İçeriğe Yönlendir

Beyaz Eşya Tavsiyeleriniz

Ahmet Özcan2

Recommended Posts

Ahmet Özcan2
(düzenlendi)

Allah izin verirse yaza düğünüm var. Beyaz eşya olarak samsung düşünüyorduk. Dün Gaziantep e beyaza eşyaya bakmaya gittik. Arkadaş tüm teknolojik firmaları birbirinden farklı şeyler söyler mi? Söylüyor valla. Bir yere girdik Samsung u öve öve bitiremedi. Bir yere girdik Bosch dan başka alma dedi. Bir yeri Lg iyi dedi. Ne yapacağımızı şaşırdık ve aklıma kulubumuz geldi. Uzman ve güvenilirlik özelliği taşıyan fordclub ailesinden yardımlarınızı bekliyorum.

1-Beyaz eşya için hangi markayı önerirsiniz?

2-Samsung ve Lg çok sesli mi çalışıyor?

3- Tv de samsung mu lg mi??

4-Hangi marka daha sağlam(teknoloji şansızlığı gözetmeksizin)??

tarihinde Ahmet Özcan2 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tamer Taban

beyaz eşyada kesinlikle bosch derim kardeşim, 8 sene oldu tık demediler maaşallah. benimle yakın zamanlarda evlenen arkadaşlarım ya ç.makinası dağıttı ya buzdolabı... tv de lg uyar samsunga boşa çok para verme.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Allah izin verirse yaza düğünüm var. Beyaz eşya olarak samsung düşünüyorduk. Dün Gaziantep e beyaza eşyaya bakmaya gittik. Arkadaş tüm teknolojik firmaları birbirinden farklı şeyler söyler mi? Söylüyor valla. Bir yere girdik Samsung u öve öve bitiremedi. Bir yere girdik Bosch dan başka alma dedi. Bir yeri Lg iyi dedi. Ne yapacağımızı şaşırdık ve aklıma kulubumuz geldi. Uzman ve güvenilirlik özelliği taşıyan fordclub ailesinden yardımlarınızı bekliyorum.

Kim hangisinden çok kar elde ediyorsa onu över.Satış personelinin birisi fotoğraf makinası bakarken bana nikon ve canon dan fotoğraf makinasımı olur demişti :D

3 yıldır Samsung RT59EMEW model buzdolabını kullanıyoruz.Çok memnunuz.Bizden sonra 2 kişi daha aldı.Çok sessiz çalışıyor.Bakmanızı tavsiye ederim.EMEW kodu gri , beyaz ve deri görünümlü olmasına göre değişiyor.

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

1- Beyaş eşyada bulunduğunuz yerdeki servis olayını dikkate alın öncelikle. Bosch,Arçelik önceliklerim olur. Birde şunu unutmayın x markanın 1.000TL ürünüyle 5.000TL ürünün hiçbir zaman malzeme kalitesi aynı olmaz.

2- Bu ürünlerin db seviyesi özellikleri kısmında yazar zaten.

3-Bana göre Lg,samsung,sony vs birbirinden ayırt edilecek markalar değil içinden fiyat-performans'a göre tercih yapmalısınız.

4- Evimde Bosch ürünleri var şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım. Tv samsung onda da bir sıkıntı yok. Bu ürünleri 2009 yılında evlendiğimizde almıştık.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Ben evlenirken hotpoint ariston almistim buzdolabi bulaşık makinesi gayet memnunum 2.5 sene oldu evleneli uzmediler beni hic tv konusunda lg diyorum , 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Fayda/Fiyat verimliliği bakımından Hotpoint Ariston'u tercih etmiştim.  4,5 yılı aşkın süredir, sorunsuz ve konforlu biçimde kullanmaktayım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Bosch siemens profilo çerkezköyde üretiliyor. Lgnin direct drive gibi fantastik uygulamaları var.

Buzdolabı alırken kaç litre, Kaç Kw/yıl Kaç desibel ve komprosör garanti sürecine bakın. Kapı fitillerini inceleyin.

Çamaşır makinesi bulaşık makinesi kaç program kaç litre kaç Kw gibi değerlere bakın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Bosch buzdolabı ve çamaşır makinesi kullanıyorum. Çamaşır makinelerinin bir kısmı Almanya bir kısmı Türkiye üretimi. Sitesinde ürün açıklamalarında yazıyor. Aldığınız herhangi bir Bosch beyaz eşyanın garantisini yanlış hatırlamıyorsam 150TL gibi bir ücret ödeyerek 5 yıla uzatabiliyorsunuz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Irgın

ben tüm beyaz eşyayı hotpoint ariston aldım oldukça memnunum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

benim de 3 ay sonra düğünüm var ve uzun inceleme sonucu fiyat - performans olarak şuna ikna oldum

buzdolabı - bosch

bulaşık mak - bosch

çamaşır mak - bosch

tv - lg

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Bende bosh alın derim, TV de LG gayet iyidir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

2006'da hepsini Bosch aldık, bir sorunumuz olmadı. Buzdolabında kokutma, bozma vs hiçbirşey yok. Çok memnunuz diyebilirim.

Eğer güzelde bir kampanya denk getirebilirsen tadından yenmez. Biz alırken birini alana öbürünü indirimli veriyorlardı, uyguna gelmişti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bosch=Siemens. Siemensin 7 yil once aldigimiz buzdolabi catirti seslerini bir hayli fazla cikariyor. Ic malzeme kaltesi cok iyi degil. Ablamlar Italya'dan 10 sene once Samsung buzdolabi aldilar. Gayet memnun ve hic sorun cikarmadi. Camasir makinemiz siemensin 10 sene onceki en ust modeli olan IQ serisi. Zaten sessizlik konusunda iddialiydi. Hem yıkamasi, hem kalitesi ile daha iyisi var mi sorusunu akla getirmedi. Ornegin Bosch'un bodur buzdolabi var, lg ile tamamen ayni. Boyu kisa, genis buzdolaplari genelde asya piyasasinin tercihi ve avrupa markasi olsa bile mensei kore olabilir. Yine bulasik makinemiz vestel ama icindeki etikette dahi ariston oldugu goruluyor. Sanirim en ozgun marka arcelik beyaz esyada.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Selamlar kardeşim,

Ben 2 yıl önce evlendim. Aldığım markaları ve memnuniyet durumlarını yazayım.

Buzdolabı: Samsung RT59QBPN - Çok memnunuz. 10 yıl kompresör garantisi var. Soğutması çok güçlü. Sesini şimdiye kadar hiç duymadım. İç aydınlatması LED olduğu için dolabın içi çok ferah. Yeni buzdolabı alacak olsam yine gider aynısını alırdım.

Çamaşır Makinesi : Samsung WF1702WQR - Yıkaması idare eder. Piyasadaki en kaliteli detarjanı ve yumuşatıcıyı kullanmamıza rağmen çamaşırların üzerinde zaman zaman deterjan artığı kalıyor. İlk aldığımız günden beri çamaşırları deliyordu. Servisi çağırdık. Gelip alıp götürdüler, Makineyi 2 ay sonra geri getirdiler. Tambur ve lastik değiştirdik dediler. Şu anda bir sıkıntı yok. Ama Samsung marka çamaşır makinesini tavsiye etmem. Yeni makine alacak olsam Arçelik-Beko bakardım.

Bulaşık Makinesi : Arçelik 9485 FI - Koç çalışanı olduğumuz için mutfak eşyalarını ciddi indirimlerle Arçelik'ten aldık. İnan bana aldığımız eşyaların içinde en memnun kaldıklarımız Arçelik'ler oldu. Fırın, davlumbaz, ocak, mikrodalga, klima hepsi Arçelik marka ve çok memnunuz. Böyle bir servis hizmeti ben hiç bir firmada görmedim. 5-10 kuruş fazla ver bence bu saydığım malzemeleri Arçelik al. Ama çamaşır makinesi ve buzdolabı pahalı olduğu için onları Samsung aldık.

