İçeriğe Yönlendir

Bu Araç Alınır Mı 2006 Honda Jazz

Erhan Doruk

Recommended Posts

Misafir

annemin arkadaşı satıyo otomatik jazz tertemiz orjinal 30 istiyo düşünürseniz yönlendirebilirim

Arac hakkında varmı detaylı bilgi?
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Arac hakkında varmı detaylı bilgi?

İstersen alırım bilgi abi
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Pazar gibi bi yaris kaçırdım. Arkasından da C3 yarım saat arayla gitti. Bilmediğimden soruyorum. Bazı araçlarda yarı otomatik vites olduğu yazıyor. Bu araçlar yokuşta geri kaçırır mı?

Birde aşağıdaki aracı gördüm hala düşünüyorum. Bu araçların piyasası ne kadar acaba? Sorun çıkarır mı acaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-68.000-km-tum-bakimlari-yapilmis-lpg-li-askeri-personelden-205063454/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=false

Yorum bağlantısı
Misafir

Pazar gibi bi yaris kaçırdım. Arkasından da C3 yarım saat arayla gitti. Bilmediğimden soruyorum. Bazı araçlarda yarı otomatik vites olduğu yazıyor. Bu araçlar yokuşta geri kaçırır mı?

Birde aşağıdaki aracı gördüm hala düşünüyorum. Bu araçların piyasası ne kadar acaba? Sorun çıkarır mı acaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-68.000-km-tum-bakimlari-yapilmis-lpg-li-askeri-personelden-205063454/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=false

Mitsubişi, Toyota, Nissan, Honda, Suzuki vb gibi Japon araçlar çok sorun çıkartmaz. Yarı otomatiklerde hill holder denen yokuş kalkış yoksa hafif kaçırma oluyor diye biliyorum ki bu sebeple bende tam otomatik tercih ettim. 

Linkteki araç şehir içi kullanımı için ideal güzel bir araç. Sorunsuzdur. Ama çok hızlı piyasası yok sanırsam..

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Mitsubişi, Toyota, Nissan, Honda, Suzuki vb gibi Japon araçlar çok sorun çıkartmaz. Yarı otomatiklerde hill holder denen yokuş kalkış yoksa hafif kaçırma oluyor diye biliyorum ki bu sebeple bende tam otomatik tercih ettim. 

Linkteki araç şehir içi kullanımı için ideal güzel bir araç. Sorunsuzdur. Ama çok hızlı piyasası yok sanırsam..

Şimdi görüştüm satıcı ile son 22 ye bırakacağını söylüyor ama zorlansa 21.750 ye verir. Bu araç yarı otomatik olduğundan durduğu zaman vitesi direk boşa alıyormuş. Yokuşlarda frene basılmazsa geri kaçırma yapıyormuş.  Arayan çok oldu bugün yarın satılır diyor. Ben yine de pek ısınamadım araca.

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Al eray iyi olur

Hazır arayanda var veririz; )

Araba bu abi 204304983 ilan nosu benim ismimi söylersin fiyatı olabilecek rakamı söylerler en son 30-31 civarı demişti son
Yorum bağlantısı
Misafir

Araba bu abi 204304983 ilan nosu benim ismimi söylersin fiyatı olabilecek rakamı söylerler en son 30-31 civarı demişti son

Ben ankarada sandım arabayı :(

Bunlar cvt mi i-shift şanzıman mı?

Cvt mehmet
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Ben ankarada sandım arabayı :(

Cvt mehmet

valla abi iyi araç olduktan sonra şehirin önemi yok bence

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Hakan vekalet ver senin yerine alıp geleyim arabayı kardeşim.O kadar iyiliğin var,bizimde sana bir iyiliğimiz olsun. ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Hakan vekalet ver senin yerine alıp geleyim arabayı kardeşim.O kadar iyiliğin var,bizimde sana bir iyiliğimiz olsun. ;)

Eyvallah mehmet

Alacak olan ben değilim, bayan bir arkadas.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...