İçeriğe Yönlendir

Rover 620 Ti 200Bg Manuel Hakkında Düşünceleriniz

Sadullah Babayiğit

Recommended Posts

Sadullah Babayiğit

Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu araç hakkında düşünceleriniz nedir. 7.5 saniye 0/100 ve 230 max diyor ancak rahat rahat ibresini bitirecek bir araç bence.

Birde focus 2 kadar yol tutar mı ?

Yorum bağlantısı
Sadullah Babayiğit

kim acaba ? birde belki göremeyebilirse diye ona mention atabilir misiniz

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

araç arayışını ilgi ile takip ediyorum,keşke bütçen müsait olsaydı da şöyle ferrari porsche bmw  seni tatmin edecek bir araç alabilseydin de şu araç arayış çilenden kurtulsaydın,gönülden iyi araç nasip olur umarım.....

Yorum bağlantısı
Sadullah Babayiğit

araç arayışını ilgi ile takip ediyorum,keşke bütçen müsait olsaydı da şöyle ferrari porsche bmw  seni tatmin edecek bir araç alabilseydin de şu araç arayış çilenden kurtulsaydın,gönülden iyi araç nasip olur umarım.....

kesinlikle o tür hevesim yok. aracım zaten var ancak çevremden duyduğum sorun ve merakları danışıyorum. (çevreden kastım akraba değil komple duyumlarım) maksat yabancı forumlardansa bu ortamı güzel olan forumdan yararlansınlar merakları varsa sorsunlar alışsınlar. Yoksa araç arıyor olsaydım 2-3 hafta aramazdım aracımı 35e satar direk

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-full-plusfull-sunrooflu-focus-daha-full-yok-200274661/detay

linkteki aracı alırdım hem cebimde kalan parayla 17 st jant + lastik, yay, kuaför, simli beyaz kaplama (çokta gerekli değil ama 2000 civarında artarsa) ve müsayit bi zamandada kaliteli bi firmadan kaliteli bir chip uygulaması yapar keyfime bakardım.

Mesela performans isteyen biri neden connectlere baksın ki ? bir arkadaşım sormuştu hangisi tutuluyor diye bende internette güzel açıklayıcı birşeyler bulamadım yararımız dokunsun amacıyla konusunu açtım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sadullah bey siz araç alana kadar danışma konusunda daha Çok konu açacaksınız galiba.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu araç hakkında düşünceleriniz nedir. 7.5 saniye 0/100 ve 230 max diyor ancak rahat rahat ibresini bitirecek bir araç bence.

Birde focus 2 kadar yol tutar mı ?

Sadullah bey,

Her araç için ayrı konu açacağınıza tek bir konudan devam etsek nasıl olur?

Yorum bağlantısı
Misafir

Sadullah bey Rover 620Ti için konusuyorum,turboludur piyasada temizini bulmak imkansiz gibi birseydir.lpg de cok sıkıntı yasayan arkadaslarım oldu,Motoru çok bakımlı olmalı çabuk ısınır çünki.Vs... Vs... Ben kullandım diger rover lara ve piyasadaki bir cok araca göre hızlanma cekiş cokcok iyiidr.Virajda 5 tane esp li focus mondeo yu üstüste koy 620 nin girdigi viraja giremez.ben 620 si yle ibrenin sonunu gördüm.önemli olan o surete ulasmak degil.o suratte stabil olmak tir...Hic bir arabayla 180 le viraja güvenip girmemistim.

620 yle girdim. Dusunuyorsaniz 620 si alin

Saygılarımla.

Burada amac hiz hizlanma degil güven içinde

Sizi makasta birakmayacak konforlu bir aractir

Tarfik kurallari dahilinde saglam ve gerektiginde sizi makasta nirakmayacak bir arabaya sahip olmak...

Ailecek hıza karsşıyız Forum Olarak...(nedense belirtme ihtiyaci duydum)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sadullah bey,

Ben bunu söylemekten yoruldum Sani. Toplamaktan yoruldum. Daha sabah söyledim.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Hic bir arabayla 180 le viraja güvenip girmemistim.

Saygılarımla.

ya samimiyetimi mazur gör bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi oldu  :=)

şaka bir yana; evet hıza karşıyız, illa da yapacağım diyen kendisine ait yol yaptırsın orada yapsın, çünkü umuma açık olan yollarda hız yapandan başka hepimizin kendisi, annesi, babası, çocuğu, eşi vs. de var ve canlar bizim için önemli...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ben bunu söylemekten yoruldum Sani. Toplamaktan yoruldum. Daha sabah söyledim.

Yapılan kurallara aykırı hocam. Yine olursa o halde Sadullah bey'in mesajlarını onaylı olarak gönderim seçeneğini aktif ederiz. Böylelikle yönetimden onay almadan konular kesinlikle açılamaz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

ya samimiyetimi mazur gör bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi oldu :=)

şaka bir yana; evet hıza karşıyız, illa da yapacağım diyen kendisine ait yol yaptırsın orada yapsın, çünkü umuma açık olan yollarda hız yapandan başka hepimizin kendisi, annesi, babası, çocuğu, eşi vs. de var ve canlar bizim için önemli...

Hic Hız sınırını aşmamış gibi konuştunuz.
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arasıra hepimiz aşıyoruz. Hiç biryerde aşmasak şehir içinde yol boş ise 50den yüksek Hızda gidiyoruz.
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Hakkaten ya, hız konusu olunca böyle mesajlar geliyor ya ayar oluyorum. Otomobil forumunda araç hızı konuşulur arkadaş her türlü konuşulur. Özendirmek, ben şöyle hız yaptım vs. tarzı yarış içine girmek tamam sakıncalı olabilir ama hız konuşmayacakmıyız. Neden 1.2 litre 80 beygir arabalara binmiyoruz o zaman.

Trafiğe çıkmak her türlü risktir ancak yüksek hıza çıkmak illa ki başkalarının canına kastetmek anlamına gelmemeli. En azından buradaki insanlar başkasının canına kast etmek adına daha duyarlılar. 180 km hıza hayatında en az 1 kez bile çıkmış olanları forumdan atsak kim kalır burada?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

evet "deli" kanlı olduğum zamanlar da aştım, şimdi o zamanlara baktığım da kendi canımı değil de başkalarını canını bu denli basite saymamı hayıflanıyorum.. şimdi ise sadece hıza değil tüm kurallara karşımdaki insanları düşünerek dikkat etmeye çalışıyorum... 

Yorum bağlantısı
Misafir

evet "deli" kanlı olduğum zamanlar da aştım, şimdi o zamanlara baktığım da kendi canımı değil de başkalarını canını bu denli basite saymamı hayıflanıyorum.. şimdi ise sadece hıza değil tüm kurallara karşımdaki insanları düşünerek dikkat etmeye çalışıyorum...

Aynı sizin gibi düşünüyorum Osman bey.[emoji106]
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

sağ olun efendim, ilk mesajımda da samimilik sınırını aştıysam özür dilerim... 

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
(düzenlendi)

sildim...

tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

ya samimiyetimi mazur gör bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi oldu :=)

Yanlış anlama olmuş gibi. Erol Bey'in özellikle 2-3 kere hız ile ilgili uyarıda bulunması zaten hıza değil aracın güvenliğine vurgu yapmak için en zor şartları ifade etmek. Zaman zaman birçoğumuz deneyimlerimizden dolayı bu tip örnekler veriyoruz, aksi halde kullanıcı tecrübeleri yerine otohaber dergisinin testlerini paylaşmak zorunda kalacaktık:))

Bununla beraber hız konusundaki hassasiyetini tamamen paylaşıyorum. Yapılmamalı, ne kendimize ne sevdiklerimize ne de üçüncü kişilere zarar verilmemeli.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Misafir

Özürdilerim...

Edit[emoji6]

Aynı senin gibi düşünüyorum Osmanım.

[emoji106]

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Yanlış anlama olmuş gibi. Erol Bey'in özellikle 2-3 kere hız ile ilgili uyarıda bulunması zaten hıza değil aracın güvenliğine vurgu yapmak için en zor şartları ifade etmek. Zaman zaman birçoğumuz deneyimlerimizden dolayı bu tip örnekler veriyoruz, aksi halde kullanıcı tecrübeleri yerine otohaber dergisinin testlerini paylaşmak zorunda kalacaktık:) :)

Bununla beraber hız konusundaki hassasiyetini tamamen paylaşıyorum. Yapılmamalı, ne kendimize ne sevdiklerimize ne de üçüncü kişilere zarar verilmemeli.

Saygılarımla.

Evrencim ben de yanlış anlatımda bulundum sanırım, Erol Kardeşime hız yaptığından dolayı bir eleştiri kınama yapmadım (ki insanları kınamamaya özen gösteririm) aynı konuda ki tezatlığa bir esprili/ şakalı yaklaşımda bulunmak istemiştim.. Sana da Erol ada saygılar.. yüz yüze olsaydık bunlar olmazdı yazı dili çok farklı... 

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Evrencim ben de yanlış anlatımda bulundum sanırım, Erol Kardeşime hız yaptığından dolayı bir eleştiri kınama yapmadım (ki insanları kınamamaya özen gösteririm) aynı konuda ki tezatlığa bir esprili/ şakalı yaklaşımda bulunmak istemiştim.. Sana da Erol ada saygılar.. yüz yüze olsaydık bunlar olmazdı yazı dili çok farklı...

Zaten ben yazarken konu karara baglanmis ama silmedim artik mesaji. Erol Bey'in de senin de ayni goruste oldugunuzu teyid etmek istemistim:) Neyse konu kivama gelmisken Volvo s70 t5'e kafa tutan arac derlerdi buna:))

Saygilarimla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Tİ  serisine binecekseniz lpg olmamalı ve kurcalanmamış olmalı, en son geçen sene görmüştüm eşsiz bir ti, oda 20 bin tl istemişti. :)

Yorum bağlantısı
Sadullah Babayiğit

Sadullah bey siz araç alana kadar danışma konusunda daha Çok konu açacaksınız galiba.

Hocam benim aracim var zaten arkadaslarim uye olmaya useniyor onlar adina aciyorum konulari mesela biz cift surgu 2004 connectlerde ticari belirtisi saniyorduk meger tahmin ettigim gibi luks belirtisiymis konu olmasa cift surguleri eleyip tek surguluye para verecekti bosuna simdi cift surgu tek kapak aldi kafasi rahat gibi ..

Sadullah bey,

Hocam ben forumlara uye olmaya usendigimde konunun icinde oluyor istedigim sey araki bulasin baslikta olmasi daha pratik googledan arayanlar icin. Forum icin kucuk insanlik icin buyuk bi adim :) neyse saka bi tarafa gercekten oyle daha iyi okuyor ama kural boyle yeni adet cikarma derseniz saygi duyarim.

Sadullah bey Rover 620Ti için konusuyorum,turboludur piyasada temizini bulmak imkansiz gibi birseydir.lpg de cok sıkıntı yasayan arkadaslarım oldu,Motoru çok bakımlı olmalı çabuk ısınır çünki.Vs... Vs... Ben kullandım diger rover lara ve piyasadaki bir cok araca göre hızlanma cekiş cokcok iyiidr.Virajda 5 tane esp li focus mondeo yu üstüste koy 620 nin girdigi viraja giremez.ben 620 si yle ibrenin sonunu gördüm.önemli olan o surete ulasmak degil.o suratte stabil olmak tir...Hic bir arabayla 180 le viraja güvenip girmemistim.

Saygılarımla.

Burada amac hiz hizlanma degil güven içinde

Sizi makasta birakmayacak konforlu bir aractir

Tarfik kurallari dahilinde saglam ve gerektiginde sizi makasta nirakmayacak bir arabaya sahip olmak...

Hocam si oldugu zaman anlami kalmiyor zaten ama si ibre somu gordu diyorsunuz o zaman ti 0 a kadar dolanir tekrar :) virajlarda mondeo 17 inc jantli mk3 ile 190-200 ile esp kapatip giriyordum ok gibi serit degisiyordu demekki yol tutus olarak eski diye kafaya takmamali. Peki isinma derken mesela 2. Arac olarak 10-15e bitane alip kapiya biraksak musayit zamanlarda bi otobana cikip eglenmek icin kesiciye soka soka sursek paso dipgaz yarim debriyaj yapsak en azindan bi 1.6 focus kadar dayanmaz mi ?

Yapılan kurallara aykırı hocam. Yine olursa o halde Sadullah bey'in mesajlarını onaylı olarak gönderim seçeneğini aktif ederiz. Böylelikle yönetimden onay almadan konular kesinlikle açılamaz.

ayip degil mi :(

Tİ  serisine binecekseniz lpg olmamalı ve kurcalanmamış olmalı, en son geçen sene görmüştüm eşsiz bir ti, oda 20 bin tl istemişti. :)

o kadarda verilmez ama cunku elde kalabilitesi yuksek bi arac

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...