Sani Gerşon 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Arkadaşlar son kez yazıyorum.Bu farlar muayeneden geçmez. Ben de bunun farkındayım .Yedek farlarım ile gideceğim. Farını modifiye eden herkes gibi yani. Ben burda adaptif özelliğini bozmadan bi xenon yapılabiliyor. Bunu belirtmeye çalıştım. Düşünen arkadaşlara foto ve video ile destek olmak istedim. Muayene konusu dışında eleştirilerinizi beklerim:) Muayene konusunda hiç bir eleştirim olmadı ki ama benim Sadece amacım bilmeyen kişilere bilgi vermekti. Üstüne üstlük ilk mesajınıza "beğendim" yaparak işin ne kadar güzel olduğunu da belirttim. Ancak buraya da yazayım. Ben çok beğendim yapılan işi, ellerinize sğalık. Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 Fardaki çamur Işık Çizgisini bozduğu için Karşıdan gelene zarar veriyor. Farda çamur olsa ışık oradan geçemez hepsi o kadar. Çamurun yansıtıcı bir özelliği yok ki ışığı kırıp sağa sola dağıtsın.Far çamurlu olursa daha az ışık çıkmış olur fardan... 1 Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 Muayene konusunda hiç bir eleştirim olmadı ki ama benim Sadece amacım bilmeyen kişilere bilgi vermekti. Üstüne üstlük ilk mesajınıza "beğendim" yaparak işin ne kadar güzel olduğunu da belirttim. Ancak buraya da yazayım. Ben çok beğendim yapılan işi, ellerinize sğalık. Tşk.ler Sani Bey. Yani herkes muayeneden geçmez yorumu yapınca şaşırdım. Ben de biliyorum geçmez. Zaten dedim yedek farlarla gideceğim. Beğenmenize sevindim:) Yorum bağlantısı
Canberk Eken 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Tebrik ederim, önünüzde eğiliyorum ledlerin yanmadığındaki görüntüsü fazla sırıtıyor bence, onun haricinde harika. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Yapilan is cok guzel, eline saglik. Ben muayeneden gecer yazilarini gorunce sebebini yazdim sadece, yoksa bende bixenon kullanıyorum, oto ayar ve yikamada yok, bu arada oto ayar bile olsa tepelerde ayarı yapana kadar yine göz alıyor bu xenon... 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Cihan kardeşim ellerin dert görmesin çok güzel olmuş. Biz sadece neden muayeneden geçmezi tartıştık. Cihan geçecek mi deneyecek miyi değil. Ama yaptığın iş ister muayeneden geçsin ister geçmesin el emeği göz nuru ve %100 başarılı. Tebrikler 3 Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 Tebrik ederim, önünüzde eğiliyorum ledlerin yanmadığındaki görüntüsü fazla sırıtıyor bence, onun haricinde harika. Çok tşk.ler dediğiniz gibi yanmıyorken ben de beğenmiyorum.Onun için arabaya biner binmez açıyorum parkları Yapilan is cok guzel, eline saglik. Ben muayeneden gecer yazilarini gorunce sebebini yazdim sadece, yoksa bende bixenon kullanıyorum, oto ayar ve yikamada yok, bu arada oto ayar bile olsa tepelerde ayarı yapana kadar yine göz alıyor bu xenon... Ali Bey Tşk.ler.Aynı düşünüyoruz bu konuda. Onun için yazdım zaten:) Cihan kardeşim ellerin dert görmesin çok güzel olmuş. Biz sadece neden muayeneden geçmezi tartıştık. Cihan geçecek mi deneyecek miyi değil. Ama yaptığın iş ister muayeneden geçsin ister geçmesin el emeği göz nuru ve %100 başarılı. Tebrikler Murat Bey çok tşk.ler. Evet 2012 de yönetmelik değişti artık ağır kusur olarak kalıyor bu tür uygulamalar. Ama dediğiniz gibi el emeği var. Amacım kimsenin gözünü almayan mümkün olduğunca ayarı düzgün bi xenon yapmak. Tam da ben bu işlerle uğraşırken acayip soğuk vardı. Hiza aldığım duvar da dışardaydı. Kaç kere hiza almak için çıkmışım ki hasta oldum:) 2 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 sinyalli gündüz ledinden bende sipariş verdim bağlantısı hakkında bilgi almam mümkünmü acaba Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 sinyalli gündüz ledinden bende sipariş verdim bağlantısı hakkında bilgi almam mümkünmü acaba Bağlantısı basit. Üç renk kablo var.Kırmızı kabloyu parkın artısına bağla, sarı kabloyu sinyalin artısına bağla siyah kablo da her hangi bir ampulden şase alsın.Bu kadar bağlantısı. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Bi-xenonu otomatik far ayarı ve far yıkaması olmadan muayeneden geçireceksin demek Arkadaşlar kendinizi kandırmayın. Bu far TÜV muayenesinde kalır. Çünkü otomatik yükseklik ayarı özel bir beyin ile aracın aldığı yüke göre hatta geçtiği kasise göre ışık hizasını stabil tutmasıdır. Bu olmadan ve far yıkama olmadan geçmez geçemez. Cihan orjinal xenon lu merceksiz var ama far yıkamasız yok. Örnek Nissan Primera tekna 2004 üzeri Zenon far standartini tuvturk belirlememis. Avrupadaki araclarin donanimini onaylayan kurum herneyse o belirliyor bu kurallari. Xeno farin goz alma ozelligi yuzunden otomatik yukseklik ayari ve seffaf far kullanilmasi, beyaz isiginin kirli yuzeyde az gostermesi nedeniyle de far yikama standarti konulmus. Bu standartlar gorsellik icin degil guvenlik icin konulmus. Bir ara forumda orjinal Mondeo'nun far yukseklik ayarini gecikmeli yapmasi nedeniyle ki isleyisi boyle muayebeden gecirmeyen Tuvturk istasyonu vardi. Konu epey buyumustu, sonradan cozuldu. Aracin muayeneden gecmemesi ayri konu ama sizin farlariniz kirlendigi anda kör bir aydinlatmayla yol alacak olmaniz kesin bir olgu. Saygilarimla. Basit, halojenin gücü Xenonun yanında el feneri gibidir de ondan, senin mercekli halojenin uzun da beni rahatsız eder, xenonsa kör, bu sebeble geçmiyor, oto ayarını olmasi da bu sebeble zaten, aşırı güç farkı yüzünden geçmiyor anlayacağınız... Bu arada adaptif olayı önemsiz, ona bakmazlar bile.... Aslına bakarsanız otomatik eğim bile bi yerden sonra xenon'lar için yetersiz. Zira otomatik eğim dahi olsa far üstünden manuel ayar yapma imkanı her zaman var. Yani far ayarı zaman zaman kendi kendine de bozulabilir. Eskiden TUVTURK'te far ayarınız bozuksa da kalıyordunuz. Şimdi biri Allah'a biri toprağa baksa da geçiyorsunuz. Ha, kraldan çok kralcılık meselesine gelirsek: Siz hiç istanbul gibi bir trafiği olan, 3 saat trafikte beklediğiniz, karşı şeridin de tıkalı olduğu ama ay gibi yüzünüzde parlayan xenon'larla yolculuk ettiniz mi? Ben ayarsız gördüğüm her xenon'a, hatta halojene bile uzunları çakıyorum. Çok rahatsız ediyor beni açıkçası... Fardaki çamur Işık Çizgisini bozduğu için Karşıdan gelene zarar veriyor. Arkadaşlar beni yanlış anlamayın kulaktan duyma bilgiler