Erdem Bozkurt 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-fiyat-dustu-63000-km-emsalsiz-otomatik-caddy-201132315/detay/ ilandaki araç arkadaşımın,uzun zamandır niyetimde var bu tip araca geçmek,araç temiz modele göre kmside makul 63500 kazasıda yok denilebilir,37,50 fiyat birazcık arakadaş indirimi olacak,yorumlarınızda araç için olumlu görüş oluşursa focusumu satıp bu aracı almak var,sizce vw otamatik caddy 1,9 nasıldır? bakımları parçaları özellikle otamatik şanzıman?,teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 5000 tl hasar kaydi var , 1000 tlye kadar normalde nasil bi hasar var bilginiz varmi ayrica hız sınırı sorunu sebebiyl bile tercih edilmesi zor bi arac , kayincom sırf hiz muhabbetinden ceza yediği için kızıp sattı Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 4 Mart 2015 Yazar Paylaş 4 Mart 2015 linkte kamyonet sınıfı geçiyor ama arkadaş otomobil sınıfında olduğunu söyledi bizzat,kazasıda resimde var arkadan çarpma başkada bi kazası yok bildiğim,beraberinde bagaj kapağını orjinaliyde değiştirdi. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Caddy güzel bir araç , ben kamyonet olarak geçmesine rağmen aldım hız sınırları falan hikaye[emoji6]şehir içinde 82 km hız sınırı olan kameralardan bende 82 ile geçiyorum 3 gün önce ceza geldi normal cezalaradamı zam geldi bilmiyorum ama 391 tl geldi eski aracıma 380 küsür geliyordu Konfor olarak çoğu binek arabadan iyidir performansı iyidir ama dsg nin ne yapacağı hiç belli olmaz Ama bu kasa caddy e bu para fazla bence Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 4 Mart 2015 Yazar Paylaş 4 Mart 2015 Caddy güzel bir araç , ben kamyonet olarak geçmesine rağmen aldım hız sınırları falan hikaye[emoji6]şehir içinde 82 km hız sınırı olan kameralardan bende 82 ile geçiyorum 3 gün önce ceza geldi normal cezalaradamı zam geldi bilmiyorum ama 391 tl geldi eski aracıma 380 küsür geliyordu Konfor olarak çoğu binek arabadan iyidir performansı iyidir ama dsg nin ne yapacağı hiç belli olmaz Ama bu kasa caddy e bu para fazla bence ruhsatına bakmadım ama dediğim gibi otomobil sıfında araç,arkadaş özellikle söyledi,benim asıl öğrenmek istediğim motor+otomatik şanzıman,fiyatta indirim olacak elbet. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 ruhsatına bakmadım ama dediğim gibi otomobil sıfında araç,arkadaş özellikle söyledi,benim asıl öğrenmek istediğim motor+otomatik şanzıman,fiyatta indirim olacak elbet.otomobil ruhsatlı caddy Türkiyede bir elin parmağı kadar neredeyse ama eminseniz sıkıntı yokMotor eski nesil dizel motor 1.6 tdi motora göre daha performanslıdır ama biraz daha fazla yakar ve sesli çalışır şanzuman konusu piyango gibi sorunsuz olarak 1.000.000 km de binebilirsiniz 1 km sonrada sorun çıkartabilir Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 hız sınırı yahu gitmeyin 100 üstünde arkanızdan atlımı geliyor. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Fiyat çok bence 1.6 tdi bakın sessiz ekonomik yüksek hızda 1.9 dan daha iyi Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 4 Mart 2015 Yazar Paylaş 4 Mart 2015 hız sınırı yahu gitmeyin 100 üstünde arkanızdan atlımı geliyor. ben hızı sevmem ibre dayamadan olmaz hız felakettir hızla ilgili sıkıntım yok Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 (düzenlendi) Aynı araca 1 seneye yakın bir süre bindim çok memnundum 2 sene öncede 33 000 tl ye bi müşterime sattım.Bu aralar piyasası nedir bilmem ama prim yapmış gibi görünüyor.Şanzumanından korkma gayet iyidir sürat atiklik performans tartışılmaz derecededir. 4 Mart 2015 tarihinde Mustafa Ayıkoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Arkadaslar hız felaket tamam ama 120 hiz siniri olan bi yerde 90 ustu ceza yediginizde insan sinirlenir, ayrica 1.9 tdi çok ciğerli makine acayip gidiyor Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Arkadaşınız araca yaptığı masrafları üzerine koyarak fiyatlandırmış. Bende aracıma bir sürü masraf yaptım ekstra şeyler yaptım ama aynı fiyattan sattım. Yapılan masraf ve harcanan ekstra şeyleri araç fiyatına eklemeyi ben normal bulmuyorum açıkçası. Görünüm olarak güzel olabilir ama fiyatı gerçekten yüksek geldi bana. Ayrıca hız sınırı 90 olan bir yolda bu araç ile 90 da gideyim deseniz uykunuz geliyor. Erzuruma giderken epey sıkıntısını çektik hız konusunda. Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 2008-2011 Yılları arasında caddy combi çift kayar kapılı aracım vardı ve sıfır aldım 47.000 km de sattım aracımı.Aracın artıları geniş bagaj , seri , atak ve kullanımı okadar güzel bir araçtı aracım manueldi.Yakıt olarak 1,9 tdı olmasına karşın uzun yolda çok makuldü. Motor soğukken gürültülü çalışması doğru ama ısınmasına müteakip ses azalmakta . Siirtte görev yapıyordum ve memleketim Afyonkarahisar'a 1270 km. nasıl zaman geçtiğini anlamıyordum 3 sene boyunca hep uzun yolda kullandım nur dağı rampalarını çıkarken aldığım zevki anlatamam hız meraklısı değilim yanlış anlaşılmasın sadece gazdan ayağınızı çekip tekrar bastığınızda turbonun sesi ile torkun verdiği haz tartşılmazdı bence. Dezavantajları ise ; hız sınırı , her yıl muayene , şehir içi yasağı (kızılay gibi) , benim satma nedenim ceza yemem den kaynaklı. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 5 Mart 2015 Yazar Paylaş 5 Mart 2015 hız sınırını arkadaşıma soracağım genel bilgi anlamında ama onun dışında pek ısınamadım araca,yorumlarda bir ışık yanarmı dedim ama yanmadı,Allaha şükür şuan sorunsuz kullandığım focusum var ona elveda dedirtebilecek bir araç lazım bana heryol c-max'e çıkıyor nedense... yorumlar için teşekkür ederim..... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Bugün haberlerde Çorumda kaza yapan bir caddy vardı. 4-5 kişi hayatını kaybetmiş. Kamerada ağır çekimde bile aracın kaza anı anlaşılmıyor, o derece hızlı. Lastik patlamış diyorlar ama gerçek şu ki bu araçlar yük taşıyacakları düşünülerek güçlü motor ve yüke uygun amortisörleri ile piyasaya sürülüyorlar. Hususi kullanıldığında gaza basıldığında çok çabuk hızlanan, arka dan havalanan, yol tutamayan bu araçların durma mesafeleri de bineklere göre bir hayli güvensiz oluyor. Skoda Roomster bu tip büyük araç arayanlar için güzel bir seçenek. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 9 Mart 2015 Yazar Paylaş 9 Mart 2015 her yeni araç arama aşamasında malesef tatmin olamıyorum ve şuan sorunsuz kulladığım aracımın kıymetini anlıyorum,piyasada uygun temiz araç bulmak zor sanırım,olsada bütçe meselesi,maceraya gerek yok diyorum kendime devam......teşekkurler Yorum bağlantısı
Recommended Posts