Mehmet Göktürk 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 baska siteyede verdim 11 günde başka sitede 78 bakan olmuş malum sitede 3012 verirseniz zamanla bakan olur. oraya da verin. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Tekel olmasın yani Şu kadar büyüdük diyip adı sahibinden kendi galeriden bi site oldular.bi de sahibinden satılık ilana bi sürü para alıyorlar 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Nurullah,araç satışı yapacağın zaman 2-3 bin fazla yazacaksın ki,istediğin rakama satabilesin..Herkeste fiyat kırma çabası var sonuçta. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Benim hondayi 1.4 is 97 model 17 yazdim 13 verenler 11 verenler havalarda ucusuyor dusunun yani aylardir telefonum susmuyor kafayi yemek uzereyim Civic arayan epeyce var, arabanla ilgili konu açtın da farketmedim mi acaba hiç ? Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 9 Mart 2015 Yazar Paylaş 9 Mart 2015 Araç hala bende , kismetse bu akşamdan sonra tok satıcı olacağım . Malum sitede 1600 bakan 40 favori en az 10 takas teklifi geldi ama içlerinde bi tane adam çıkmadı . İlk defa aciliyetten araba satıyorum ve ilk defa hayatimda geçirdiğim en berbat iki gün oldu . Normalde ilana koyduğum araçlar yarim günde giderdi yada hic ilana koymadan ese dosta giderdi . Neyse vel hasil basımdan geçenleri anlatayım . İlk yazdığım gibi ankaradan birisi fiyatı 13.500 e çekince 12.500 vereyim hemen alayım geleyim dedi , gece okeylestik yarin sabah otobüse binip gelicem dedi yattim uyudum . Sabah adamın telefonuyla uyandım , ya usta ben gelicem ama bunun otobüs parası var , geri dönüşteki benzin parası var sen su arabayı bana 12 ye ver dedi , dedim kardeşim pazarlığı dun gece yapmadik mi ? Yaptık . 12500 son fiyata düşmedim mi ? Düştüm . Dedim bu neyin pazarlığı , ya iste şöyle boyle . Dedim kardeşim kapat telefonu hiçte boşuna gelme satmıyorum aracı sana . Verilen takas tekliflerine vs baktım malum sitede , hepsi tirt bana nakit lazim . Saat 11 gibi bi adam aradı , yinede ankaradan . Çok kibar konuştu dedi 12 bin param var vericeksen geleyim alayım , dedim hocam o fiyat beni kurtarmaz ama dedim o fiyattan saticak olursam ilk seni arayacagim . saat 11-12 gibi bi adam aradı , dedi biz dedi bi arkadaşım için arabaya bakıyoruz arkadaşım galerici ama ne satmak için nede binmek için alıyor dükkânının sovrumuna koyucak ilgi çekmek için son dedi oluru nedir dedim 13000, ama dedim noter kapanmadan yetişin yoksa yarına bu paradan olmaz , deseki 12500 var onada tamam diyeceğim bana lazim olan miktar o , neyse tamam ustam dedi araban çok güzel biz dedi para toplayıp donucez sana . saat 1-2 gibi geldiler arabaya baktılar hoşlarına gitti (açık konuşmak gerekirse cokda labaguli insanlardı pek hoşuma gitmedi ) notere gittik satışı vericem , hop demezler mi yine gevşek gevşek 12500 liramiz var hocam problem olmaz demi , he dedim olmaz satmıyorum dedim size araba maraba çektim gittim . Gerçekten hic sevemedim adamları insan gibi insan olsalar hic problem etmezdim arabayı bile vermeye kiyamadim .. Dedim bu insanların çivisi çıkmış . 500 daha zarar edeyim dedim en azından insan gibi insana gitsin , ihtiyacı olana gitsin ankaradaki o çok kıbar konusan adamı aradım , hocam 500 lira kapora verdim arabayı aldım otoparka çektim simdi akşam hataya gidicem hataya gitmicek olsam yakar 500 lirami gelir senin arabayı alırdim dedi . (yine bir ka almış satışında cuma yapicaklarmis , nasıl oluyorsa ) nasip değilmiş dedim kapattim .. Ara ara arayan insanları saymıyorum bile , vel haşıl aracı hem ben satmadim , hemde satamadim . Adam yarin öğlene kadar daha uzattı sureyi ama pek önemi yok artik , bu gece fiyatı 16000 e çekeceğim , insan gibi insanlada araç başında çok sağlam pazarlık edeceğim . Tok saticiyiz sonuçta ) Doping bitene kadar ilanda dursun zaten satmak gibi bi niyetim yoktu ,bmw askina burunduk mis gibi arabamizi gozumus görmedi , o kadar masraf yaptım pasa pasa binerim hic sorun değil .. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Araç hala bende , kismetse bu akşamdan sonra tok satıcı olacağım . Malum sitede 1600 bakan 40 favori en az 10 takas teklifi geldi ama içlerinde bi tane adam çıkmadı . İlk defa aciliyetten araba satıyorum ve ilk defa hayatimda geçirdiğim en berbat iki gün oldu . Normalde ilana koyduğum araçlar yarim günde giderdi yada hic ilana koymadan ese dosta giderdi . Neyse vel hasil basımdan geçenleri anlatayım . İlk yazdığım gibi ankaradan birisi fiyatı 13.500 e çekince 12.500 vereyim hemen alayım geleyim dedi , gece okeylestik yarin sabah otobüse binip gelicem dedi yattim uyudum . Sabah adamın telefonuyla uyandım , ya usta ben gelicem ama bunun otobüs parası var , geri dönüşteki benzin parası var sen su arabayı bana 12 ye ver dedi , dedim kardeşim pazarlığı dun gece yapmadik mi ? Yaptık . 12500 son fiyata düşmedim mi ? Düştüm . Dedim bu neyin pazarlığı , ya iste şöyle boyle . Dedim kardeşim kapat telefonu hiçte boşuna gelme satmıyorum aracı sana . Verilen takas tekliflerine vs baktım malum sitede , hepsi tirt bana nakit lazim . Saat 11 gibi bi adam aradı , yinede ankaradan . Çok kibar konuştu dedi 12 bin param var vericeksen geleyim alayım , dedim hocam o fiyat beni kurtarmaz ama dedim o fiyattan saticak olursam ilk seni arayacagim . saat 11-12 gibi bi adam aradı , dedi biz dedi bi arkadaşım için arabaya bakıyoruz arkadaşım galerici ama ne satmak için nede binmek için alıyor dükkânının sovrumuna koyucak ilgi çekmek için son dedi oluru nedir dedim 13000, ama dedim noter kapanmadan yetişin yoksa yarına bu paradan olmaz , deseki 12500 var onada tamam diyeceğim bana lazim olan miktar o , neyse tamam ustam dedi araban çok güzel biz dedi para toplayıp donucez sana . saat 1-2 gibi geldiler arabaya baktılar hoşlarına gitti (açık konuşmak gerekirse cokda labaguli insanlardı pek hoşuma gitmedi ) notere gittik satışı vericem , hop demezler mi yine gevşek gevşek 12500 liramiz var hocam problem olmaz demi , he dedim olmaz satmıyorum dedim size araba maraba çektim gittim . Gerçekten hic sevemedim adamları insan gibi insan olsalar hic problem etmezdim arabayı bile vermeye kiyamadim .. Dedim bu insanların çivisi çıkmış . 500 daha zarar edeyim dedim en azından insan gibi insana gitsin , ihtiyacı olana gitsin ankaradaki o çok kıbar konusan adamı aradım , hocam 500 lira kapora verdim arabayı aldım otoparka çektim simdi akşam hataya gidicem hataya gitmicek olsam yakar 500 lirami gelir senin arabayı alırdim dedi . (yine bir ka almış satışında cuma yapicaklarmis , nasıl oluyorsa ) nasip değilmiş dedim kapattim .. Ara ara arayan insanları saymıyorum bile , vel haşıl aracı hem ben satmadim , hemde satamadim . Adam yarin öğlene kadar daha uzattı sureyi ama pek önemi yok artik , bu gece fiyatı 16000 e çekeceğim , insan gibi insanlada araç başında çok sağlam pazarlık edeceğim . Tok saticiyiz sonuçta ) Doping bitene kadar ilanda dursun zaten satmak gibi bi niyetim yoktu ,bmw askina burunduk mis gibi arabamizi gozumus görmedi , o kadar masraf yaptım pasa pasa binerim hic sorun değil .. çarşamba günü bende aracın satışını vericem banada kelek yapmasınlar önce parayı alalım kesik atarlarsa işi bozarım Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 9 Mart 2015 Yazar Paylaş 9 Mart 2015 çarşamba günü bende aracın satışını vericem banada kelek yapmasınlar önce parayı alalım kesik atarlarsa işi bozarımValla hocam dikkatli olun , insanlar insanlıktan çıkmış başka bi boyuta dönmüş . herkes birilerini dudukleme peşinde , ne diyeyim . Cekicegimiz var yaşıyoruz .. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 İlandaki ilk satırlar gereksiz olmuş,bence onları silin. Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 9 Mart 2015 Yazar Paylaş 9 Mart 2015 İlandaki ilk satırlar gereksiz olmuş,bence onları silin.Onlar dun bi anda telefonlarım susmayinca ve gelen tekliflerin hepsi saçma sapan olunca yazılmıştı abi , bu aksam fiyatı da ilanda yazanlarida guncelleyecegim .. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Böyle bi arabaya böyle teklifler gelip satmamış olmanız ilginç Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 9 Mart 2015 Yazar Paylaş 9 Mart 2015 Böyle bi arabaya böyle teklifler gelip satmamış olmanız ilginçNe gibi ? Yorum bağlantısı