yerine teknik bilgiler ile cevap alamadım. TüvTürk yasak demiş ama neden ? Nedenini kimse tam açıklayamadı ve muayeneden kalır diye cevap verdi.. Ezberci öğrenmekten ziyade sayısal olarak öğrenmeyi seven bir insan olduğum için itiraz ettim ve yanıldım Konumuza gelelim, Murat Ersel Çevik abi ve Mehmet Kaya abi ile 15-20 dakikalık telefon görüşmesi sonucu olayı tatlıya bağladık ve Muayeneden geçmeyeceği kararına bende ikna oldum. Yarı alıntı yarı kendi yorumumla aşağıdaki açıklamaları sizinle paylaşmak istedim. Olay Mercek türü değil kullanılan ampulün ışık şiddeti ile ilgili. Işık Şiddeti : Işık kaynağının birim zamanda yaydığı ışık enerjisidir.Birimi Candela'dır. Kaynaktan çıkan foton sayısı artarsa kaynağın ışık şiddeti artar. H7 ampul ile Xenon ampul arasında ışık şiddeti farkı var. Buna şöyle örnek verebiliriz. Lazer ışıkları tek bir noktadan çıkmasına rağmen çok güçlü ışık şiddetine sahip olduğu için göz hizamıza geldiği zaman geçici körlük yaratmaktadır. Xenon lamba kullanılan araçlarda aynı şekilde H7 den daha güçlü ışık şiddeti ürettiği için otomatik far yükseklik ayarı olmayıp kasis, aşırı yük v.s. geçmesi sonucu perde hizası yükseleceği için ve şiddetli ışık yayılacağı için karşıdan gelen araç sürücüsünün gözünü H7 ampule nazaran daha çabuk alacak ve geçici körlüğe neden olabilir. Işık Akısı : Bir kaynaktan birim zamanda yayılan ışık miktarına ışık akısı denir. Birimi Lümen'dir. Işık şiddeti arttıkça Lümen artar yani doğru orantılıdır. Dolayısıyla mercek ve xenon ampul kullanılan araçlarda görüş mesafesi daha fazladır. Saygılarımla Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 Arkadaşlar beni yanlış anlamayın kulaktan duyma bilgiler yerine teknik bilgiler ile cevap alamadım. TüvTürk yasak demiş ama neden ? Nedenini kimse tam açıklayamadı ve muayeneden kalır diye cevap verdi.. Ezberci öğrenmekten ziyade sayısal olarak öğrenmeyi seven bir insan olduğum için itiraz ettim ve yanıldım Konumuza gelelim, Murat Ersel Çevik abi ve Mehmet Kaya abi ile 15-20 dakikalık telefon görüşmesi sonucu olayı tatlıya bağladık ve Muayeneden geçmeyeceği kararına bende ikna oldum. Yarı alıntı yarı kendi yorumumla aşağıdaki açıklamaları sizinle paylaşmak istedim. Olay Mercek türü değil kullanılan ampulün ışık şiddeti ile ilgili. Işık Şiddeti : Işık kaynağının birim zamanda yaydığı ışık enerjisidir.Birimi Candela'dır. Kaynaktan çıkan foton sayısı artarsa kaynağın ışık şiddeti artar. H7 ampul ile Xenon ampul arasında ışık şiddeti farkı var. Buna şöyle örnek verebiliriz. Lazer ışıkları tek bir noktadan çıkmasına rağmen çok güçlü ışık şiddetine sahip olduğu için göz hizamıza geldiği zaman geçici körlük yaratmaktadır. Xenon lamba kullanılan araçlarda aynı şekilde H7 den daha güçlü ışık şiddeti ürettiği için otomatik far yükseklik ayarı olmayıp kasis, aşırı yük v.s. geçmesi sonucu perde hizası yükseleceği için ve şiddetli ışık yayılacağı için karşıdan gelen araç sürücüsünün gözünü H7 ampule nazaran daha çabuk alacak ve geçici körlüğe neden olabilir. Işık Akısı : Bir kaynaktan birim zamanda yayılan ışık miktarına ışık akısı denir. Birimi Lümen'dir. Işık şiddeti arttıkça Lümen artar yani doğru orantılıdır. Dolayısıyla mercek ve xenon ampul kullanılan araçlarda görüş mesafesi daha fazladır. Saygılarımla Murat dayanamadın araştırdın değil mi:)) Çok faydalı olmuş.Emeğine sağlık:) Yorum bağlantısı
Salih Temel 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 çok güzel çalışma özellikle o yan sinyal aydınlatmalarına bayıldım elinize sağlık Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 çok güzel çalışma özellikle o yan sinyal aydınlatmalarına bayıldım elinize sağlık Tşk.ler Salih Bey. emeğinize sağlık cihan bey,mükemmel olmuş Çok teşekkür ederim. tebrikler çok başarılı. Tşk.ler. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 (düzenlendi) Bi xenon, adaptif, led çubuklar... Olabilecek en iyi sonuç ise kesilme çizgisinin hizası. Sıfır hata ile olmuş, pek bi güzel olmuş. Tebrikler. Gelelim xenon ve muayene ilişkisine Far yıkama, otomatik eğim sürücü için değil karşıdan gelen için tasarlanmış ekipmanlar. Merceğin altında kalan ışık gücü uzun hüzme ışık gücü ile aynıdır. Denemek için aracın karşısına geçip kesilme çizgisi gözünüze denk gelecek şekilde ışığa bakın, başka biri bi-xenon selektörü çalıştırsın. Hiçbir ışık farkı anlaşılmayacak. Ayrıca otomatik eğim motorları adım motorlarıdır. Anında farı indirip kaldırır. Haliyle bozuk yolda vs nerede ise farı mükemmel eğimde tutar. Yıkama; ışık çıkış noktası ufak ama çok yoğun. Oradaki pislik ciddi ışık kırılması oluşturur. Bu karşı taraf için. Sürücü için ise ufak ışık kaynağının temizlenip en iyi verim alınması. Klasik halojen çanağı devasa, kirlenme olsa dahi ışık kaybı olmaz. Mercekli halojenin niye yıkama, otomatik eğim zorunluluğu yok, çünkü ilave uzun hüzme var en kötü şartlar için. Gelelim işin muayene kısmına. Tüvtürk land rover diskovery araçlara ağır kusur verdi geçtiğimiz yıllarda. Sebebi ise otomatik eğim olmaması. Land rover otomatik eğimi aks körükleri ile ayarlıyor, resmi yazı land rover firmasından geldi ve araçlar muayeneden geçti. Yeni nesil tek mercek ile ışık kaynağı olan araçlar ( bi-halojen). Bunlar sıkıntılı. Uzun hüzme için ilave reflektör yok, far yıkama yok. Millet her yağmurda kör oluyor. Bunu üretici halletmeli.. 15 Mart 2015 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 uygulama güzel olmuş, güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 ellerinize saglik guzel olmus uygulama[emoji3] Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 Bi xenon, adaptif, led çubuklar... Olabilecek en iyi sonuç ise kesilme çizgisinin hizası. Sıfır hata ile olmuş, pek bi güzel olmuş. Tebrikler. Gelelim xenon ve muayene ilişkisine Far yıkama, otomatik eğim sürücü için değil karşıdan gelen için tasarlanmış ekipmanlar. Merceğin altında kalan ışık gücü uzun hüzme ışık gücü ile aynıdır. Denemek için aracın karşısına geçip kesilme çizgisi gözünüze denk gelecek şekilde ışığa bakın, başka biri bi-xenon selektörü çalıştırsın. Hiçbir ışık farkı anlaşılmayacak. Ayrıca otomatik eğim motorları adım motorlarıdır. Anında farı indirip kaldırır. Haliyle bozuk yolda vs nerede ise farı mükemmel eğimde tutar. Yıkama; ışık çıkış noktası ufak ama çok yoğun. Oradaki pislik ciddi ışık kırılması oluşturur. Bu karşı taraf için. Sürücü için ise ufak ışık kaynağının temizlenip en iyi verim alınması. Klasik halojen çanağı devasa, kirlenme olsa dahi ışık kaybı olmaz. Mercekli halojenin niye yıkama, otomatik eğim zorunluluğu yok, çünkü ilave uzun hüzme var en kötü şartlar için. Gelelim işin muayene kısmına. Tüvtürk land rover diskovery araçlara ağır kusur verdi geçtiğimiz yıllarda. Sebebi ise otomatik eğim olmaması. Land rover otomatik eğimi aks körükleri ile ayarlıyor, resmi yazı land rover firmasından geldi ve araçlar muayeneden geçti. Yeni nesil tek mercek ile ışık kaynağı olan araçlar ( bi-halojen). Bunlar sıkıntılı. Uzun hüzme için ilave reflektör yok, far yıkama yok. Millet her yağmurda kör oluyor. Bunu üretici halletmeli.. Servet Bey tşk.ler. Çizgi konusunda çok hassasım. Benim için bu çalışmadaki en önemli konu oydu:) uygulama güzel olmuş, güle güle kullanın. Tşk.ler ellerinize saglik guzel olmus uygulama[emoji3] Tşk.ler Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Eline,cebine sağlık.Köşe ledi görsel olarak iyi olmasada işlevi gayet ideal sayılır.İyi günlerde kullanmanı diliyorum. Merceğin değişimi ile Adaptif bozulur diyen ustalar mercek işi ilemi uğraşıyor? Aynı fara,Valeo,Hella sanırım 4 yada 5 uygulama yaptım gerçi 1 i hariç diğerleri Adaptif özelliği olmayan araçlarada kullanılıyordu.Sonuç olarak mercek değişimi ile adaptif özelliğin hiç alakası yok. 1 Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 Eline,cebine sağlık.Köşe ledi görsel olarak iyi olmasada işlevi gayet ideal sayılır.İyi günlerde kullanmanı diliyorum. Merceğin değişimi ile Adaptif bozulur diyen ustalar mercek işi ilemi uğraşıyor? Aynı fara,Valeo,Hella sanırım 4 yada 5 uygulama yaptım gerçi 1 i hariç diğerleri Adaptif özelliği olmayan araçlarada kullanılıyordu.Sonuç olarak mercek değişimi ile adaptif özelliğin hiç alakası yok. Oktay Bey tşk.ler. Köşe ledi yanınca çok şık duruyor. Aracın kendi park lambası yerine de turuncu nokta gibi LED par lambası takacağım. Farın kendine özgü bir şekli olacak. Mercek konusunda ise konuştuğum dükkanlar adaptifle çok ilgilenmek istemediler. Daha ziyade sabitlemeye yönlendirdiler. Bana da fırsat olmuş oldu.Kendim yapmak için zaten bahane arıyordum.) Mesaiden sonra akşamları yavaş yavaş yaptım:) Daha önce arabaya ses yalıtımı yapmıştım. Tüm taban ve kapı içlerine.Uğraşmayı seviyorum. Benimkisi biraz kendime iş çıkarmak:) 2 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Eline,cebine sağlık.Köşe ledi görsel olarak iyi olmasada işlevi gayet ideal sayılır.İyi günlerde kullanmanı diliyorum. Merceğin değişimi ile Adaptif bozulur diyen ustalar mercek işi ilemi uğraşıyor? Aynı fara,Valeo,Hella sanırım 4 yada 5 uygulama yaptım gerçi 1 i hariç diğerleri Adaptif özelliği olmayan araçlarada kullanılıyordu.Sonuç olarak mercek değişimi ile adaptif özelliğin hiç alakası yok. Hariç olan benmiyim abi http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/247420-focus-25-mercekli-titanium-x-far-ameliyat%C4%B1/ 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts