İçeriğe Yönlendir

Gopro Mu Sony Mi?

V.Ceyhun Emir

Recommended Posts

V.Ceyhun Emir

GoPro çok bilindik, gayet de iyi ama bir yandan da Sony'nin pil ömrü ve görüntü kalitesi konularında daha başarılı olduğu söyleniyor, fikri olan var mı?

Hero 4 Silver ve Sony HDR100 modelleri özellikle merak ettiklerim.

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Ne amaçlı kullanılacağına bağlı olarak değişir.Siz su altı çekim motor kaskına monte veya kayak yaparken boardunuza monte etmek istiyorsanız tabiki go pro tartışılmaz.Ama elinizde taşıyıp video almak istiyorsanız sony.

Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

spor dallarında gopro tabiki gökhan arkadaşın dediği gibi ekstrem şeylere girmiyeceksiniz gopro ekstrem kalır :fiuw: adamlar bütün spor dalları için malzeme üretmişler birisi kendi piyasasının dremeli diğeri black&decker i ikisindede aynı malzeme var fakat yoğunlaştıkları dal farklı..  :icecream:

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Ben oyumu gopro dan yana kullanacağım. Kendim de hero3 black kullanıyorum, yeri geldi arabama monte ettim, yeri geldi zıpkınımaa monte ettim, yeri geldi kafama monte ettim, yeri geldi monopoda monte ettim, beklentilerimi hiç karşılıksız bırakmadı. Parasına göre düşünürsek SJ4000 ler gayet ideal alternatifler. Sony kullanmadığım için çok da yorum yapmak istemiyorum ama arkadaşların da çoğunun dediği gibi kullanım amacınıza göre tercih şekillendirilir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Yavuz

Go pro daha yaygın yada ben daha çok duydum :) Sj4000 wifi vardı geçen hafta sattım,çekimi güzel,ucuz bir kamera.Şimdi Next sd21 modelleri övülüyor,onları inceliyorum.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • 4 ay sonra...
Selçuk Keleş

GoPro'nun daha çok çekim modu var. AS200'ün sınırlı. Benim kameranın belki de tek sevmediğim eksikliği budur.

Karşılaştırmalarda izlediğim kadarıyla AS200 titreşim engelleme açısından daha iyi.

Bileklik kumandasıyla beraber alındığında AS200 çok daha eğlenceli hale geliyor.

Görüntü kalitesi açısından çok farkları olduğunu düşünmüyorum, ikisi de kötü.

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

GoPro'nun daha çok çekim modu var. AS200'ün sınırlı. Benim kameranın belki de tek sevmediğim eksikliği budur.

Karşılaştırmalarda izlediğim kadarıyla AS200 titreşim engelleme açısından daha iyi.

Bileklik kumandasıyla beraber alındığında AS200 çok daha eğlenceli hale geliyor.

Görüntü kalitesi açısından çok farkları olduğunu düşünmüyorum, ikisi de kötü.

GoPro Silver aldım, üzerinde ekran olması beni cezbetti, bu şekilde ne çektiğini görme şansı oluyor. Aksiyon kamerası kullanımı dışında daha çok işe yarıyor böylece. Sony'de de ekran aparatı var ama o zaman su geçirmezliğini kaybediyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Daha uygun fiyatlı xioami ve sj4000 de çok iyi işler çıkarıyor.

Gopro nun Wifi ile anında telefona çekip üzerinde editleme yapılabilmesi süper. Sonyde de var sanıyorum ama tecrübem olmadı

Yorum bağlantısı

sj5000 çıktı canım geride kalmışsın 2 adet farklı üretici aynı isimle çıkarmaya başladı ona dikkat et :)

Teknolojiye yetişmek mümkün olmuyor :)
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

GoPro 'da ileride size lazım olacak ekipmanları çok daha kolay bulabilirsiniz.

Cama montaj edecek olursanız GoPro daha az yer kaplar.

Hero 4 Silver'da ekran vardır ayarları çok daha kolay yapabilirsiniz. 

Ben şarjını hiç 1 günde bitiremedim. Video da çektim fotoğrafta çektim ama aynı gün bitiremedim.. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Gopro'da GPS'in olmaması büyük eksiklik. Pili çabuk azaltıyor diye koymamış olabilirler mi ,?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Gopro'da GPS'in olmaması büyük eksiklik. Pili çabuk azaltıyor diye koymamış olabilirler mi ,?

GPS kesinlikle çok faydalı ama ekran pratikte daha çok gerekecek diye düşündüm alırken. 3. parti uygulamalarla GPS verisini bir yerden (telefon, navigasyon) alıp videolara ekleme opsiyonu da var.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...