İçeriğe Yönlendir

Pioneer Deh-X 8650 Bt Ses Ayarlari

Rasim Bolat

Recommended Posts

Rasim Bolat

herkese selamlar pioneer teyp ses ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz. iyi bir ayar için kullandığınız ses ayar bass,  ldf, hdf seviyesini   sla seviyesini, loud ayarını  eko ayarlarını  yazarsanız sevinirim... :flowers:  :flowers:   

Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

kulağına nasıl güzel geliyorsa en güzel ayar o  ;)  hoparlör kalitesine göre değişir ayarlar  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Hoparlör gücü konumu ve müzik zevkine bağlı olarak herkes kendine göre ayar yapabilir... ben 5 kanal eq dan basstan tize doğru 0 2 3 2 1 sla 2 HPF 170 Hz LPF 170 Hz loudness powerful Bass boost 0 (bazen + 2 yapıp minik depremler oluşturuyorum :) )

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rasim Bolat
(düzenlendi)

kulağına nasıl güzel geliyorsa en güzel ayar o  ;)  hoparlör kalitesine göre değişir ayarlar  ;)

hep öyle olmuyor benim istediğim ayarı yapınca ses biraz açınca bozuluyor, şimdi ses sonuna kadar açsamda bozulmayacak ayar yapmak istiyorum ondan fikirlerinizi sordum.gerçi en  uzak mesafede gittiğim yolda bile en fazla 1 yada 2 şarka dinliyorum hemen gideceğim yere varıyorum araçta o kadar az zamanım geçiyor ki  ayarla uğraşmak işime gelmiyor... teybe bağlı bir hoparlör bulunmuyor ayrıca yazmayı unutmuşum; hepsi amfiye bağlı  :crazy:  :crazy:  :exc1:  

ben ldf hdf  ayarını 63  sla -2 loud kapalı bass +4 de dinliyordum. eko flat ..

tarihinde Rasim Bolat tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

Bası açman sesi bozuyor olabilir belkide ama sana ne desek tutmaz o ayar şimdi aracında dinleyip ona göre yapmak lazım ama tavsiyeyi şu şekilde veriyim ayarlarını teybib içindeki kayıtlı ayarlardan birisiyle oynayarak ses ses açıkken yapman çünkü ayarlar birbirine yakın şekilde olur ses açık yapmanda ilerde yüksek seslerde bozmadan şarkı dinlemeni sağlar (;

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rasim Bolat

Sorun bt ile telefondan dinliyorum sebeb telefon eko ayarı ile telefon sla ayarı kaynaklı çıktı sorunu çözdüm sagolun ama alper bey benim teypte 125 hz Son 170 hz yok amfiden mi ayarladınız

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...