Burak Beykurt 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 (düzenlendi) Selam herkese, 2013 Trend aracımda arka sis sadece solda yanıyor.İkinci el aldığım için bilemedim benim lamba mı yanmış yoksa sadece solda mı sis var diye =) 6 Mart 2015 tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Lütfi Şahin 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Sadece sol arkada vardir sis lambasi. Siste arkadan gelen aracın sizin aracin en solunu hesaplayarak sollamasi icin sadece sol tarafta vardir. Sag tarafa kendiniz takabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 6 Mart 2015 Yazar Paylaş 6 Mart 2015 (düzenlendi) Sadece sol arkada vardir sis lambasi. Siste arkadan gelen aracın sizin aracin en solunu hesaplayarak sollamasi icin sadece sol tarafta vardir. Sag tarafa kendiniz takabilirsiniz Bunu avrupa trafiğini düşünerek tasarlamışlar sanırım bizde sol sağ farketmiyor geçmek için.Boşluk gören arkadan gaza yükleniyor Cevap için teşekkürler. 6 Mart 2015 tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 6 Mart 2015 Yazar Paylaş 6 Mart 2015 Şuanlık sisten önce yapmam gereken zorunlu masraflar olduğundan bu parçayı inşallah ilerleyen aylarda satmamış olursanız iletişime geçip konuşuruz Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 (düzenlendi) Bu mesaj vesilesi ile; geceleri sis olmadigi halde arka sis far(lar)ini yakarak arkadan gelen suruculerin gozunu alanlari en derin hissiyatimla selamliyorum NOT: Burak Bey yanlis anlasilma olmasin; sozum size degil kesinlikle. 6 Mart 2015 tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Hasen Kara 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Bu mesaj vesilesi ile; geceleri sis olmadigi halde arka sis far(lar)ini yakarak arkadan gelen suruculerin gozunu alanlari en derin hissiyatimla selamliyorum NOT: Burak Bey yanlis anlasilma olmasin; sozum size degil kesinlikle. Gökhan Beye katılarak ve aynı duyguları hissederek bende diyorum ki Acaba arkada tek sis farı olması, stop/fren ikan lambaları ile karıştırılmaması için tek tasarlanmamışmıdır. 2 tarafada takmak nedendir? Arkadan geleni yanıltmaz mı? Selamlar. Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 6 Mart 2015 Yazar Paylaş 6 Mart 2015 Bu mesaj vesilesi ile; geceleri sis olmadigi halde arka sis far(lar)ini yakarak arkadan gelen suruculerin gozunu alanlari en derin hissiyatimla selamliyorum NOT: Burak Bey yanlis anlasilma olmasin; sozum size degil kesinlikle. Estağfurullah, katılıyorum size Bende zaten o tarz kullanım için sormamıştım sorun yok yani Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Bu mesaj vesilesi ile; geceleri sis olmadigi halde arka sis far(lar)ini yakarak arkadan gelen suruculerin gozunu alanlari en derin hissiyatimla selamliyorum NOT: Burak Bey yanlis anlasilma olmasin; sozum size degil kesinlikle. Kesinlikle katılıyorum o nedir allah aşkına insanın gözü çıkıyor bu arada eskiden gece sahil yolunda giderken arka sis farı yanan araç görünce onun "kapışmaya müsaitim ben" demek istediğini anlardık Yorum bağlantısı
Tunahan Şen 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Bir de yakması gerektiği halde yakmayanlar var. Hadi sis farını geçtim, adam normal farlarını bile açmamış, göz gözü görmüyor öyle bir sağanak illa tüm ışıkları sönük gidiyor. Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 bu sislerin tek taraflı takılmasının bir mantığı yok bence 2012 model diğer Fordlarda 2 tarafta ta var diye biliyorum Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Bir de yakması gerektiği halde yakmayanlar var. Hadi sis farını geçtim, adam normal farlarını bile açmamış, göz gözü görmüyor öyle bir sağanak illa tüm ışıkları sönük gidiyor. Arka sis lambları yağışlı havalardan ziyade sisli havalarda işe yarar, ön olsun arka sis olsun yağışlı havalarda daha fazla kontrolsüz ışık daha fazla görüş bozukluğu demektir.. Yorum bağlantısı
Tunahan Şen 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Arka sis lambları yağışlı havalardan ziyade sisli havalarda işe yarar, ön olsun arka sis olsun yağışlı havalarda daha fazla kontrolsüz ışık daha fazla görüş bozukluğu demektir.. Normal yağmur değildi benim yakalandığım. Görüş mesafesi sis kadar ya vardı ya yoktu. Zaman zaman öndeki aracın stopları nerdeyse görünmüyordu. Bu tür bir havada açmak yarar sağlamaz mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts