Murat Bal 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 virajlarda mondeo 17 inc jantli mk3 ile 190-200 ile esp kapatip giriyordum ok gibi serit degisiyordu demekki yol tutus olarak eski diye kafaya takmamali. Sizin lastiklerde problem vardır . Marifet olarak söylemiyorum ama Ankara Aydınlıkevlerden Bursa Kestel'e 2 saat 20 dakka da vardım. Mezit geçidindeki virajları biliyorsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Yorum bağlantısı
Sadullah Babayiğit 19 Mart 2015 Yazar Paylaş 19 Mart 2015 Sizin lastiklerde problem vardır . Marifet olarak söylemiyorum ama Ankara Aydınlıkevlerden Bursa Kestel'e 2 saat 20 dakka da vardım. Mezit geçidindeki virajları biliyorsanız ne demek istediğimi anlarsınız.yanlis anladiniz galiba hocam 17 jantli ghia x mondi manuel 2.0 benzinli aracla espyi kapayip guvenle 190-200 ile giriyordum virajlara. Ustelik 205 ve kabak kismindan ziyade bildigimiz balonlar olusmaya baslamisti demekki 0 kalite bi lastikte olsa ohooMesela ziganayi bastan sona 70in altina inmeden cikabiliyorsunuz hafif gicirdamalar olsada birakmiyor Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Sadullah kardeşim.. Seninle tanışmak güzeldi. Hakkını helal et.. İyiki bizlere uzaksın.. Allah yakınlarındakileri korusun. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 (düzenlendi) Sadullah kardeşim.. Seninle tanışmak güzeldi. Hakkını helal et.. İyiki bizlere uzaksın.. Allah yakınlarındakileri korusun. Vay arkadaş şu virajlara bi biz 190-200 le giremedik gitti büyük eksikliği var üzerimde bu olayın yani anlatamam öyle böyle değil !! Gençler yapıyor işte Kerem Bey bu yolda devam etsinler..!! 19 Mart 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Vay arkadaş şu virajlara bi biz 190-200 le giremedik gitti büyük eksikliği var üzerimde bu olayın yani anlatamam öyle böyle değil !! Gençler yapıyor işte Kerem Bey bu yolda devam etsinler..!! biz milletce direksiyona geçtimi abartmayı severiz, genel olarak tabi, viraj denilen şey o hızlarda hafif saga, sola dönüş, 200 km hızda maksimum 160 olur genelde, kendini bilen arkadaşlarımı tenzi ederim, yaneeee Yorum bağlantısı
Selahattin Topçu 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 5.35 kullandım,şimdiki aracım focus titanium...5.35 le basınca önünden alevler çıkarıyordu sanki,resmen kükrerdi..geçebilecek babayiğitte yoktu...ama inan heves olayı,çok kısa sürüyor ve sonra aldığına çok pişman olacaksın...bu tarz arabalar tek araba olarak kullanılabilecek araçlar değil..2. aracın olur hafta sonu turlarsın o kadar... Yorum bağlantısı
Murat Bal 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 yanlis anladiniz galiba hocam 17 jantli ghia x mondi manuel 2.0 benzinli aracla espyi kapayip guvenle 190-200 ile giriyordum virajlara. Ustelik 205 ve kabak kismindan ziyade bildigimiz balonlar olusmaya baslamisti demekki 0 kalite bi lastikte olsa ohoo Mesela ziganayi bastan sona 70in altina inmeden cikabiliyorsunuz hafif gicirdamalar olsada birakmiyor Lastik kabak olunca durum böyle oluyor maalesef saatte 60km hızla İzmit otoban bağlantısında bariyerlere çarparak durabiliyorsun.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Lastik kabak olunca durum böyle oluyor maalesef saatte 60km hızla İzmit otoban bağlantısında bariyerlere çarparak durabiliyorsun.. Ben de benzer durumu daha yavaş hızda döner kavşakta yaşadım. Şükür biryere vurmadan durdum. Kabak değil sadece serleşmiş lastikle. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Çok geçmiş olsun..Benim kardeşim'de kabak lastikleri ile 1 adet Focus'u pert etti.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Çok geçmiş olsun..Benim kardeşim'de kabak lastikleri ile 1 adet Focus'u pert etti.. ESP kapalı olduğu halde 190-200 km hızla viraja girenler kadar şanslı değilmiş. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 ESP kapalı olduğu halde 190-200 km hızla viraja girenler kadar şanslı değilmiş. Tek şansı,sapa sağlam aramızda olmasıdır...Gerisi hiç önemli değil,teneke parçası sonuçta. Bir de kardeşim acemi şoför yani Ustalık şart bu işler için Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Tek şansı,sapa sağlam aramızda olmasıdır...Gerisi hiç önemli değil,teneke parçası sonuçta. Bir de kardeşim acemi şoför yani Ustalık şart bu işler için Ustalaşmak için bol bol pıleysıteyşın oynasın.. (Bir dost) Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Ustalaşmak için bol bol pıleysıteyşın oynasın.. (Bir dost) Fifa'da etüd yapıyor şuanda Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Fifa'da etüd yapıyor şuanda Yok.. O olmaz. Fifa futbol oyunu. Araba oyunu olmalı. Virajları içten dönmeli, 190-200 km/h ile.. Ancak öyle ustalaşır. Hem daha az yakıt tüketir, hem gideceği yere diğerlerinden daha az km yaparak gider.. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Yok.. O olmaz. Fifa futbol oyunu. Araba oyunu olmalı. Virajları içten dönmeli, 190-200 km/h ile.. Ancak öyle ustalaşır. Hem daha az yakıt tüketir, hem gideceği yere diğerlerinden daha az km yaparak gider.. bi ara konusu vardı değilmi bu mevzunun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Yok.. O olmaz. Fifa futbol oyunu. Araba oyunu olmalı. Virajları içten dönmeli, 190-200 km/h ile.. Ancak öyle ustalaşır. Hem daha az yakıt tüketir, hem gideceği yere diğerlerinden daha az km yaparak gider.. Akşama alayım bir tane ondan Yorum bağlantısı
Sadullah Babayiğit 19 Mart 2015 Yazar Paylaş 19 Mart 2015 Sadullah kardeşim.. Seninle tanışmak güzeldi. Hakkını helal et.. İyiki bizlere uzaksın.. Allah yakınlarındakileri korusun. Ayıp ediyorsunuz hocam size makasa giriyorum tampona dokunarak yol istiyorum felan mı dedim Vay arkadaş şu virajlara bi biz 190-200 le giremedik gitti büyük eksikliği var üzerimde bu olayın yani anlatamam öyle böyle değil !! Gençler yapıyor işte Kerem Bey bu yolda devam etsinler..!! Araca bağlı bu, mesela clio olsa aynı virajlara maksimum 110la girerdim. biz milletce direksiyona geçtimi abartmayı severiz, genel olarak tabi, viraj denilen şey o hızlarda hafif saga, sola dönüş, 200 km hızda maksimum 160 olur genelde, kendini bilen arkadaşlarımı tenzi ederim, yaneeee viraj dedimi aklınıza u sayılacak kadar keskin ölümcül dönüşler mi geliyor ? Çeyrek tur kadar dönmüş direksiyon ile bu hızda virajlara girip şeriti rahat olarak değiştirebiliyor ancak o an ufacık bir dalgınlığa bile şansınız yok çünkü atıyorum ortadan sola geçtiniz ancak dalgınlıktan yarım geçtiniz sağınızdada araç var seri bir şekilde sola atlayayım derseniz ön direk kendini bırakacaktır. 5.35 kullandım,şimdiki aracım focus titanium...5.35 le basınca önünden alevler çıkarıyordu sanki,resmen kükrerdi..geçebilecek babayiğitte yoktu...ama inan heves olayı,çok kısa sürüyor ve sonra aldığına çok pişman olacaksın...bu tarz arabalar tek araba olarak kullanılabilecek araçlar değil..2. aracın olur hafta sonu turlarsın o kadar... Vakti zamanında noterden döndüğüm (100 lira kapora + 150 lira test vermiş olmama rağmen) 5.40i e39 kasa araç vardı. Bakmaya gideceğim günden önceki gece hevesten 1 saniye gözüme uyku girmemişti ancak bi an noterde oturup düşününce böyle bir hevese sadece eline 10-15bin gelen biri sahip olabilir diye bir kanıya vardım ve üzülerek özür dileyerek oradan ayrıldım. Ancak ne yazıkki 3.28Ci gibi daha acayip bir makineyi aldım daha sonra halende keşke satmasaydım derim, sadece ön takımı çok nazlıydı başka derdi yoktu. Lastik kabak olunca durum böyle oluyor maalesef saatte 60km hızla İzmit otoban bağlantısında bariyerlere çarparak durabiliyorsun.. hocam bildiğimiz 60tan mı bahsediyorsunuz ? imkansızı başarmışsınız mı diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim kararsızım, mondi gibi bi arabayı 60 ile bariyere kapaklamak için tam tur çevirmeniz bile yetmez diye düşünüyorum çünkü espli focus 2.5 aracımla bile direksiyon tam tur dönük iken 60 ile hafif gıcırdamalarla dönebiliyorum sabit olarak. Mondeo 80 ile bile hafif gıcırtılarla dönebilcek bir araç kanısındayım. Vardı ancak bu durumu deneme fırsatım olmamıştı. Ben de benzer durumu daha yavaş hızda döner kavşakta yaşadım. Şükür biryere vurmadan durdum. Kabak değil sadece serleşmiş lastikle. Şu lastiklerden bi anlayamadım gitti mehmet hocam Çok geçmiş olsun..Benim kardeşim'de kabak lastikleri ile 1 adet Focus'u pert etti.. geçmiş olsun kendisi aramızdaysa teneke parçası boşverin. ESP kapalı olduğu halde 190-200 km hızla viraja girenler kadar şanslı değilmiş. ESP savrulduktan sonra yolda kalmaya yardım eder savrulmayı önlemez ki Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 Sadullahcım, canım kardeşim.. Kimsenin ayıp ettiği yada sana bir garezi olduğu yok.. Sadece anlattıklarının/ yaptıklarının yanlış olduğunu düşünen/ bilen abilerinin kardeşlerinin haklı yorumlarına kulak vermediğinden bizde işi mizansene vuruyoruz.. Kal sağlıcakla.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 Sadullahcım, canım kardeşim.. Kimsenin ayıp ettiği yada sana bir garezi olduğu yok.. Sadece anlattıklarının/ yaptıklarının yanlış olduğunu düşünen/ bilen abilerinin kardeşlerinin haklı yorumlarına kulak vermediğinden bizde işi mizansene vuruyoruz.. Kal sağlıcakla.. Duyamaz seni artık n Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 (düzenlendi) +1903 20 Mart 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 Duyamaz seni artık n ne yaptın abi adama . ne güzel 190-200 gidiyorduk 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 geçmiş olsun kendisi aramızdaysa teneke parçası boşverin. Saol'un Yorum bağlantısı
Burak Selver 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Öncelikle merhaba arkadaşlar 98 mondeo ghia o/v aracımı satmış bulunmaktayım her ne kadar istemesemde vermek zorunda kaldım şimdi gelelim asıl konumuza konu başlığındada belirttiğim gibi 1998 model bir rover 620ti buldum aracın fiyatı uygun bol donanım iyi konfor iyi sürüş keyfi bir araç fakat bilindiği gibi 2.el leri para etmiyo çok ucuza gidiyo bu araba hakkında pek bilgim yok bir kaç araştırmalarım sonucu bilgiler edindim siz değerli üyelere de danışmak istedim araç hakkında öncelikle araç hakkıdna bahsedeyim biraz araç 1998 model 2.0lt motorlu 200 bg güç ve turboşarjlı bir motora sahip aracın motor gerçekten çok güçlü yakıt durumu ne olur bilmiyorum ama mondeodan çok fazla olucağını zannetmem aracı gidip görmek nasip olmadı daha fakat aracın resimlerine baktım ve araç yeşil renkte kkrem renkte deri koltuklar sunroof falan baya bi özellikli araç hemde geniş hacimli bir araç fakat roverler hakkında çok bilgi dolaşıyo yok parçası çok pahalı yok bulnmuyo yok satamazsın yok tutulmuyo falan ailem için alıcam zaten binicem araca temiz ise edindiğim bilgiye göre araca komple turbo dahil rover servisinde motor yapılmış sıfır parçalar ile aracı resimllerde beğendiö birde gidip yakından görmeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum bu araç hakkında almalımıyım yoksa uzakmı durmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim aracın fiyatı uygun olması birazda etkiledi beni teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 ... Merhaba Burak Bey, Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Recommended Posts