Atilla Atun 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Ağzın is yapıyorsa pazarlık yaparsın fiyat kırarsın. piyasa belli ne kadar iyi fiyat o kadar iyi sonuç. 52000 tl lik aracı telefonda 48000 tl düşürdum. parayı hazırladık 47.500 tl nakit saydık arkadaşıma aldik geldik. denemeden hiç bir şey elde edemezsin.galericileri sevenler Siz sevmeye devam edin onlar ölucu olabilir ama kazıklanmak size kalmış Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Fiestamı piyasa değerine satarım diye 21500 yazdım. 17_18 bin olmaz mı diye arayanlar oldu. Ciddi alıcılarsa en son 20 bine bırakmadı istedi. Sinirlendim ilanı 24500 TL yaptım. Aynı gün biri aradı 23500 olmaz mı dedi. [emoji2] yarın gelir belki. İnsanlar 2_3 bin fiyatı dusurmeye çalışıyor. Artık uc bin lira dusenlede anlaşacam zararım olmaz en azından. Araba alırken çok ugrasmıstım satmak ondan da zormuş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 1. 2.el şans tesadüf işidir 2. iyi rakama alıcı gelmişse verilir 3. rakamlar liste fiyatı değildir artabilir de azalabilir de 2-3 ay içinde 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 En son almeramı satarken ilandaki fiyat üzerinden indirim yapmadan telefonda anlaştık. Arabanın ederi budur, piyasa beni ilgilendirmez diye düşünüp mağrur ve gururlu satıcı olmakla elime ne geçecek diye aklıma kurt düşünce pişman oldum. Çünkü arabam aynı paraya satılan arabalardan çok çok iyiydi, satmaktan vazgeçtim ama arabaya bakmaya da gelmiş bulundular, fiyatını yükselttim yine de alıp gittiler. Aslında müşteriler hangi arabanın değeri ne kadar biliyor ama daha ucuza alabilir miyim diye kendini küçültüyor. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Benim hondayi 1.4 is 97 model 17 yazdim 13 verenler 11 verenler havalarda ucusuyor dusunun yani aylardir telefonum susmuyor kafayi yemek uzereyim Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 2000 boram vardi 21000 e verecektim arayanlar 20bin olmazmi 19bin olmazmi diyorlardi.olmaz diyordum.15bin hasar kaydim vardi.5 ay once galeriye 19750 ye verdim [emoji41]1 ay sonra motor kitlemis araba.galerici beni kazikladigini sanmisti takasta.Kalbin temiz olacak arkadas.Allah cikarir. Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Nurullah bey, 12 bin liralık araca 10 bin liranın üstünde yaptığınız masraf özel değilse nelerdir? Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 8 Mart 2015 Yazar Paylaş 8 Mart 2015 Nurullah bey, 12 bin liralık araca 10 bin liranın üstünde yaptığınız masraf özel değilse nelerdir? Tekrar yazmamak için ilandan direk kopyaliyorum , bu çok kaba hesap . illede arzu edersen abi oturup bastan tek tek ne masraf yaptığımı sana en ince ayrıntısına kadar yazarim . Kisa hesap ; 2000 tesisat 2000 bodykit 1000 Çamurluk şişirme 1000 Özel boya 300 Deri koltuklar 200 akü 1500 jant lastik 150 Cam filmi En az 1500 lira yürüyen alt takim -kronik problemleri vb. masraf , sadece katalizör 500 lira. 300 Kumandalı egzoz 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Şu an yeterli. Takdir ettim tutku sâhibisiniz. 1 Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 8 Mart 2015 Yazar Paylaş 8 Mart 2015 Şu an yeterli. Takdir ettim tutku sâhibisiniz.Bir heves çıktık yola ka'nin sürüsü bağladı beni kendine abi . Şurayı yapalım dedik , yaptık aklımız başka yere kaydı . fuar var dediler plasti dip e boyadık , yaptığım işlerden memnun kaldimdi , fazlasiyla . Heveslerimizi aldık verdiğimiz emeklerin karsiligini aldık abi , fuarda olsun gündelik kullanımda olsun o ilgiyi görmek insani mest ediyor ..Simdi yeni ufuklara yelken açma vakti Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 sonuç ne şu an ve ilanın linki nerde? Genelde Türkiye'de ikinci el araç fiyatlarının yüksekliğinden ŞİKAYET edilir. Satışa gelince herhalde bunları görmüyor göz. 3 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Bir heves çıktık yola ka'nin sürüsü bağladı beni kendine abi . Şurayı yapalım dedik , yaptık aklımız başka yere kaydı . fuar var dediler plasti dip e boyadık , yaptığım işlerden memnun kaldimdi , fazlasiyla . Heveslerimizi aldık verdiğimiz emeklerin karsiligini aldık abi , fuarda olsun gündelik kullanımda olsun o ilgiyi görmek insani mest ediyor .. Simdi yeni ufuklara yelken açma vakti Allah muvaffak eylesin. Milyonlar kazanan futbolcu Rooney'de de ford ka sevgisi varmış [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Foruma ilan açılıyor piyasası 30-32 adam 35 yazıyor. Adamacağıza kızıyoruz yüksek diye . Piyasa böyle iken kızmamak lazım. Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Foruma ilan açılıyor piyasası 30-32 adam 35 yazıyor. Adamacağıza kızıyoruz yüksek diye . Piyasa böyle iken kızmamak lazım. 28 vereyim... 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Abi takas edelim mi arabaları Sırtımı döndüm sana. Yukarı bakıyorum, ıslık çalıyorum, bacak bacak üstünde sallıyorum umursamaz biçimde... 2 Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 8 Mart 2015 Yazar Paylaş 8 Mart 2015 Doping yapalım dedik kaz gelicek yerden tavuk esirgemez diye saat ikiden beri ilanın onaylanmasını bekliyorum ise bak yahu En yoğun olan günlerden pazar gününü ilamsız geçirdik sadece geceden sabah 200 kişi bakmıştı keske hic elleşmeseydim ilana .. Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 malum sitede yılda bir ilanmı ücretsiz ben ayda bir zannediyordum Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Alıcılar ölücü,satıcıların malı kıymetli olunca piyasanın böyle olması kaçınılmaz oluyor. Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 başka sitelerde ücretsiz verin ilanı. baska siteyede verdim 11 günde başka sitede 78 bakan olmuş malum sitede 3012 Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 8 Mart 2015 Yazar Paylaş 8 Mart 2015 Arayıp görüştüm , bi bayan çıktı dedi daha 6 saat dolmamis onaylamak için , resimlerde 2-3 araba var , ATV haberin reklamı yapılmış onaylanmaz falan . Biraz atistik dedim iki kere ayni ilanı onayladiniz simdi para verdimde mi onaylamiyosunuz en sonunda kapattim suratına , hemen bi daha aradım başka bi görevli çıktı biraz sert bi tavırla yaklaşınca ilan hemen onaylandı . Normal ilanın onaylanma suresi 6 saatmış dopingli ilanlarin ki 2 saatmış sabahtan beri boşuna beklentiler beni .. Vel haşıl tekrar ilandayiz allah sonumuzu hayır etsin , insanlarla ugrastirmadan bi satış nasip etsin .. Link http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-turkiye-de-tek-modifiyeli-ford-ka-sadece-2-gunluk-fiyat-203965544/detay/ malum sitede yılda bir ilanmı ücretsiz ben ayda bir zannediyordumBenim şuan araba haricinde araba parçaları olarak 2 ilanım daha var , sadece araba satışında 1 hak mk ? Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 8 Mart 2015 Yazar Paylaş 8 Mart 2015 Hoppala , ilan yayına gireli 10-15 dk olmadı , Ankaradan bi arkadaş 12500 veriyim yarında hemen geleyim alayım diyor :/ O kadar doping yaptım hemen de satılır mi :/ Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 (düzenlendi) Tam ben yazacaktım sizin arabanız cok kalmaz sıkıntı yapmayın diye[emoji4] 8 Mart 2015 tarihinde Onur Tunç Aldı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts