Rasim Bolat 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 herkese selamlar pioneer teyp ses ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz. iyi bir ayar için kullandığınız ses ayar bass, ldf, hdf seviyesini sla seviyesini, loud ayarını eko ayarlarını yazarsanız sevinirim... Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 kulağına nasıl güzel geliyorsa en güzel ayar o hoparlör kalitesine göre değişir ayarlar 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Hoparlör gücü konumu ve müzik zevkine bağlı olarak herkes kendine göre ayar yapabilir... ben 5 kanal eq dan basstan tize doğru 0 2 3 2 1 sla 2 HPF 170 Hz LPF 170 Hz loudness powerful Bass boost 0 (bazen + 2 yapıp minik depremler oluşturuyorum ) 1 Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 19 Mart 2015 Yazar Paylaş 19 Mart 2015 (düzenlendi) kulağına nasıl güzel geliyorsa en güzel ayar o hoparlör kalitesine göre değişir ayarlar hep öyle olmuyor benim istediğim ayarı yapınca ses biraz açınca bozuluyor, şimdi ses sonuna kadar açsamda bozulmayacak ayar yapmak istiyorum ondan fikirlerinizi sordum.gerçi en uzak mesafede gittiğim yolda bile en fazla 1 yada 2 şarka dinliyorum hemen gideceğim yere varıyorum araçta o kadar az zamanım geçiyor ki ayarla uğraşmak işime gelmiyor... teybe bağlı bir hoparlör bulunmuyor ayrıca yazmayı unutmuşum; hepsi amfiye bağlı ben ldf hdf ayarını 63 sla -2 loud kapalı bass +4 de dinliyordum. eko flat .. 19 Mart 2015 tarihinde Rasim Bolat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 Bası açman sesi bozuyor olabilir belkide ama sana ne desek tutmaz o ayar şimdi aracında dinleyip ona göre yapmak lazım ama tavsiyeyi şu şekilde veriyim ayarlarını teybib içindeki kayıtlı ayarlardan birisiyle oynayarak ses ses açıkken yapman çünkü ayarlar birbirine yakın şekilde olur ses açık yapmanda ilerde yüksek seslerde bozmadan şarkı dinlemeni sağlar (; 1 Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 24 Mart 2015 Yazar Paylaş 24 Mart 2015 Sorun bt ile telefondan dinliyorum sebeb telefon eko ayarı ile telefon sla ayarı kaynaklı çıktı sorunu çözdüm sagolun ama alper bey benim teypte 125 hz Son 170 hz yok amfiden mi ayarladınız Yorum bağlantısı
Recommended Posts