İçeriğe Yönlendir

Ankara Için Fırsat Ve Arabam

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Arkadaşlar öncelikle bu bir ilan kesinlikle değildir tamamen tesadüf eseri bulup çok memnun olduğum için yapma ihtiyacı duydum ayrıca sahibi ile yaptığım görüşme sonrasında (serkan abinin bilgisi dahilinde) FORUMDAN GİDECEK KİŞİLERE ÖZEL İNDİRİM UYGULANACAKTIR neyse konuma döneyim ben :) arabayı daha önce paylaşmıştım ama şuan resmen evrim geçirdi son hali akşama kaldığı için ışıkta çektim sonra paylaşıcam kullandıkları ürünlerin tamamı meguiar's 

yaptıklarımızı sırasıyla yazıyım 

-Komple iç detaylı temizliği ( koltuklar , taban , tavan .gögüs )

-Komple dış temizliği boya koruma cila

-Far temizliği sökmeden sadece dış yüzey istedim ben

-Jant temizliği

VE en önemlisi bu kadar işlerini özenerek severek yapan kişiler görmedim sahibi bizzat yapıyor  (tabi bende el  atmasam olmazdı el birliği ile yaptık) :) herşey bittikten sonra eve giderken verdiği hediyeler cabası fiyat zaten şuan söylemicem çok komik bir rakam onu galiba anlaşmalı yerler kısmında paylaşılacak neyse sıra resimlere geldi yanlız şunuda söylemek isterimki canlı olarak çok daha parlak ve güzel görünüyor

20150303_143625.jpg

20150302_123941.jpg

20150302_124023.jpg

20150302_124029.jpg

20150302_124159.jpg

20150302_124206.jpg

20150302_164821.jpg

20150302_164831.jpg

20150302_180200.jpg

20150302_180200.jpg

20150303_123423.jpg

20150303_123446.jpg

20150303_124211.jpg

20150303_125120.jpg

20150303_140238.jpg

20150303_143103.jpg

20150303_143125.jpg

20150303_151704.jpg

20150303_151726.jpg

20150303_151748.jpg

20150303_151845.jpg

20150303_163656.jpg

20150303_193640.jpg

20150303_193731.jpg

20150303_193751.jpg

Resimlerin üstüne tıkladığınızda büyücektir benim hatam galiba fark çok net ozaman belli oluyor

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Güle güle kullanın güzel bir çalışma olmuş... :)

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

güzel çalışma,böyle titiz işcilikleri bulmak şans bence üstüne makul fiyatlar olunca,yakın olsada parlattırabilseydik aracımızı,güle güle kirletin ;) 

Yorum bağlantısı
Misafir

güzel çalışma,böyle titiz işcilikleri bulmak şans bence üstüne makul fiyatlar olunca,yakın olsada parlattırabilseydik aracımızı,güle güle kirletin ;)

Aynen öyle teşekkürler darısı size inşallah

Güle güle kullanın güzel bir çalışma olmuş... :)

Çok teşekkürler

BU ARADA UNUTTUM MOTOR YIKAMA VE KORUMADA VARDIR.

fiyat nedir acaba

Far hariç 120 tl ( bahşiş haric :D

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Meguiar's candır gerisi heycandır güle güle kullanın aracınızı.Havalar ısınsada arabayı parlatıp karşısında kahvemizi yudumlasak.  

Yorum bağlantısı
Misafir

Meguiar's candır gerisi heycandır güle güle kullanın aracınızı.Havalar ısınsada arabayı parlatıp karşısında kahvemizi yudumlasak.  

çok teşekkürler aynen yani muhteşem oldu ve inanılmazda ilgilendiler keyifli olmamak mümkün deildi yaz gelse keşke

Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Özelden firma adını paylaşır mısınız?

Yorum bağlantısı
Misafir

Özelden firma adını paylaşır mısınız?

Yolladım murat bey

Bu kadar işlemin hepsi 120 TL mi :) valla süper, İstanbulda olsa keşke  :D

yani bizim evdekiler bile inanmadı çok ucuz diyolar araba geldiğinde görünce :)

Yolladım murat bey

yani bizim evdekiler bile inanmadı çok ucuz diyolar araba geldiğinde görünce :)

zaten olmuş iç dış yıkama olmuş 30 tl

Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Detaylı iç temizlik bana da lazım, ghianın orjinal koltuk rengi bejmiş meğer, ben benimkilere bakıp gri sanıyordum :D Firmayı ben de öğrenebilir miyim

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Detaylı iç temizlik bana da lazım, ghianın orjinal koltuk rengi bejmiş meğer, ben benimkilere bakıp gri sanıyordum :D Firmayı ben de öğrenebilir miyim

ö.m atıyorum hemen

Yasin bu işlemler kaç saat sürdü toplamda ?

Benim çocuk gece uyumadı sabah 9da olmam gerekirken 1de gittim o yuzden ertesi günede sarktı birgün için bügünde dışını yaptılar farla birlikte yani normalde 9 da bırakıyorsunuz akşama hazır tabi bu komple için arabanın temizlenmiyen tek noktası kalmadı motor dahil 

ARKADAŞLAR FİRMA İSMİNİ KİMSE YAZMADAN SÖYLEYEYİM LÜTFEN BURADAN PAYLAŞMAYIN BEN İSTEYEN KİŞİLERE ANINDA ZATEN MESAJ ATIYORUM

tarihinde Yasin Şahin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Bu kadar sürede bu kadar detaylı işlemin yapılması herkesin detay anlayışına göre değişir..

Güle güle kullanın..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu kadar sürede bu kadar detaylı işlemin yapılması herkesin detay anlayışına göre değişir..

Güle güle kullanın..

bir yarım gün ve bir tam gün yapılan işlemler bana fazla bile geldi tabi görüşler farklı olabilir ama her yeri ter temiz oldu daha detaylı görmedim henüz ankarada 

bir yarım gün ve bir tam gün yapılan işlemler bana fazla bile geldi tabi görüşler farklı olabilir ama her yeri ter temiz oldu daha detaylı görmedim henüz ankarada 

ayrıca çok teşekkür ederim anıl bey...

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Sizin attiginiz fotolarda bitmis hali de var mi?

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Çok uygunmuş, gayet güzel

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Güle güle kullan Yasin.. Ben bir uğrayayım bakalım vakit bulunca.

Yorum bağlantısı
Emre Demir

Kusura bakmayın bu fotolardan hiç birşey belli değil , sanırım sadece bende öyle görünüyor .

Bu kadar kişi yanılmaz.

Fiyat gayet güzel.

Saygılar .

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Güle güle kullanın, fiyat gerçekten çok uygun....

Yorum bağlantısı
Sedat Irgın

Yasin Bey kampanya hala devam ediyor mu ? Bizde faydalanabilir miyiz ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Emin BADIR

Merhaba Hocam;

Maşaallah Allah kaza beladan korusun, çok güzel olmuş aracınız. Bana da ÖM'den firma ismini bildirirseniz sevinirim  :)

Motor yıkama ile ilgili bir sorum olacak;

- 99 Opel Astramız vardı eskiden, motorunu yıkadılar ama sonra sorun çıktı bujiler vs. Motor yıkama dedikleri nasıl bir şey tam olarak, WD-40 gibi bir yağ ile mi yapılıyor, Opele yaparken su mu kullanmışlar ya da neden sorun olabilir. Göz zevki olsun diye motorun parçalarına zarar gelsin istemiyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...