İçeriğe Yönlendir

Seat Leon 2015 Dsg Dizel.

Rifat Şeker

Recommended Posts

Rifat Şeker

Merhaba arkadaşlar , 

Sizlerinde fikirlerini almak istedim. Uzun zamandır dizel otomatik bir araç arayışına girmiştim hem spor görünümlü yakışıklı bir şey olsun hemde dizel otomatik olup bizi üzmesin diyebileceğim bir araç arıyordum. 

Her ne kadar Leon'da karar kılmamın sebebi eşimin kırmızı renk ve spor görünümlü bir araç isteği olsa da benimde hoşuma gitti araç ,

Araç style donanım ekstra olarak Led paketi, Sunroof ve 17 jant lastik ile beraber gelecek Renk Kırmızı 75.200 'e el sıkıştık araç bugün gemiye yükleniyor. 

Dsg ve 1.6 tdi zaten Vw bir çok aracında kullandığı motor ve şanzıman bunları kullanıp ta şu iyi bu kötü şunu yap bunu yapma diyecek arkadaşlar var ise onları da dinlemek isterim. 

Bizim Focus'ta bugün yeni sahibine gidecek hiç satmak istemiyordum fakat focus dizel otomatik seçeneği olmadığı için böyle bir şey yaptık. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Emniyet kemeri yükseklik ayarı...  :biggrin: Gayet güzel ve mantıklı bir tercih. Çok güzel bir araç. Memnun kalacaksınız. Hayırlısı olsun.  :flowers:

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

:nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Volvo V40, dizel otomatik 85bin Tl. Acaba diyorummm.. İyi bir pazarlıkla 80bine filan..  :unsure2:  :fiuw: 30bin e benimkini satsamm.. 50bin kredi, 10 yıl vade..  :shok:  :i-ih:  :D  

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Bana göre segmentinde ki en spor görünümlü ve en şık araba. Motor+dsg kombinasyonu süper. Yanlız altınızdaki 1.6 motor olacak dsg var diye sakın onu 2.0 motor gibi kullanmayın. Bir tek bu araçların göğüslük kısmını beğenmiyorum  oda zevk meselesi tabi. Bizede iyi günlerde kullanmayı nasip etsin demek kalıyor.

Volvo V40, dizel otomatik 85bin Tl. Acaba diyorummm.. İyi bir pazarlıkla 80bine filan..  :unsure2:  :fiuw: 30bin e benimkini satsamm.. 50bin kredi, 10 yıl vade..  :shok:  :i-ih:  :D  

Kerem maceranın dibine vurayım diyosun :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

...

Kerem maceranın dibine vurayım diyosun :D  :D  :D

Allah nasip ederse, o Volvo elbet birgün alınacak inşallah be abim.. Çok istersen olurmuş..  :flowers:

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Güzel bir tercih olmuş. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Leonların kaskosu biraz yüksek çıkıyor sanırım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Evet arkadaşlarımızında dediği gibi tercih isteklerinize göre cuk oturmuş, güzel günlerde gönlünüzce kullanma dileği ile hayırlı olsun....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Allah nasip ederse, o Volvo elbet birgün alınacak inşallah be abim.. Çok istersen olurmuş..  :flowers:

İsteyeceksin ki allah versin daha iyileri olsun kardeşim s80'lere binersin inşallah.

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Hayırlı olsun güzel tercih yapmışsınız, aynı klasmanda şuanda gerçekten çok hoş görünen ve çok dolu olarak daha az bütçeyle alternatif olarak kia ceed yada hundai i 30 da alınabilir, 2 side mükemmel araçlar ama seçiminizde gayet iyi. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun çok doğru bir seçim olmuş, aynı araçtan bende de var, aklınıza takılan bir şey varsa yardımcı olabilirim.

Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun çok güzel araç. On tampon ağız kısmı ve arka difuzor kısmı piano black yapılınca kırmızı ile birlikte çok yirtici duruyor tavsiye ederim teslim aldıktan sonra :)

Yorum bağlantısı
Rifat Şeker
(düzenlendi)

Şirketteki arkadaşımda FR olan 1.4 tsi 140 hp lik modeli var aslında biraz onda gördükten sonra bu arabadan haberdar olduk. Yakışıklı bir araç umarım bizi üzmez. Bu arada değerli yorumlarınız için teşekkürler. 

Kasko 2000 tl çıktı fakat benim %60 gibi bir indiririm var onu uygulayınca sanırım makul rakamlara gelecek.

tarihinde Rifat Şeker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu

Hayırlı olsun :nazar:

Teyze oğlum aynısını kullanıyor çok memnun.

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Hayırlı olsun Toprağım. Kazasız belasız cezasız kullanmanız dileği ile.

Yorum bağlantısı
Eren Yavuz

hayırlı uğurlu olsun hemşerim,çok güzel bir tercih yapmışsınız.2 yıl ek garanti almayı unutmayın lütfen.

Yorum bağlantısı
Rifat Şeker

hayırlı uğurlu olsun hemşerim,çok güzel bir tercih yapmışsınız.2 yıl ek garanti almayı unutmayın lütfen.

Bunu hiç konuşmamıştık gerçi araç daha yolda iyi söylediniz bunu da konuşalım bakalım. 

Yorum bağlantısı
Eren Yavuz

Bunu hiç konuşmamıştık gerçi araç daha yolda iyi söylediniz bunu da konuşalım bakalım. 

dsg için yaptırsanız iyi olur,araç 2 yıl garantili 2 yılda siz alıyorsunuz ve doğuş ta iyi niyet olarak 1 yıl da kendisi uzatıyor(bakımları serviste yaptırmanız kaydıyla)toplamda 5 yıl üzülmeden otomatik vitese biniyorsunuz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

dsg için yaptırsanız iyi olur,araç 2 yıl garantili 2 yılda siz alıyorsunuz ve doğuş ta iyi niyet olarak 1 yıl da kendisi uzatıyor(bakımları serviste yaptırmanız kaydıyla)toplamda 5 yıl üzülmeden otomatik vitese biniyorsunuz. 

Eren Bey,

Sizde 1.2 tsi ını kullanıyorsunuz sanırım. Yakıtı hakkında ortalama bilgi verebilir misiniz? Bende bu aralar bu araçlara bakıyorum ama dizel çok mantıklı gelmiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Güler

Dsg riskini göze aldıktan sonra gayet güzel araç. Led farların buğu yapması ve servisin kabul etmemesi gibi bir sıkıntı okudum. Emniyet kemeri yükseklik ayarı olmadığı için şikayet edenler vardı. 1.4 tsi 18" jantlısını kullanmıştım gayet güzeldi. Ön konsolu internetten beğenmemiştim ama canlı canlı oturunca baya hoşuma gitmişti. Hayırlısı olsun,Allah içinize sindirsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...