Önder Özcan 24 Mart 2015 Yazar Paylaş 24 Mart 2015 (düzenlendi) Taze taze Bu arac mk1 makyajsiz c5,benimki makyajli kasa(2005 ten itibaren saniyorum),o yuzden jantlar orjinal mi degil mi bilmiyorum.ama cok yakismis. Rengi de nefismis 24 Mart 2015 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Abi görmemişim konuyu. Bi alfa değil ama hayırlı olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 ... mesela birşey itiraf edeyim-pek çok arkadaşım da benimle aynı durumdadır eminim,ben bu araçları sedan sanıyordum,bildiğin sedan .oysa ki araç bildiğin sedan değil,arka cam bagajla beraber kalkıyor.hatcback demek ne kadar doğru bilmiyorum,o yüzden birşey demiyorum. ... Liftback.. Bu arac mk1 maktajsiz c5,benimki makyajli kasa(2005 ten itibaren saniyorum),o yuzden jantlar orjinal mi degil mi bilmiyorum.ama cok yakismis. Rengi de nefismis Orjinal.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Mart 2015 Yazar Paylaş 24 Mart 2015 Abi görmemişim konuyu. Bi alfa değil ama hayırlı olsun.. teşekkürler Emin biraz daha görmeseydin ihtarname çekiyordum bilesin neyse,isminin yanına "okey" işaretini koydum,sorun yok evet bi Alfa değil Liftback.. Orjinal.. evet liftback yazacaktım yanlış olmasın diye yazmadım.laguna lar da aynı kasa değil mi,liftback. bu arada neden sürekli göz kırpıyorsun bana,bişey mi ima ediyorsun 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Mart 2015 Yazar Paylaş 24 Mart 2015 ... Yanlız bagaj kapağındaki citroen yazısının "N" harfi aynı hizada değil. Düşmesin, sonra bulmak çok zor olur. Saygılarımla. evet "N" harfinde hafif bir sarhoşluk varmış ama yerinde çok sağlam duruyor,dokunmayacağım kontağı her açtığınızda servis için kalan km ekranda bir süre görünüyor.kitapçıkta yazdığına göre (süre ve km bilgileri zannımca böyle idi,tekrar kitaba bakmam gerek),servis zamanı 1 yıl ya da fransa için 20.000 km diğer ülkeler için 15.000 km hangisinin dolması daha yakınsa onun bilgisi görünürmüş.mesela 1 yıl dolmak üzereyken araç 5000 km gittiyse,kalan km değil kalan süre görünürmüş. ayrıca ekranda servis işareti kaybolduktan hemen sonra yağ kontrolü yapılıyor ve yağda sorun yoksa "oil ok" yazısı çıkıyor. bir de yardım istiyorum.citroen türkiye forumunda sordum,1 tek kişi "bilmiyorum" bile demedi,konuya cevap gelmedi 4 cam otomatik,bunların programı bozuk sanırım.herbiri kendi kumandasından çalışıyor,şoför kapısından bastığımda 2 kapının camı kesik kesik inip kalkıyor.yarıya kadar kesik kesik iniyor,kaldırmak istiyorum gene aşağı iniyor.dibe inmeden yukarı çıkmıyor. sonuna kadar indirip basılı tutmayı sonra en yukarı kaldırıp basılı tutmayı denedim olmadı.belki sırası vardı da ben mi yapamadım bilmiyorum.bilenlerden yardım istiyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 CAm otomatik düğmelerinde sorun var gözüküyor. Citroen, peugeot grubunda gayet sık karşılaşılan bir problem cam otomatiği düğmeleri. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Mart 2015 Yazar Paylaş 29 Mart 2015 bugün aracımda kolay lastik değiştirmenin nasıl olduğunu denemek ve görmek istedim.C5 lerdeki sistem sayesinde lastik değiştirmek için aslında krikoya ihtiyacımız olmadığını gördüm.kriko yerine uygun yükseklikteki (ve tabi sağlamlıktaki) takoz,odun,taş (mesela kaldırım taşı) vb. malzemeler aynı işi görür. nasıl olduğuna gelirsek,sökeceğimiz lastiğin bijonlarını gevşetiyoruz,araç durduğu yerde süspansiyonunu en yüksek konuma getiriyoruz.araç komple yükselince,krikomuzu araç yüksekliği kadar kaldırıyoruz.aracın altında yapmaya gerek yok,krikoyu kaldırıp aracın uygun yerine sürüyoruz.mümküm olan en az boşluk kalacak şekide.sonra aracı en alçak seviyeye almak için düğmeye basıyoruz ve seyrediyoruz aracı kriko gücüyle kaldırmadan lastiği yerden kesiyor ve lastiğimizi değiştiriyoruz. yanımda kimse olmadığı için video çekmek ancak bu kadar oldu 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Mart 2015 Yazar Paylaş 30 Mart 2015 tek ayak üzerinde durma cezası alan öğrenciler gibi Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Hayırlı olsun.Bende konuyu yeni görenlerdenim. Birde bu özellik gerçekten çok güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Önder hayırlı olsun, kusura bakma geç gördüm. Kazasız belasız kullan inşallah 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Mart 2015 Yazar Paylaş 30 Mart 2015 Önder hayırlı olsun, kusura bakma geç gördüm. Kazasız belasız kullan inşallah sağol abi,Allah razı olsun Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Nisan 2015 Yazar Paylaş 1 Nisan 2015 çıktığımız haftasonu aracı bakıma sokmak istedim.kardeşimin eşinin akrabasının merter-güngören arasında özel servisi var.yağ ve filtrelerin değişimi,genel bakım ve bir-iki eksik giderilmesi için kardeşim cumartesi günü aracımı buraya götürdü.öğlene doğru çalan telefonda kardeşimin ismini görünce tamam dedim bakım bitmiştir.heyhat,gerçek öyle değilmiş yapılan kontroller sonucu 2 ayrı servisin 2 ayrı ustasının fikir birliği ile turbonun revizyon vaktinin gelmiş olduğu,bu şekilde biraz daha kullanılsa da durumun bir miktar risk taşıdığı söylendi.günlerden cumartesi olduğu için,pazartesi için sözleşildi. pazartesi günü aynı serviste turbo söküldü ve revizyona gitti.öğleden sonra turbo alındı ve montajı yapıldı,araç çalıştırılıp son kontroller yapılırken (saat 20.00) torboya giren yağlama borusunun yağ sızdırdığı görüldü ve araç o şekilde bırakılıp paydos edildi. salı günü parça arama işi bir miktar umutsuzluk yapsa da topkapıda 60 tl ye (yet. ser, 150 tl ve elinde yok) bulundu.elektrik sıkıntısından dolayı ancak öğleden sonra 16.00 gibi araç hazır oldu. bu sürecin hiç bir aşamasında aracın yanında değildim.sağolsun kardeşim ilgilendi hep.kardeşimin çektiği bir kaç fotoğrafı ekliyorum zaten hep aklımın köşesindeydi "turboda bir sıkıntı var mıdır" diye,çok şükür kazasız belasız hallettik,genel bakımı da yapıldı şimdi sıra keyfini sürmeye geldi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Turbo revizyonu (sadece revizyon işlemi- turbocuya verilen para) ne kadar abi? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Nisan 2015 Yazar Paylaş 1 Nisan 2015 Turbo revizyonu (sadece revizyon işlemi- turbocuya verilen para) ne kadar abi? bilmiyorum. usta çok yakın olunca çok para konuşulmuyor.ama ilk konuşmada geçen cümleler: turbocu 500-600 arası alır (herzaman çalıştıkları turbocu) totale 700 tl verdik + yağ ve filtreler benden.castrol magnetec 10w-40 58 tl,yağ fil. 10,hava 15,polen 10 =800 tl Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Ok. Revizyon (sadece turbocunun aldığı para) burada ben benim C-Max in turboyu kontrol ettirirken sormuştum, oda arkadaş "senden 400 alırım" demişti. Aynı demek ki. Komple turboyu almaya kalksan 1.250- 1.400 gibi bir para. Senin aracınkini bilemem tabiki.. Hayırlısı olsun bakımın abim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Nisan 2015 Yazar Paylaş 1 Nisan 2015 Ok. Revizyon (sadece turbocunun aldığı para) burada ben benim C-Max in turboyu kontrol ettirirken sormuştum, oda arkadaş "senden 400 alırım" demişti. Aynı demek ki. Komple turboyu almaya kalksan 1.250- 1.400 gibi bir para. Senin aracınkini bilemem tabiki.. Hayırlısı olsun bakımın abim. Kerem,C5 motoru ile focus (ve sanırım c-max de) motru aynı.1,6 hdi=1,6 tdci 110 luk dizel. zannediyorum ki turbolar da aynıdır.garret marka ne kadar doğru bilemem,orjinalı 2500,muadili 1300 mü bişey dedilerdi. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Gecmis olsun ama bu araca deger bu bakimlar. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Nisan 2015 Yazar Paylaş 1 Nisan 2015 Gecmis olsun ama bu araca deger bu bakimlar. Saygilarimla. teşekkürler,daha da birşeyler var ama biraz zaman lazım Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Kıyağım olsun. Sende yok bu fotolar bak.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Nisan 2015 Yazar Paylaş 20 Nisan 2015 Kıyağım olsun. Sende yok bu fotolar bak.. montaj bunlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts