İçeriğe Yönlendir

Rover 620 Ti 200Bg Manuel Hakkında Düşünceleriniz

Sadullah Babayiğit

Recommended Posts

Burak Selver

Merhaba Burak Bey,

Konunuz birleştirilmiştir.

Saygılarımla,

İlginiz için teşekkür ederim 

Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Turkay Enez
(düzenlendi)

Öncelikle merhaba arkadaşlar 

98 mondeo ghia o/v aracımı satmış bulunmaktayım her ne kadar istemesemde vermek zorunda kaldım şimdi gelelim asıl konumuza konu başlığındada belirttiğim gibi 1998 model bir rover 620ti buldum aracın fiyatı uygun bol donanım iyi konfor iyi sürüş keyfi bir araç fakat bilindiği gibi 2.el leri para etmiyo çok ucuza gidiyo bu araba hakkında pek bilgim yok bir kaç araştırmalarım sonucu bilgiler edindim siz değerli üyelere de danışmak istedim araç hakkında öncelikle araç hakkıdna bahsedeyim biraz

araç 1998 model 2.0lt motorlu 200 bg güç ve turboşarjlı bir motora sahip aracın motor gerçekten çok güçlü yakıt durumu ne olur bilmiyorum ama mondeodan çok fazla olucağını zannetmem aracı gidip görmek nasip olmadı daha fakat aracın resimlerine baktım ve araç yeşil renkte kkrem renkte deri koltuklar sunroof falan baya bi özellikli araç hemde geniş hacimli bir araç fakat roverler hakkında çok bilgi dolaşıyo yok parçası çok pahalı yok bulnmuyo yok satamazsın yok tutulmuyo falan ailem için alıcam zaten binicem araca temiz ise 

edindiğim bilgiye göre araca komple turbo dahil rover servisinde motor yapılmış sıfır parçalar ile aracı resimllerde beğendiö birde gidip yakından görmeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum bu araç hakkında almalımıyım yoksa uzakmı durmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim aracın fiyatı uygun olması birazda etkiledi beni 

teşekkürler..

Tüketim olarak şehir içi minimum 15-16 litrelerin altını göremezsiniz. Motor gerçekten çok ataktır ama aynı şekilde tüketir. Standart 620 Tİ nin 0-100 ü 6 sn zaten. Kaporta olarak tofaş serisinden biraz daha iyidir. Euroncap testinde çok kötü çıkmıştı.

tarihinde Turkay Enez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Tüketim olarak şehir içi minimum 15-16 litrelerin altını göremezsiniz. Motor gerçekten çok ataktır ama aynı şekilde tüketir. Standart 620 Tİ nin 0-100 ü 6 sn zaten. Kaporta olarak tofaş serisinden biraz daha iyidir. Euroncap testinde çok kötü çıkmıştı.

Tofaş serisinden biraz daha iyi Rover a haksızlık bence. tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Selver

yani bence güzel ve kaliteli bir lpg sistemi ile yakıt sarfiyatı iyi duruma geliceğini düşünüyorm dediğiniz gibi motor gerçekten harika aracın ama kasa olarakta sağlamdır 

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Tofaş serisinden biraz daha iyi Rover a haksızlık bence.

yani bence güzel ve kaliteli bir lpg sistemi ile yakıt sarfiyatı iyi duruma geliceğini düşünüyorm dediğiniz gibi motor gerçekten harika aracın ama kasa olarakta sağlamdır 

Dıştan heybetli ve sağlam görünüyor ancak, değil...

http://www.euroncap.com/tr/results/rover/600/15473

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...