İçeriğe Yönlendir

Bu Araç Alınırmı Sizce? (Skoda Fabia 2004)

Özcan Verimli

Recommended Posts

Özcan Verimli

Arkadaşlar herkese günaydın ve kolay gelsin,

http://www.otoraba.com/skoda-fabia-1-4i-combi-special.html

2004 model 1.4 lpg li skoda fabia 100 beygir 190.000 km de, plakasıda dahil linkte sadece mesajla sorgulamayı biliyorum, 433 tl lik bir hasar kaydı var sadece görebildiğim. Bu araç birkaç sene binip sonra satmak için alınırmı?

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

HB kasaları satılıyor. Motor hacmi yeterli hatta seri bile denilebilir.  Ancak amblem VW olsa dakikada satılır. Skoda olunca hakettiği değeri görmüyor. İkinci eli zayıf. 17 civarına alınırsa uygun bir rakam Olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Bu Araçlar yakıt performans olarak ön numara. Arkadaş kullanıyor çok memnun.

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Malesef ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum. Km falan önemli değil, benim olumsuz baktığım konu aracın tdi olmaması. Bu motor 4 kişiyi kaldırmıyor. Tek kişi kullanacaksanız bir nebze ayağınızı yerden kessin derim ama 2+ ise bence almayın.

Yorum bağlantısı
Özcan Verimli

Fiyat 17.000 tl, 2 kişi artı 5 yaşında bir çocuk kullanacak çoğu zaman.

Yorum bağlantısı
Misafir

Malesef ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum. Km falan önemli değil, benim olumsuz baktığım konu aracın tdi olmaması. Bu motor 4 kişiyi kaldırmıyor. Tek kişi kullanacaksanız bir nebze ayağınızı yerden kessin derim ama 2+ ise bence almayın.

bencede dizel alın.

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Fiyat 17.000 tl, 2 kişi artı 5 yaşında bir çocuk kullanacak çoğu zaman.

Kafi. Ayağı yerden keser. Orasına burasına baktırın, içinize sinerse alın bence.

Yorum bağlantısı
Özcan Verimli

Üçü beraber oturacak direksiyona gibi de yazmışım:) 5 yaşında dediğime bakmayın büyümüşte küçülmüş derler ya öyle, 18 inden küçülmüş diyelim:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahim Çelebi
(düzenlendi)

Fabiaların kronik sorunları var, aklıma hemen gelen direksiyon pompası sorunu olduğu, siz internetten araştırıp o sıkıntılara baktırmadan almayın.

tarihinde Abdurrahim Uzun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...