Hakan Kalkan 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 focus 3,5 da mykey nasıl silinir arkadaşlar kısıtlama koydum ama şimdi iptal edemiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 focus 3,5 da mykey nasıl silinir arkadaşlar kısıtlama koydum ama şimdi iptal edemiyorum Konu ilgili bölüme taşınmıştır.. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 (düzenlendi) Asıl anahtarı kontağa takıp start veriyorsunuz yani motoru çalıştırıyorsunuz mykey menüsüne girip mykey sil veye iptal et yazısının üstüne gelip ekranda yazar saten menü tuşuna basılı tutarak ekranda çizgiler saymaya başlar.ve iptal edildi veya silindi yazıyor bu şekilde iptal edebilirsiniz lakin bunu yedek anahtarla yapamazsınız.motoru çalıştırmazsanız o menü çıkmıyor zaten 16 Mart 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Kalkan 16 Mart 2015 Yazar Paylaş 16 Mart 2015 aracın orj anahtarıyla yaptım yine orj anahtarıyla silmek istiyorum sil veya iptal et diye bir seçenek yok bunu bulamadım araçta yol bil 1 yol bil 2 ayarlar bilgi menüsü var burdan hepsinin içini dolaştım ama bulamadım Yorum bağlantısı
Okan Tansel 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 (düzenlendi) hımm bir bakayım ne bula bilecem araç çalışır haldeyken baktınız demi çünkü çalışmadığında çıkmıyor menü 16 Mart 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Kalkan 16 Mart 2015 Yazar Paylaş 16 Mart 2015 evet baktım araç 140km geçmiyor 100km de hız uyarısı yapıyor Yorum bağlantısı
Okan Tansel 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 3,5 2015 model olan demi yanlış bilimyorum Yorum bağlantısı
Okan Tansel 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 (düzenlendi) http://www.ford.com.tr/ford-servis/tanitma-ve-kullanma-kilavuzlari Tüm MyKey'leri silmek için sol ok düğmesine basarak ana menüye giriniz ve şu kısma gidiniz: Mesaj Açıklama ve Eylem Ayarlar OK düğmesine basınız. MyKey OK düğmesine basınız. Aşağıdaki mesaj gösterilene kadar OK düğmesine basınız ve düğmeyi basılı tutunuz. MyKey sil Tüm MyKey'ler silindi Not: MyKey'leri silerken tüm kısıtlamaları kaldırınız ve tüm MyKey'leri eski yönetici anahtar durumuna geri getiriniz. 65 Focus ( iptal kullanma kılavuzu 65 sayfada direksiyon üstündeki butonlar kullanılıyor. verdim linte aracınıza uygun kullanım kılavuzunu indirip işlemi yapa bilirsiniz 16 Mart 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 ne mutlu yardımcı olabildiysem güzel günlerde kullanınız. Yorum bağlantısı
Okan Kurtulan 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Merhabalar. Gecen pazar hava guzeldi aracimi temizledim guzelce sonra can sikintisi ve rahatlik batmasi sonucu mykey olusturdum ayarlardan Muzik sesi maksimum 14 e kadar cikmaya basladi. Hemen kitapciktan incelemeler yaptim ama net bilgi yoktu. Internette arastirma yapmaya basladim forumlardan basina bu tarz sikinti gelen arkadaslar olmuş. Bu isin cozumu yedek anahtar. Yedek anahtar ile araci calistirip Mykey sil dedikten sonra aracim bu moddan cikti ve kisa sureli can sikintim ortadan kalkmis oldu Herkese eglenceli forumlar. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 ALLAH tan yedek elindeymiş olmayaydı servis yolu abooo Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 çin deyişi ne demiş: çalışıyorsa kurcalama Yorum bağlantısı
Cengiz Kasap 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Mykey iptali için programlama yaptığımız anahtar dışındaki anahtarımı kullanmalıyız.Programalmayı yaparken kullandığımız anahtarları iptal edemezsiniz? Zira iptal edemiyorum. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 aynen asıl anahtarla iptal ede bilirsiniz yedek anahtarla yani mykey işlemesine neden olan anahtarla iptal edemezsiniz.mykey amacı zaten o asıl anahtar side size sınır yok ama aracı eşinize, çocuğunuza verdiğinizde belli limitlerde kalmasını istediğinde yedek anahtarı veriyorsunuz. Yorum bağlantısı
Cengiz Kasap 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 (düzenlendi) aynen asıl anahtarla iptal ede bilirsiniz yedek anahtarla yani mykey işlemesine neden olan anahtarla iptal edemezsiniz.mykey amacı zaten o asıl anahtar side size sınır yok ama aracı eşinize, çocuğunuza verdiğinizde belli limitlerde kalmasını istediğinde yedek anahtarı veriyorsunuz. Okan bey cevabını hiç beğenmedim...Zira kullandığım aracı ,benim aracın yerine servis vermişti .Şimdi işin gücün yoksa1,5 ay mykeyle takıl ... İşin şakasıydı teşekkür ediyorum... 25 Mart 2016 tarihinde Cengiz Kasap tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Okan bey cevabını hiç beğenmedim...Zira kullandığım aracı ,benim aracın yerine servis vermişti .Şimdi işin gücün yoksa1,5 ay mykeyle takıl ... İşin şakasıydı teşekkür ediyorum... Varya Abi dedim ne demişim. yoksa klavyenin garezinemi uğradım dedim. yanlış birşeymi yazdım dedim şok oldum sonradan anladım yahuuuuuu Yorum bağlantısı
Kerem Bozdoğan 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 (düzenlendi) aracın yedek anahtarıyla da mykey silinebilir. önemli olan 2 anahtardan hangisine mykey ayarlanmadığı. mykey ayarlanmamış anahtar sustalı/yedek fark etmeksizin yönetici anahtar olarak kullanılabilir. kendi aracımda meraktan kurcalarken sustalı kumandalı ana anahtara ayarladığım mykey limitlerini aracın yedek anahtarını kullanarak kitapçıktaki anlatım ile sildim. yalnız bir mykey eleştirisi de yapmadan geçemeyeceğim, hız limitleme neden sadece 140km ve isteğe göre ayarlanabilir değil acaba.. 15.000km kullanımda ben belki ancak 2-3 defa 140km hıza çıkmışımdır, 140 bir limit değil, olsa da olur olmasa da olur. ama mesela 70/90/110 gibi limit seçenekleri olsa gerçekten kullanışlı olur mykey özelliği. 29 Mart 2016 tarihinde Kerem Bozdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 aracın yedek anahtarıyla da mykey silinebilir. önemli olan 2 anahtardan hangisine mykey ayarlanmadığı. mykey ayarlanmamış anahtar sustalı/yedek fark etmeksizin yönetici anahtar olarak kullanılabilir. kendi aracımda meraktan kurcalarken sustalı kumandalı ana anahtara ayarladığım mykey limitlerini aracın yedek anahtarını kullanarak kitapçıktaki anlatım ile sildim. yalnız bir mykey eleştirisi de yapmadan geçemeyeceğim, hız limitleme neden sadece 140km ve isteğe göre ayarlanabilir değil acaba.. 15.000km kullanımda ben belki ancak 2-3 defa 140km hıza çıkmışımdır, 140 bir limit değil, olsa da olur olmasa da olur. ama mesela 70/90/110 gibi limit seçenekleri olsa gerçekten kullanışlı olur mykey özelliği. Kayseri'ye gelirken 2 yildir mykeyli oldugu soylenen araca denk geldim. 140km'yi gecemiyor. Isin garip tarafi alindigindan beri boyle diyorlar ve sustali anahtarda tanimli. Bir sekilde bugune kadar iptal edilmedi ama hicbir aracta yokken bu araca kimin tanimladigi gercekten merak konusu.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Kerem Bozdoğan 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Sustalı sustasız fark yok. Mykey ayarlanan anahtar sınırlı anahtar oluyor. Hiç ayarlanmamış amahtar da master anahtar oluyor. Tabi mykey ayarlanmış demek mutlaka hız sınırı da ayarlanmış demek olmuyor. Alan kişi sıfırlama ihtiyacı duymamış demek Yorum bağlantısı
Fatma Gök 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 mykey tanımlanmış bir araç var, işyerinde arkadaşımda. sanırım yedek anahtarda tanımlı, yedek anahtarda bulunaamıyor. bunun çözümü nedir ? Yorum bağlantısı
Okan Kurtulan 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 mykey tanımlanmış bir araç var, işyerinde arkadaşımda. sanırım yedek anahtarda tanımlı, yedek anahtarda bulunaamıyor. bunun çözümü nedir ? Yetkili servis ile görüşünüz. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 mykey tanımlanmış bir araç var, işyerinde arkadaşımda. sanırım yedek anahtarda tanımlı, yedek anahtarda bulunaamıyor. bunun çözümü nedir ? anahtarcıya gidip 250 lira gibi bir rakama yedek anahtar yaptırın. Onlar yeni anahtarı araca tanıtacaklar. Sonra iki anahtarı yanınıza alıp arabanızdaki mykeyi kullanma kılavuzunda yazdığı gibi silin. Mykey silmek için şart 2 anahtarın da arabada olması. Kaybolan yedeğin illa da bulunması gerekmiyor. Anahtarı sustalı yaptırmazsanız daha ucuza mal edebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts