İçeriğe Yönlendir

Logo Kaplama Ve Stop Lambasına Yazı Yazma

Abdullah Türkmen

Recommended Posts

Abdullah Türkmen

merhaba arkadaşlar. geçenlerde logo kaplama ile ilgili araştırma yaptım. reklamcılar çok para istiyo bunun için. bende ön logo boyutunda yazıcıdan çıkarttığım ford logosunu folyonun üzerine koydum. tabi daha önce renkli folyoları ayarladım ve daha sonra üzerine koydum yazıcıdan çıkarttığım kağıdı. sonra kağıt bant ile kenarlardan sabitledim küçük maket bıçağı ile harflerin etrafından geçip içini çıkardım. bunu logonun üzerine uygulamak için ise yine kağıt bant yapıştırarak folyonun dağılmasını önledim ve bence iyide oldu yani yakında istanbul silüetinide kesmeyi düşünüyorum :biggrin:  ayrıca panjur şeritlerininde yine kendim kestim

11.jpg12.jpg

bunu da bazı arkadaşlar focusuna falan yapıyordu bende hazır elim değmişken yapayım dedim. kabarcıklar lambanın üzerindeki yazılardan dolayı. heralde lambanın kodu falan yazıyo. zaten uzaktan belli olmuyo o.

10.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Alman renkleri değilde Türkiyenin kırmızı beyaz ini tercih ederdim.

Aldı başını gidiyor bir furya alman markası alman renkleri.

Bu modayı başlatan vos voscular oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel

Güzel bir emek var gerçekden hoşda olmuş. Bence patentini al satışına başla ilk müşterin hazır bile (:

Yorum bağlantısı
Kemal ÖNDER

Güzel uygulama

Fakat ben bunu turuncu tabanlı ışıklı olarak düşünüyorum

Yapabilirsem fotoları atarım

Yorum bağlantısı
Abdullah Türkmen

Alman renkleri değilde Türkiyenin kırmızı beyaz ini tercih ederdim.

Aldı başını gidiyor bir furya alman markası alman renkleri.

Bu modayı başlatan vos voscular oldu.

aslında elimde sadece 3 renk folyo vardı  :biggrin:  birde yapmadan önce bir araçta gördüm bu şekilde fakat ford yazmıyordu. bende hem logo olsun hem renk olsun dedim

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...