İçeriğe Yönlendir

Ölücü Piyasa

Nurullah Mayuk

Recommended Posts

Nurullah Mayuk

Abiler , gerçekten su 2.el piyasası hakkında hakliymissiniz . Ford ka mi bundan 2-3 ay önce piyasanın el ölu zamanında 16000 liradan öylesine 1 günlük atışa koymustum . Amacım satmak değildi o kadar emek verdim para harcadim diye bi günde en az 30 kişi aramisti , 14 bin veren 14.500 takas teklifleri vs en fazla 15 vermişlerdi vermedim ve ilandan kaldirmistim . Dun gece bir araba alma isim olduğu için 12500 den pazartesi akşamına kadar bu fiyattan ilana koydum , bu fiyattan çok fazla zarar edicem ama alicagim araba bana çok kelepir düşüyor o yüzden nakite ihtiyacım olduğundan dert etmedim . Dun geceden beride 10 kişi aradı hep olu fiyatlar , 11 , 11.500 , BMW çakal kasalarla teklif vs . Benim sadece hatam ilana pazarlık payı yoktur yazmamisim ama bos muhabbet için aramayin diye özellikle belirttim .

Nerdeyse arabaya yaptığım masraf zaten 10 bin lira ve ustu . Ben bu arabaya dun aksam 15 yazsaydim sanırım şuan biriyle 13-14 bin liradan el sıkısıyodum . 12500 yazdık sürekli fiyatı kırmaya çalışıyorlar 11500 verdiler . Ama vermicem gerekirse elimde kalsın kaciriyim arabayı ..

Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

dün akşam aracım için arayan kişiyle aramızdaki görüşme

ben: alo

şahıs: ilandaki araç için aramıştım

ben : buyrun sorun ben cevaplayım

şahış : araç hakkında bilgi almak istiyorum

ben: tabiki ...... ...... .....

şahıs: en son düşündüğünüz fiyat nedir

ben: 19.000

şahıs : hakan bey 15 olmazmı ev aldım çok borcum var çocuklarım okuyor

ben: hocam sizce teklifiniz mantıklımı size mantıklı geliyormu siz kendinizi benim yerime koyun sizi arayıp bu şekilde fiyat veren olsa ne düşünürsünüz

şahıs: evet haklısınız bencede mantıksız oldu ama ben yinede arayıp şansımı denedim içim rahat :)

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu
(düzenlendi)

Galericileri sever oldum, ölücülerden sonra.

tarihinde Yalçın Dağlıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

19000 TL lik araç için 15000 TL Teklif de neymiş.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

dün akşam aracım için arayan kişiyle aramızdaki görüşme

ben: alo

şahıs: ilandaki araç için aramıştım

ben : buyrun sorun ben cevaplayım

şahış : araç hakkında bilgi almak istiyorum

ben: tabiki ...... ...... .....

şahıs: en son düşündüğünüz fiyat nedir

ben: 19.000

şahıs : hakan bey 15 olmazmı ev aldım çok borcum var çocuklarım okuyor

ben: hocam sizce teklifiniz mantıklımı size mantıklı geliyormu siz kendinizi benim yerime koyun sizi arayıp bu şekilde fiyat veren olsa ne düşünürsünüz

şahıs: evet haklısınız bencede mantıksız oldu ama ben yinede arayıp şansımı denedim içim rahat :)

Ek olarak

ben; Neden fiyatı 15 bin olanlara bakmıyorsunuz?

şahıs: Yaa onların çoğu cacık. :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Misafir

Şu piyasada Normal 27000 liralık ilandaki arabayı 21000 e alındığını biliyorum

Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

Sİz ne kadar pazarlık yapmicam deseniz de saçma sapan teklifler mutlaka gelecektir . Karşı tarafı kırmamak isteseniz de sinirlerinizi zorluyorlar .

Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk

Valla çok saçma sapan bisi durum anlamadım abi . Adam arıyor usta en son ne olur diyo , pazarlık yok ilan daki fiyat diyorum , yap bize bisiler gelelim alalım diyor . Aklinizdaki fiyat ne diyorum 10500 diyor . Teşekkürler iyi günler diyorum , 10500 den 11500 a çıkıyor iki saatte oyaliyo beni telefonda ..

Yorum bağlantısı
Serdar Akgül

Boylesine insanlar icin yuksek fiyat yazmak sart olmus...

Yorum bağlantısı
Hakan Uçan

Bende 2010 focus 1.6 tdci Collection tlf 43.000 anlaştık arabanın başında 50 tl indirim yapmadım ve gelen şahıs aldı gitti... Bence reel piyasanın haricinde birde kendi arabanıza bir fiyat biçip vermemek gerekiyor. ( Tabi acil durumlar hariç )

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Valla çok saçma sapan bisi durum anlamadım abi . Adam arıyor usta en son ne olur diyo , pazarlık yok ilan daki fiyat diyorum , yap bize bisiler gelelim alalım diyor . Aklinizdaki fiyat ne diyorum 10500 diyor . Teşekkürler iyi günler diyorum , 10500 den 11500 a çıkıyor iki saatte oyaliyo beni telefonda ..

Ne fiyat verirsen ver mutlaka indirim istenir, o yüzden az fazla söyleyeceksin sonra istediğin fiyata ineceksin, yada bizim gibi tok satıcı olacaksın, fiyat şudur bitti, 1 lira inmem diyeceksin, alan alır beğenmeyenede yallah  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

CLio 4 2012 model 18000 deki aracımı ilana koydum 0 ı 45binlere dayanmıştı 35500 den ilan açtım . Bi arkadaş aradı dediği aynen şu abi 26ya olmazmı :) dedim olur kapıları jantları bagaj kapağını orjinal Rnav dokunmatik ekranı sökeyim öyle 26ya vereyim dedim adam suratıma kapadı telefonu :) neyse ilan açtığım süre zarfında 80 kişi favorilere ekledi en az 70 kere falan arandım fiyattan düşmedim inat ettim en sonunda 35500 e sattım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk

Ne fiyat verirsen ver mutlaka indirim istenir, o yüzden az fazla söyleyeceksin sonra istediğin fiyata ineceksin, yada bizim gibi tok satıcı olacaksın, fiyat şudur bitti, 1 lira inmem diyeceksin, alan alır beğenmeyenede yallah [emoji3]

Kesinlikle yanlış yaptım abi , 13500 yazicaktim 13 e veya 12500 e verirdim giderdi . Artik ilanı değiştirmek olmaz zaten yarin akşama kadar 12500 den satilmazsa ya ilanı kaldıriicam yada tok satilicak yapicam .

İlana 200 kişi bakmış 30 favori 5 takas teklifi var bu saatten sonra fiyat değiştirmek olmaz ..

Yorum bağlantısı
Nuri Tanır

Kesinlikle yanlış yaptım abi , 13500 yazicaktim 13 e veya 12500 e verirdim giderdi . Artik ilanı değiştirmek olmaz zaten yarin akşama kadar 12500 den satilmazsa ya ilanı kaldıriicam yada tok satilicak yapicam .

İlana 200 kişi bakmış 30 favori 5 takas teklifi var bu saatten sonra fiyat değiştirmek olmaz ..

Elbette olur sevgili kardeşim neden olmasın ?? Arayana '' aciliyetim vardı, artık aciliyeti kalmadı''  dersiniz olur biter ... Mal sizin değil mi neticede ?? Gerçek alıcısı varsa olması gereken fiyattan da arar sizi ...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erhan Güler

Fiyat değiştirmek olmaz mı ? :) neden olmasın? daha aracı görmeyen kişiler , gören kişilere zaten onların istediği fiyatlara vermeyeceksin. İstediğin fiyattan biraz yüksek yaz , sonra pazarlıkta düşersin.

Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk

Elbette olur sevgili kardeşim neden olmasın ?? Arayana '' aciliyetim vardı, artık aciliyeti kalmadı'' dersiniz olur biter ... Mal sizin değil mi neticede ?? Gerçek alıcısı varsa olması gereken fiyattan da arar sizi ...

Abim bu fiyat zaten sadece yarın aksama kadar.. Alicagim araba için adamla görüştüm yarin akşama kadar soz aldım (tanıdık) . Normalde arabanın değeri yani 15-16 ya versem acimam , ama zaten yaptığım masraf 10 bini geçik . Tabi arabada diyelim ki 10 milyar 10 da ben harcadim 20 ye saticak halim yok . Yarin aksama kadar satilmazsa diyorum ya ya ilandan kaldiricam , arabamdan memnunum o kadar para harcadim , yada 16000 yazıp tok satıcılık yapicam .

İlani simdi guncellememe gerek yok zaten 12500 den assa vermicem istedikleri kadar arasinlar ..

Fiyat değiştirmek olmaz mı ? :) neden olmasın? daha aracı görmeyen kişiler , gören kişilere zaten onların istediği fiyatlara vermeyeceksin. İstediğin fiyattan biraz yüksek yaz , sonra pazarlıkta düşersin.

İllede güncelleştirceksiniz bana [emoji14] guncelleyip hem 1-2 saat kaybetmek istemiyodum ama milletle ugrasmaktan daha iyidir haklisiniz aslında ..
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

bana 5 bin peşin,geri kalan 30 bin tl için senet vereyim diye arayan oldu

tarihinde Barış Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk

Hem forumdaki abilerim boyle diyince , hemde telefon susmamaya başlayınca ilanı guncelledim abiler , 13500 yazdım 12500 veren alsın , tabi yarin akşama kadar :)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

:biggrin: Bana hiç yabancı gelmedi bu yazılanlar  Nurullah .Her aracın iyi kötü bir ederi var bizde arkadaşın aracı 24 500 satışa koyduk  22 veren oldu 21 verdiler.Kimse 23 demedi hep  yaklaşık 2000 aşşağısı. Sonra kızıp ilanı yeniden  düzenledim 26500 yazdım.İki hafta sonra 25 750 indim biz 24000 razıydıkki zaten araç çok rahat bu rakam ederdi. 25 000 sattık alan kişi çok memnun kaldı.Bizde beklentimizden 1000 tl fazlaya satmış olduk.Malesef bu tip insanlar sizi bunu yapmaya mecbur ediyor.

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk

Valla abi çok acaip piyasa hayırlısı hakkımda , aciliyetim olmasa hepsinin aklını karistiririmda ben :D hele bi yarin olsunda satılmazsa elimden cekicekleri var fiyat nasıl yikseltiyomus görsünler :D

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Serbest piyasa, uğraşmak istemiyorsanız galeriler var. 

Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk

Serbest piyasa, uğraşmak istemiyorsanız galeriler var.

Büyük konuşmak gibi olmasında pert arabam bile olsa galeriye bırakmam ..
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

şahsen bende internet ilanlarına ön yargı oluştu pazarlı yüzünden . artık her baktığım 15 binlik arabaya 500-ile 1000 liralık pazarlık pazı vardır demek zorunda kalıyorum. çünkü satacağım arabayada aynı muhabbet olacak nasıl olsa diye 1000 lira fazla yazıyorum :) pazarlık seven milletiz yapacak bişey yok yani . 

Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

bikerede tam tersi olmuştu adamla hiç pazarlık yapmadım ne yazdıysa tmm kabul alıyorum dedim adam tmm aksam ararım seni sabah alım satımı yaparız dedi kapora kabul etmedi gece arayanda olmadı :) bi baktım ilan 2000 artmış güncellenmiş :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

Bende 2000 km'de ki Golf aracımı 57binden satışa koymuştum. 50bin teklif edenler olmuştu. 1 gün sonra 56,5'a sattım. 12bindeki Octaviama 73 yazmıştım. 10 gün içinde 72,5'a sattım. 407 ye 36 yazmıştım. 1,5 ay sonra 34,5'a verdim. Aracın fiyatını iyi belirlemek lazım. Tabi gerçek alıcıyı bulmakta şans işi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...