Okan Tansel 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 hayırlı olsun kazasız belasız alfa alımında yaşadığınız sıkıntı sonunda içinize sinen bir araç bulmanıza son derece sevindim ALLAH ağız tatlılıyla binmeyi nasip etsin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Mart 2015 Yazar Paylaş 10 Mart 2015 Kadranı değişmiş Şahin o bile değil,şahin görünümlü t stop 131 hayırlı olsun kazasız belasız alfa alımında yaşadığınız sıkıntı sonunda içinize sinen bir araç bulmanıza son derece sevindim ALLAH ağız tatlılıyla binmeyi nasip etsin inşallah aslında ikisi çok benzer araçlar,alfa 156 ve C5 . ha o / ha bu.pek bişey farketmedi yani 1 Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Hayırlı olsun. O yükseltip alçaltma var mı? 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Kazasız belasız güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Mart 2015 Yazar Paylaş 10 Mart 2015 Hayırlı olsun. O yükseltip alçaltma var mı? airmatik,var.tam olarak nasıl çalıştığını henüz çözemediysem de (araca ilk kez dün akşam bindim) durduk yerde bir kaç kez alçaltıp yükseltme yaptım.haftsonundan başka vaktim yok maalesef kurcalamak için. ama diz havayastığına baktım,gözümle gördüm,var 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 airmatik,var.tam olarak nasıl çalıştığını henüz çözemediysem de (araca ilk kez dün akşam bindim) durduk yerde bir kaç kez alçaltıp yükseltme yaptım.haftsonundan başka vaktim yok maalesef kurcalamak için. ama diz havayastığına baktım,gözümle gördüm,var Ne marka ola ki? Merak ettim bak şimdi.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Mart 2015 Yazar Paylaş 10 Mart 2015 Ne marka ola ki? Merak ettim bak şimdi.. gogle (yazıldığı gibi okunur) amcaya sor "diz havayastıkı"hangi arabalarda var diye,aralarından eleme yap Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 gogle (yazıldığı gibi okunur) amcaya sor "diz havayastıkı"hangi arabalarda var diye,aralarından eleme yap Yok, ben yükseltme alçaltma yazdım. C5 çıktı.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Mart 2015 Yazar Paylaş 10 Mart 2015 Yok, ben yükseltme alçaltma yazdım. C5 çıktı.. iyi ki indirme kaldırma yazmamışsın 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 hayırlı olsun Önder, güle güle kullan. bunu da yeni öğrenmiş oldum, eee atalarımız boşa konuşmamışlar, öğrenmenin yaşı yokmuş. Hız sınırları olan 30, 50, 90 ve 130 hızları direk görülebiliyor Sadık abi, mantıklı aslında videodaki göstergeye bak abi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Hayırlı olsun abi, kazasız belasız inşallah.... 1 Yorum bağlantısı
Oktay Temiz 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Hayırlı olsun abi kazasız belasız kullan inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 gogle (yazıldığı gibi okunur) amcaya sor "diz havayastıkı"hangi arabalarda var diye,aralarından eleme yap [emoji14]Hayırlı olsun kardeşim mutluluk getirsin. Aracın uzaktan kumandası var mı?[emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Hayirli olsun. Cok ama cok merak ettigim bir araci almissiniz gule gule kullanin. Bu aractaki sistem airmatik degil. Airmatik elektrikli bir sistem ama citroen yillardir kendi patenti olan pnomatik sistemu kullanir. Pnomatik yag basinci ile calisan bir sistem. Aracinizda klasik yay, amortisor yok. Yerine siferler var. Bu sferler aracin denge ve agirligina gore yagi ihtiyac olan noktaya yonlendirerek aracin her zaman ayni duzlemde kalmasini sagliyor. Bir lastiginiz olmasa bile arac 4 tekerlek uzerindeymis gibi dengesini bulur. Bagaja buzdolabi koysaniz bile arac yine kendinj dengeler. Arac sensorler vasitasiyla yukseltilere gore alcalip yukseliyor. Siz manuel mudahale ettiginizde belli bir hiza kadar manuel mudahaleye izin veriyor. Bu sistem hem yol tutusa katki sagliyor hem de aracin hiza gore yukselip alcalmasini saglayarak konforu ayarliyor. Kisacasi bu sistemi kullanan citroenlere "ucan hali"denir. Unutmadan bu sistemin araca kattigi maliyet nedeniyle yeni kasalarinda sadece 2.0 motorlarda kullaniliyor. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts