İçeriğe Yönlendir

Beyaz Eşya Tavsiyeleriniz

Ahmet Özcan2

Recommended Posts

Ahmet Kiriş

Evimde A'dan Z'ye ne varsa hepsi Arçelik, Yaklaşık 10 yıldır buzdolabı, 4,5 yıldır Çamaşır Makinası, 6 yıldır Bulaşık makinası, 1 yıldır TV 12 yıldır da klimasını kullanıyorum. Daha servis çağırdığımı hatırlamam. Klima servisi sadece temizlik ve genel bakım için her yaz başı ihtiyaç olmasa da ben çağırır yaptırırım.

Neden Arçelik ? Servis ağı yaygın, hem de zibil gibi. Zaten arıza oluştuğunda size hızlı hizmet lazım. Yoksa para verip almak işin en kolay tarafı.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Eski bosch'lar nerdeee... 

Fırın ve bulaşık makinesini yakın zamanda değiştirdim.

Fırında kesinlikle ariston.. 

Bulaşık makinesi biraz sesli... 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

99 da evdeki beyaz eşyelar çamaşır makinası hariç Arçelik ile değişmiştim Fakat Arçelik altında Lg patentli ithal ürünler olduğunu tespit ederk aldım.

Sayın Kiriş'e katılıyorum.

Tv sadece trafosu klasik arıza olduğu için yandı bende fena elektirik yediği için sadece görselliğine bakıyorum yatıyor.diğerleri çalışıyor lakin artık ister istemez miyadları da doluyor.

Alınacak ürünlerde kesinlikle servis agı öneml.Tavsiye edilen ürünlerin hepsi kalite bu tartışılmaz fakat servis olarak bulunduğun yerdeki durumu çok çok önemli.Ha benim gibi elinden azıcık tamirat geliyorsa Vestel de alınır yan ürünüde alınır.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Bosch - Profilo - Siemens bunların hepsi aynı fabrika ürünü fakat Türkiye üretimi ve Almanya üretimi olarak iki farklı serisi var. Ben fırın davlumbaz ocak serisini ve annemlere çamaşır makinesini profilodan aldım. Çamaşır makinesi özellikle alman serisi idi 1001CTR alman 1001Str turk yapımı idi. 2 ürünüde yan yana incelediğinizde kalite farkı bariz anlaşılıyor. 3 yıl önceki fiyatlara göre aynı özelliklerde kasa aynı Bosch 1700 Siemens 2100 Profilo 1400 (Alman ) 1200 (Yerli)  civarında idi. Pazarlıkla onla bunla Alman yapımı profiloyu tercih etmiştim ve herhangi bir problem yaşamadık. ( eski çamaşır makinası bosch idi)

Kısacası bütçenize göre ithal seriden uygun ürünleri seçin her ne kadar özen gösterseniz de geri kalanı biraz şans . Servisleride hızlı ve iyi ( antalya için)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır
Mahmut Yıldız

Beyaz eşya aırken elektrik tüketimini de göz önüne alın. Özellikle de buzdolabı. Bizim evde vestel marka bir buzdolabı vardı. Babama bir tanıdık tavsiye etmiş ve aldırmış. Evde yıllarca elektrik tüketim kavgası verdik. Onlar hep bilgisayara suç buldular, ben de buzdolabına. Sonra evlenip evden gidince ve bizimle  bilgisayar da gidince doğal olarak elektrik tüketimi düşmedi ama yine de ikna olmadılar. 

Geçen yıl ihtiyaç üzerine buzdolabı alınması gerekti, ben de ikna edip bu buzdolabını aldırdım. İstedikleri zaten az yakan ve geniş bir dolaptı. 

Sonuç olarak annem dolabın genişliğinden, babam da tüketiminden memnun. Faturada 30 lira azalma oldu.

Bu arada, buzdolabını spot mağazadan aldık, 1200 lira.

Elektrik faturası geldiğinde babamın yüzündeki gülümseme, paha biçilemez. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...