Guest Aykut Can 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 (düzenlendi) Ekmek yemek isteyen galericiler hala gelmedi mi size de? + son fiyatin nedir kardes? - 34.500. Daha asagisi olmaz malesef. + Valla kardes 29 nakite alalim bunu biz. - Dalga mi geciyorsunuz? Son fiyat 34.500. Hadi iyi gunler. + 34.500'e alirsam ben nasil ekmek yiyecegim bundan? - :: oto sansur:: ye [emoji23] Adamin rizkini ben vermek zorundayim sanki. Bana guvenerek ticarete atilmis. Bu diyalog da milletin 37-40 bin arasi yazdigi Polo'ya benim 35.000 yazdigim ilanda yasandi. [emoji23] 10 Mart 2015 tarihinde Aykut Can tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 araç alış satışı yapan bir meslektaşım (yılda 2 3 araç alıp satıyordu, 2 senedir mazda 3 e biniyor satamadı, satsada kar edemeyecekti) sahibindende %10 pazarlık payı koyarlar diyordu 37 bin yazan bir focus tdci titanyum gösterip al bunu diyordu geçen sene. bende "o kadar pazarlıkmı olur 34e falan vermesi gerek, vermezler" diyordum ama 33,750 ye almıştım o aracı Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Demek ki neymis? Piyasanin ucmasinin sebebi kendimiziz? "Piyasa degeri bu" deyip ilan aciyoruz, sonra biri gelip aracin gercek degerini veriyor, biz bozulup boyle konular aciyoruz? E ozaman biri bana aciklasin - neden surekli piyasadaki artistan sikayet ediyoruz? Piyasanin dusmesine kendimiz izin vermiyoruz ki. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Ne gibi ?Ka nın hedef kitlesi düşük. Modifiye araç arayan az. Siz modifiye ka satıyoesunuz. İstediğiniz rakama yakın tutarlar var verilen. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 fiyatlar düşüyor galiba. favorimdeki ilanların fiyatları aşağı çekilmiş. Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 12 Mart 2015 Yazar Paylaş 12 Mart 2015 fiyatlar düşüyor galiba. favorimdeki ilanların fiyatları aşağı çekilmiş.Eğer benim ilan için konusuyosaniz acelem kalmadığı için fiyatı aksine yukselttim hocam :fiuv:Biliyosunuz o süreçte iki kere noterden döndüm , iyikide satilmamis diyorum . Nasip kısmet isi bunlar . 16 bin yazdım ilana , bugün ilk yazdığım rakamın çok daha üstüne anlaştık , aslında olması gereken buydu . Kaporasini verdi , aracını arkadaşına satmış pazar parasını getiricekmis , pazara kadar müşterin gelirse sat abi arabayı nasibinr engel olmayayim kaporami gönderirsin dedi , benden yana bi aksilik çıkarsa pazar günü için kaporam yansın dedi . Parasını ayarlarsa pazartesi alicak , yarından başka bi arkadaş gelicek arabaya bakmaya , ama isten geç çıktığı için ona saticak olsam bile haftaya kalıyor anca .. Aslında çok takas teklifi geldi , biri kafami kurcaliyor . 2001 Pejo 206 2.0 GTI , sıfır motor+baskı balata vs. Hem banada yakin ama üstüne 500-1000 para istiyor , vermek istemiyorum açıkçası . Öyle iste bakalım hayırlısı bi aciliyetim yok biraz daha dursun ilanda sonra kaldiririm pasa pasa binerim . Buda malum sitedeki durum Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 Bence siz araci satmayin - boylece ne oluculerle ugrasirsiniz ne de gercek alicilarin zamanini kaybetmis olursunuz.... Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 12 Mart 2015 Yazar Paylaş 12 Mart 2015 Bence siz araci satmayin - boylece ne oluculerle ugrasirsiniz ne de gercek alicilarin zamanini kaybetmis olursunuz....Amacım aracı satmamak değil ki ? Bi yanlışlık yaptığımıda düşünmuyorum , aciliyetim vardı uygun fiyat yazdım , saçma sapan teklifler geldi . Alicagim araba satıldı , fiyatı normale çektim aciliyetim kalmadı . Cabuk satilsin diye doping yapmıştım , doping suresi bitene kadar düzgün bi alici çıkarsa ki çıktı , nasipse vericem . He satılmazsa binerim arabama diyorum bunda kotu bisey mi var ki ? Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 (düzenlendi) Yukarida arac icin birisi kaparo vermis diye yazinca bende araci sattiginizi sandim. Ben yanlis anlamis olabilirim. 12 Mart 2015 tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Civic arayan epeyce var, arabanla ilgili konu açtın da farketmedim mi acaba hiç ?Konusu var ama abi bordo renk olduğu icin biraz satisi agir Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 yok sizin ilan için demedim . mondeolara bakıyordum fiyatları aşağı çekilmiş . 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Bu zamana kadar çok araç alıp sattım çıkarttığım en büyük ders bi aracı üçe beşe bakmadan ilk isteyene vericeksin oldu. 1 Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 (düzenlendi) Bu zamana kadar çok araç alıp sattım çıkarttığım en büyük ders bi aracı üçe beşe bakmadan ilk isteyene vericeksin oldu.Hocam bu ders insanı batırmaz mı? [emoji4] 13 Mart 2015 tarihinde Onur Tunç Aldı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts