İçeriğe Yönlendir

Seat Leon 2015 Dsg Dizel.

Rifat Şeker

Recommended Posts

Rifat Şeker

Eyvallah arkadaşlar ilginiz ve temennileriniz için tekrar teşekkürler.

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Bende de var MTK, 1,2 DSG, 6,5 l/100km ortalaması var.

Eren Bey,

Sizde 1.2 tsi ını kullanıyorsunuz sanırım. Yakıtı hakkında ortalama bilgi verebilir misiniz? Bende bu aralar bu araçlara bakıyorum ama dizel çok mantıklı gelmiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu

focus dizel otomatik seçeneği olmadığı için böyle bir şey yaptık. :)

2015 mayıs için dizel otomatik focus gelecek miş. bayilerin demesi..

Allah gönlünüze göre versin. Leonda güzel araba. hemi de kırmızı  ;)

Yorum bağlantısı
Rifat Şeker

2015 mayıs için dizel otomatik focus gelecek miş. bayilerin demesi..

Allah gönlünüze göre versin. Leonda güzel araba. hemi de kırmızı  ;)

Vallahi artık kader kısmet diyebiliriz. Çok bekledik çok istedik ya keşke falan çok dedik ama kısmet bu yönde imiş. 

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
(düzenlendi)

Hayırlı olsun,Önceki kasanın tsi fr ı vardı, çok keyif aldığım bir arabaydı, Leon iyidir :yes: .İzalasyon trim sesi falan biraz fazla olabilir... canınızı sıkacak boyutlarda olanlar için forumlardan, halledemedikleriniz için servisten destek alabilirsiniz( bozuk yollar yüzünden kapı ayarları bozulabilir vs...)

tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğiyle

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rifat Şeker

Hayırlı olsun,Önceki kasanın tsi fr ı vardı, çok keyif aldığım bir arabaydı, Leon iyidir :yes: .İzalasyon trim sesi falan biraz fazla olabilir... canınızı sıkacak boyutlarda olanlar için forumlardan, halledemedikleriniz için servisten destek alabilirsiniz( bozuk yollar yüzünden kapı ayarları bozulabilir vs...)

Sağolun , evet aslında beraber çalıştığım arkadaşımda benim aracın FR olanı var. Oda baya memnun aracından.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Piyasada kazaya en çok karışan araçlar seat leon ve vw caddy miş . Bu nedenle kim alırsa aldın kasko maalesef yüksek çıkıyor. Hayırlı olsun

[emoji43][emoji50]
Yorum bağlantısı
Eren Yavuz

Eren Bey,

Sizde 1.2 tsi ını kullanıyorsunuz sanırım. Yakıtı hakkında ortalama bilgi verebilir misiniz? Bende bu aralar bu araçlara bakıyorum ama dizel çok mantıklı gelmiyor.

Selam Mehmet Bey

havanın durumuna,gaza basma alışkanlığınıza,bulunduğunuz ildeki trafiğe göre yakıt değerleri değişiyor.Benim araç 2500 km oldu daha,bu km de kullanımıma göre şu anda 6,1 Lt tüketim,ortalama hız 25 km olarak bilgisayar verisi vardı dün.Tsi motoru şu şekilde anlatayım size daha aydınlatıcı olur. Araçın gösterdiği vites geçişlerine dikkat ederseniz,ani hızlanmalardan kaçınırsanız,yüksek süratlere çıkmazsanız sizi yakıt konusunda üzmez.Sürekli basarsanız yakıt değeriniz 8 lt lerden aşağı düşmez.1.2 tsi çok kullanışlı bir motor bence,hem az yakıyor hem de basınca yok demiyor.

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Offf seat leon DSG hem de kırmızı, tadından yenmez  :yes:  Hayırlı olsun  :nazar:

Yorum bağlantısı
Uğur Çelik

hayırlı olsun aynı opsiyonlu 1.2 TSI modelini aldım....Güzel araç...Iyi seçim

Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş

Aracın tamamen aynısını 06,2013 de altım 61bin di o zaman:)

Çok çok memnunum hiç bir sorun yok. Şu an 52 binde aracım. Garanti uzatmayı muhakkak yaptırın bence. Aracı aldığınız ilk hafta yaptırma hakkınız var. Sonra yapmıyorlar.

Yakıtınıda bire bir tutarım. Geneli uzun yol olmak üzere 52 bin km ortalamam 5,3 lt. En düşük 4,73 ü en yüksek de 6,1 i görmüşüm depo olarak:) Fuel log sağolsun..

Yorum bağlantısı
Rifat Şeker

Eyvallah arkadaşlar araç bugün geldi. Yeni aracın tadı bir başka oluyormuş uzun zamandır tatmamıştık. :) İlk izlenimlerim benim gibi bir aile babası için yeteri kadar atik yeteri kadar geniş yeteri kadar konforlu , yakıt vb diğer durumları artık ilerleyen günlerde göreceğiz. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...