TV: Bende iki tane TV var. Birisi oturma odasında 42 inç LG 42LM660S salonda 47 inç Panasonic Viera L47DT50. Bana sorarsan TV'yi kesinlikle git LG al. Başka marka bakma. Görüntü kalitesi olarak Panasonic'ten daha hoşuma gidiyor. Menüleri filan daha iyi zaten LG'nin.

Klima : Arçelik 18.000 BTU - Kışın doğalgaz kullandığımız için klimayı sadece soğutma amaçlı kullanıyoruz. İzmir'de şart zaten klima. Ev çatı kat olduğu için 18.000 BTU aldık klimayı. Gayet memnunuz, şimdiye kadar sorun çıkartmadı.

Soruların olursa çekinmeden sorabilirsin...

Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

7 ay önce evlendim beyaz eşya konusunda kafayı yiyordum tam, internetten bilgi almayı bırakarak kurtardım kendimi. :) Herkesin ortak söylediği ve katıldığım bir şey var ki beyaz eşya şans işi. Babamlar 25 yıldır bosch buzdolabı kullanıyor. aldıktan bir gün sonra motoru yanmış gelip değiştirdiler o gün bugündür çalışıyor. Bosch için duyduğum bir kısmının içi plastik, yok yurt dışından gelen metal daha kaliteli gibi iki tür üretim varmış dediler bilmiyorum valla :) bosch un bulaşık makinası alıp da ilallah eden tanıdığım da var bir ömür kullanan tanıdığımda. serviş işi önemli ben hepsini arçelik aldım ne kurulumda sorun yaşadık ne de başka birşeyde, Kendi hatamızdan dolayı bir kez çağırdık adamlar aynı gün geldi baktı 5 kuruş para dahi almadılar. Ama silverline ankastre için yine benzer bir hata oldu çocuk kilidini açamamışız ki basılı tuttum tuşa ama yaklaşık 10 sn basılı tutmak lazımmış ki açılsın, bunun için gelen servis bizden kullanıcı hatası deyip 30 tl masraf aldı. Arçelik o yönden iyi. onun dışında çok da kafa karıştırmadan garantisini varsa uzatarak bütçenize uygun olanı alın derim. . . 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

1 yıldır samsung buzdolabı ve camasır makinesi kullanıyoruz cok memnunuz sessiz verimli daha tık demedi ... bulaşık makinesini önermiyorlar servisi dahil başka fabrikada üretiliyormuş...

Yorum bağlantısı
Misafir

Buzdolabı sharp kullanıyorum,çok memnunum

Tv samsung ya da philipsten şaşmam

bulaşık makinası hotpoint ariston

Çamaşır makinesini babam almıştı vestel :(

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Buzdolabı Sharp diğerleri bosch. Özellikle Sharp buzdolabını öneririm. Yemekler ve sebzeler kesinlikle daha uzun duruyor

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Enes Ayan

Servisi iyi olan bir firmayı tercih edin büyük bir yerdeyseniz bosh alın yoksa arçelik servisi çok iyi ürünler hemen hemen birbirine yakın benim düşüncem aldıktan sonra verilen hizmet kalitesi daha önemli günümüzde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahim Çelebi

Beyaz eşya da araba gibidir iyi çıkarsa hangi marka olursa seni üzmez, biraz bu işler kısmet işi diyelim ama siz yinede bosh,profilo,simens ve arçelikten şaşmayın. Şunu da hatırlatayım hangi eşyayı alırsanız alın evinize getiren kargo ile beraber hemen açın kontrolünü yapın, darbesi, göçüğü ve çiziği falan var mı diye sonradan size çok sıkıntı olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Bence öncelik servis kalitesidir. Hangi markanın servis kalitesi yüksek ise onu alın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

beyaz eşyada bulunduğunuz yerdeki yetkili servis durumuna bakarak electrolux derim.. garanti 3+4 yıl.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...