Burak Beykurt 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Selamlar herkese, Haftaiçi Ataşehir/Bostancı, haftasonu Başakşehirdeyim. Bu iki bölgede cam filmini ve tavan kaplamayı yaptırabileceğim uygun fiyatlı işini bile usta neresi var?Rasgele bi yere gitsem içim rahat olmayacak belki de fazla miktarlar ödeyip kazıklanıcam En iyi usta referansı olan ustadır diyerek tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Koray Ceylan 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 Sanayide cam filmini sedan bir otomobil için 150-200 Tl aralığında yaptırabilirsiniz tanıdık bir usta bulamasanız bile sanayide 2 tur atmanız yeter hangisinin kapısında daha fazla kuyruk varsa ona gidin bu arada döşemeleri söktürmeden film taktırın ve 1 numara filmden şaşmayın diğerleri çok koyu oluyor. Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 12 Mart 2015 Yazar Paylaş 12 Mart 2015 Önleri 1 arkaları 2 yapmak istiyorum.Döşeme söktürmeden yaptırmak sıkıntı çıkartabilir diye yazmış birkaç kişi internette.Tereddütte kaldım bu kısımda İki bölgede bir ustası olan yok mudur Yorum bağlantısı
Erkan Uygur 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 Kİrazlı tepede ustam var ona yaptırdım randevu alınması lazım. Netron oto Fatih Yetimoğlu ile iletişime geçin 150 tl fiyat işçilik on numara dilerseniz daha yuksek tutarlı baska filmlerde var tercih sizin giderseniz bakıp karar verirsiniz Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 12 Mart 2015 Yazar Paylaş 12 Mart 2015 Şimdi google'dan bir aratayım dedim İstanbul'da millet nerelere gidiyor nereleri tavsiye ediyor diye. Her yerde Llumar Ahmet Üsküdar'ı gördüm.Çok tavsiye ediyorlar herkes memnun.Fiyat içinde geçen yıla ait iletilerde ön yanlar 1 arkalar 2 falan 250 TL yazmışlar. Buraya yaptıran var mı aramızda Yorum bağlantısı
Erkan Uygur 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 Şimdi google'dan bir aratayım dedim İstanbul'da millet nerelere gidiyor nereleri tavsiye ediyor diye. Her yerde Llumar Ahmet Üsküdar'ı gördüm.Çok tavsiye ediyorlar herkes memnun.Fiyat içinde geçen yıla ait iletilerde ön yanlar 1 arkalar 2 falan 250 TL yazmışlar. Buraya yaptıran var mı aramızda 250 derse hemen yaptır ben sorduğumda 350 tl demişlerdi 5 cam için Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 12 Mart 2015 Yazar Paylaş 12 Mart 2015 250 derse hemen yaptır ben sorduğumda 350 tl demişlerdi 5 cam için Konuşmadım arayıp.Arayınca buradan yazarım Yorum bağlantısı
Recommended Posts