İçeriğe Yönlendir

Ölücü Piyasa

Nurullah Mayuk

Recommended Posts

Mustafa Ayıkoğlu

Ben daha iyi fırsatlar yakaladığım için fazla inatlaşmam.Kafamda bi fiyat belirlerlerim onunda max bin tl altına satarım gider bi kaç kez müşteriyi geri çevirdikten sonra anladım ben bu dersi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı

Bence haketti ? Sizce abiler :)

4203e723b079788c8b40d4e643933714.jpg

Cevap yazmaya değmezmiş
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bence bu tekliflere bozulmayın, sizinkinin ederini bilmem ama şahinlere 16 yazanlar var.

Sahibinden.com zaten tam bir açık artırma sitesi oldu, fakat fiyatı artıranlar alıcılar değil satıcılar!

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bence bu tekliflere bozulmayın, sizinkinin ederini bilmem ama şahinlere 16 yazanlar var.

Sahibinden.com zaten tam bir açık artırma sitesi oldu, fakat fiyatı artıranlar alıcılar değil satıcılar!

Şahin? 2 vereyim... :spiteful:

Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk

15 vereyim. :seytan:

Abim tanimasakta birbirimizi su forumdaki en girgir-şenşakrak insanlardan birisin , al götür senin canın sağolsun [emoji2]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Abim tanimasakta birbirimizi su forumdaki en girgir-şenşakrak insanlardan birisin , al götür senin canın sağolsun [emoji2]

Allah razı olsun kardeşim. :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk

Abi bozulmuyorum , hatta adamı tiye alicaktimda neyse dedim vazgectim :)

Ya gerçekten ben burda sizleri ailem gibi görmeye başladım , fiyatım fazlaysa fazla deyin . Ama değerlendirme yaparken standart ölçülerde değilde biraz daha modifiye üzerinden konuşalım :)

Şuan ortalama Ford ka'larin fiyatı 10 bin diyelim . Ben 16 bin yazdım , adamına gore bunu 14 ede verebilirim 15 ede . Dışına harcadigim masrafların hepsini es geceyim sadece şuan tesisatı yapılmaya çalışılsa kabinleri ile beraber en ucuz ihtimalle 3.500 lira .

Modifiyesini es geciyorum .

Sıfır jant , sıfır lastik , sıfır akü , deri koltuk ,yeni komple on takim , direksiyon olayına sadece 2000 lira harcadim (2-3 kere yapıldı , yanlış insanların eline düştüm ) , ka'nin en pahalı parçası katalizör , serviste 1500 Lira . Katalizör orijinali ile , katalizör dahil olmak üzere son susturucuya kadar sifirladim . Borcu yok , muayene 3-4 aylık , 1.5 sene muayene derdi yok . Alarm , kronik problemlerinden oksijen sensoru , buji kabloları , filtreler herşey yeni değişti .

10000 liraya alınan ka'dan ne hayır gelir ? Ne kadar masraf edilir ?

Bunlar sadece aklıma gelenler ..

Aslında tesisatın bi videosunu çekip atmak istiyorum ama küstahlık olur diye şey yapmak istemiyorum , tesisat gerçekten çok kaliteli ..

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Kardeşim daha düzgün bir alıcı istiyorsan modifiyeyi değil bakımları ön plana çıkart ;)

Canını yirim, kanım ısındı sana şimdi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk

Kardeşim daha düzgün bir alıcı istiyorsan modifiyeyi değil bakımları ön plana çıkart ;)

Canını yirim, kanım ısındı sana şimdi

Hahaha , eyw Abim cansınız :)

Şuan iyiyiz ya , fiyatı 16 bine , bana gore normal rakama çektiğimden beri gayet doğru düzgün insanlar arıyor , bilgi alıyor , dünya varmış :) Yarin biri gelip bakicak , bi kisinin kaporasini aldim , bi kisi gelip pazar gunu bakicak esine alicakmis vs vs . En azindan bakarak almaya calisiyolar :D Bu aracı ben değilde sizler satmis olsaydınız çoktan satardiniz . Benim cahilligime geldi bmw yi çok ucuza alicam ayağına çok düşük bi rakam yazdım , şimdikinden çok daha fazlası aradı ama ya fiyatı dahada düşürmek isteyenler , arabaya bakmadan pazarlık yapanlar , yada aciliyetim var diye su kadar paraya kabul sen hic araca bakmadan direk notere gidelim diyen insanlardı .

Benim yaşım genç , allaha şükür cevremde var , o fuardan bu fuara kosuyoruz , bana oynamalik araba lazim :ask:

Gerçekten çok güzel takas teklifleri geldi , pejo 206 gti , opel vectra , bi kaç benzeri sedan araç vs. daha . Ama bana gelmez ki , yaşıma uymaz . Şimdi ben o opel vectranin takas teklifini kabul edip alsam ne isime yaricak [emoji17] Kapının önünde durup sağa sola gitmelik bi araç. E bu amaca uygun zaten arabamiz var :)

Ben ka'da naptim , buyuk bi performans beklemedigime göre dışıyla ilgilendim . Çok güzel anılarım var , çokta güzel ilgi gördüm bu beni fazlasıyla memnun etti . Daha bugün eminonune gittim isim vardı , inan arabayla fotoğraf çekinen turist sayısını hatırlamıyorum :)

Bmw yi neden istemiştim , kanım kayniyor , arabalara aşırı merakım var :D

BMW=Yan yan :fiuv: :fiuv:

Diyorum ya iste satilmazsada görsel ilgiye devam ederiz :D

Çok uzun yazdım yav kusuruma bakmayın :/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sahibinden.com sitesinde araç rakamı çıkarırken, aynı renk aynı donanım yıl vs seçiyorum. En pahalı, en ucuz toplayıp bölüyorum ikiye. Gerçek değeri çıkıyor ortaya araçların :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk

Sahibinden.com sitesinde araç rakamı çıkarırken, aynı renk aynı donanım yıl vs seçiyorum. En pahalı, en ucuz toplayıp bölüyorum ikiye. Gerçek değeri çıkıyor ortaya araçların :)

98 model benzinli ka en yuksek 13 , en düşük 9 kusur bin abi sitede , ortalama 11 oluyor demek ki , ne diyosun bu kadar masraf ve ekstralarla çok mu acep [emoji14]
Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

Sahibinden.com zaten tam bir açık artırma sitesi oldu  çok doğru bir tespit

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...