLye sattim

Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu

Bence o paralara iyi bi 160 ps scirocco alınabilir.Panoramik tavanlı intergalos jantlı vs.

Yorum bağlantısı
Canberk Eken
(düzenlendi)

Dışardaki sportif görüntüsünün hakkını sürüş zevki olarak da verse benim de listemin başında olabilecek bir araç. Ama bildiğiniz sıradan ve hissiz bir megane.(not: gt linelarda standart meganelardan farklı bir yürüyen ve süspansiyon sistemi varsa bilmiyorum.) Benim tavsiyem de benzinli istemiyorum demenize rağmen ibiza cupradır.

tarihinde Canberk eken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı

Zevk meselesi  :good1:

Bu arada daha önce renault kullandınız sanırım pek memnun kalmamışsınız gibi 

Madem bu kadar herkese bir cevabınız var neden konu açıp fikir alıyorsunuz anlamadım.

Alın geçin

Yorum bağlantısı
Misafir

Sport tourera 1 yil kadar sahip oldum...yakiti donanimi cok iyi... Ama...amasi var işte...çok güven vermediği ve plastik sesinden yani tok olmamasından dolayı sattim...alinirmi...tabiki...satisi ise 3 gün... Hiç beklemez zarar ettirmez...

Sizin araç station wagon 2.eli kuvvetli ancak coupe için nasıldır bilemiyorum 

Abi al bin hevesini al içinde bir ukte olarak kalacağina al çok zarar edeceğini de sanmıyorum.

Öyle yapacağım gibi gözüküyor  :)

Bence o paralara iyi bi 160 ps scirocco alınabilir.Panoramik tavanlı intergalos jantlı vs.

Benzinli ve otomatik dediğiniz araç benim şartlarıma uygun değil malesef.

Dışardaki sportif görüntüsünün hakkını sürüş zevki olarak da verse benim de listemin başında olabilecek bir araç. Ama bildiğiniz sıradan ve hissiz bir megane.(not: gt linelarda standart meganelardan farklı bir yürüyen ve süspansiyon sistemi varsa bilmiyorum.) Benim tavsiyem de benzinli istemiyorum demenize rağmen ibiza cupradır.

Gtline ların süspansiyon, şasi ve doğal olarak yol tutuşu normal meganelerden çok farklı.Renault sport ekibi tarafından hazırlanan bir araç gtline.İbiza cupra benim geçen seneye kadar hayalimde olan bir araçtı ancak ben aracımı istisnasız hergün 50km kullanıyorum yani alacağım araçta buna uygun olmalı o nedenle cupradan istemeyerek vazgeçtim.

Madem bu kadar herkese bir cevabınız var neden konu açıp fikir alıyorsunuz anlamadım.

Alın geçin

Farklı fikir ve deneyimleri bir araya getirmek ve  konu açmak için sizden onaymı alıyoruz öyle bir prosedürmü var forumda ?  Sizde okumayın geçin o zaman konuyu.

Yorum bağlantısı
Misafir

...

...

Arkadaşlar, lütfen konu dışına çıkmayalım.. Rica ediyorum..  :flowers:

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Kimseden etkilenme bence hoşuna ne gidiyorsa yapacaksın bu hayatta

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Tam da istediğiniz özelliklerde bir araç, hem şık, hem ekonomik. 

GT Line sürüşünün daha hisli olduğunu da testlerde okumuştum, direksiyon sistemi farklı.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Bu işler zevk meselesi. Ben olsam reno'ya bu parayı vermezdim . Ama işte sizin aradığın özelliklere bakıncada doğru seçenekmiş gibi duruyor [emoji4] bana kalsa o fiyatlara ya f3 alır oynardım yada e46 alırdım. E46 özellikle tavsiye ederim . Biraz temizini bulduktan sonra sizi üzceğini pek sanmıyorum. 160.000 'den 200.ooo km 'ye kadar kullandık hiç masraf açmadı. Bi akrabamda megane3 satın almıştı sıfır . 80.000 'de triger kayışı kopmuştu. Bırazda şans işi aslında [emoji6]

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Motor olarak başarılı hem ekonomik hem de performansi yeterli. Görünüş olarak da hoş özellikle temsilideki renk ilgi çekici. Ancak benim için bu kadar başka artısı yok gibi. Bu parayı baglar miyim? Hayır.

Çünkü ben açıkçası spor duruslu bir araç istiyorsam ve sürüş dinamikleri de spor olsun kullanım zevki versin istiyorsam reno,opel ve fiat almam. Bunlar en temel örnekler. Kötü yol tutuslari yok belki test edilip profesyonel karsilastirilsa hemen hemen hepsi aynıdır ama sürücüye bu hissiyatı vermiyor. Hem de focus kullanmissiniz. Çok çiğ gelecek bence. Hissiz bir direksiyon, çok fazla esneyen süspansiyonlar vb gibi. Bence öncelikle test sürüşü yapın öyle karar verin. Tabi burada sizin beklentileriniz rol oynar,ne beklediginize.

tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...