İçeriğe Yönlendir

Modifiye 2010 Ford Focus Collection

burak güler
Çözüme git Serkan Toker tarafından,

Recommended Posts

burak güler

Arkadaşlar merhaba,

aracımı dizayn edip öyle paylaşım yapmak istedim, yorumlarınızı ve düşüncelerinizi olumlu olumsuz öğrenmek isterim.

yaptıklarım aşagıda gösterilmştir.

detaylı araç bilgim olmadığı için yüzeysel konuşursam kusuruma bakmayın.

saygılarımla.

* ford focus 2010 collection

* aracı eşimin ailesinden aldım ve esnek dokunuşlarla güzelleştirdim.

* spor jant lastik geçen sene eşimin ailesi aldı sorularınız olursa bilgi alır yardımcı olurum.

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Hoşgeldiniz öncelikle  yanlız resimler yok :)

Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

Arkadaşlar merhaba,

aracımı dizayn edip öyle paylaşım yapmak istedim, yorumlarınızı ve düşüncelerinizi olumlu olumsuz öğrenmek isterim.

yaptıklarım aşagıda gösterilmştir.

detaylı araç bilgim olmadığı için yüzeysel konuşursam kusuruma bakmayın.

saygılarımla.

* ford focus 2010 collection

* aracı eşimin ailesinden aldım ve esnek dokunuşlarla güzelleştirdim.

* spor jant lastik geçen sene eşimin ailesi aldı sorularınız olursa bilgi alır yardımcı olurum.

fotoğraflar olursa yardımcı oluruz  ;)

Yorum bağlantısı
burak güler

Güle güle kullanın.

Resimler yok ?

sagol kardesım , resim nasıl eklıcez bır turlu anlayamadım ??

paylasıcam ama ?

Hoşgeldiniz öncelikle  yanlız resimler yok :)

merhabalar , paylasıcam da bır turlu konu ıcerısınde resım ekleme butonu yok surukledıgım zamanda paylas yazısı gelmıyor. resımlerın boyutu da 0.70mb :(

Yorum bağlantısı
burak güler

Resim eklemek için imzamdan yardım alabilirsiniz.

sagol arkadasım . kontrol edıp paylasımı hemen yapıcam .

Güle güle kullanın.

Resimler yok ?

sagol kardeşim , paylasımı yapıcam resımlerın . ilginiz için tesekkurler .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
burak güler

bLxLh6n.jpg

EuRgJQt.jpg

Arkadaşlar aynı konuyu tekrar açıp paylaşıma açıyorum .

Resimler için yeni konumdan takip edebilirsiniz 

Saygılarımla..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

ARKADAŞLAR AYNI KONUYU TEKRAR AÇIP PAYLAŞIMA AÇIYORUM .

RESİMLER İÇİN YENİ KONUMDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ 

SAYGILARIMLA..

Merhaba Burak Bey,

Mesaj yazarken büyük harf kullanmıyor, yazı fontunu değiştirmiyoruz.  ;)

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
burak güler

Merhaba Burak Bey,

Mesaj yazarken büyük harf kullanmıyor, yazı fontunu değiştirmiyoruz.  ;)

Saygılarımla,

tabi dikkat ederim ..

Yorum bağlantısı
burak güler

Arkadaşlar merhabalar ,

formun yeni üyelerindenim. inşallah beyenirsiniz .. aracımın üzerinde ciddi oynamalar yapılmıştır, iç aksesuarlarıda yurt dışından siparişle 

gelmiştir.

Teşekkürler.

Not : Genel bilgi almak isteyen Ford Club üyeleri özelden bana yazarlarsa yardımcı olmaya çalışacağım ...

Kh3TaII.jpg

FzBfyAm.jpg

8zpQQGU.jpg

mx6Y0Vx.jpg

GYQbak4.jpg

Cnh4kWu.jpg

h3QbJ0c.jpg

pGGlfzc.jpg

VRcmKQ4.jpg

wC19mHR.jpg

bOjZRG3.jpg

r4DJZwq.jpg

kyk1PEA.jpg

oRRXvkG.jpg

WW7pM91.jpg

sbvaBsB.jpg

xg6cRW3.jpg

OJMqkxS.jpg

g2A4SmW.jpg

V0lb2It.jpg

HQjUztJ.jpg

ANWIYzo.jpg

84vUKau.jpg

U4cl20m.jpg

D8YoqX7.jpg

yorumlarınız için teşekkürler..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Difüzörsüz çift egzoz dışında ben bir modifiye görmedim, maşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Burak Bey;

Lütfen tek konu üzerinden devam ediniz,aynı konudan tekrar açmanıza gerek yok.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Fotolarla neden oynadınız, ben bir focus silüeti görüyorum başka da bir ayrıntı yok.. Jantlar olmamış en başta, plakalarında bence acilen elden geçmesi gerekiyor.. Özel mesaj yoluyla genel bilgi almak istemek yerine buraya yazarsanız daha faydalı olur.. ;)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Fotolarla neden oynadınız, ben bir focus silüeti görüyorum başka da bir ayrıntı yok.. Jantlar olmamış en başta, plakalarında bence acilen elden geçmesi gerekiyor.. Özel mesaj yoluyla genel bilgi almak istemek yerine buraya yazarsanız daha faydalı olur.. ;)

+ 38

Yorum bağlantısı
burak güler
(düzenlendi)

serkan bey öncelikle düşüncelerinize  saygı duyuyorum; resimlere bakarsanız orjinal halinide görebilirsiniz. ben sadece renkler üzerinde oynadım.

tabi burdan yazarım ..

yinede bilgileriniz için teşekkürler. 

tarihinde burak güler tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

:nazar: Güzel araç, kazasız belasız kullanın. İki ufak tavsiyem ön tampon boya ihtiyacı var, arkaya diffüzör piano black ve ön plakanın olduğu yeri piano black kaplatın daha hoş durur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Serkan Toker

serkan bey öncelikle düşüncelerinize düşüncelerinize saygı duyuyorum, resimlere bakarsanız orjinal halinide görebilirsiniz. ben sadece renkler üzerinde oynadım aracan üzerinde değil.

yinede düşünceleriniz için teşekkürler. 

Renkte önemli, boyası bakımlı mı gibi,  mesela dikkatli bakınca tampondaki kırık tüm güzelliği gölgeliyor..

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
burak güler

:nazar: Güzel araç, kazasız belasız kullanın. İki ufak tavsiyem ön tampon boya ihtiyacı var, arkaya diffüzör piano black ve ön plakanın olduğu yeri piano black kaplatın daha hoş durur.

Serhad bey düşünceleriniz için teşekkürler. ilerleyen zamanlarda elbette düşünüyorum . orjnal halini bozmadan iç ve dış aksamlarında oynamalar yaptım .

Renkte önemli, boyası bakımlı mı gibi,  mesela dikkatli bakınca tampondaki kırık tüm güzelliği gölgeliyor..

elbette ilerleyen günlerde konu üzerinden olduğu gibide resimlerini paylaşırım. arabanın plakası açık , çok şükür kazası belası hiç yok . ufak tefek sürtmelerden meydana gelen cizikler dışında. evet ön tamponda sis farın üzerinde ufak bir sürtmeden dolayı çapma mevcut. fakat arabada hiç bir değişen yoktur. sırf bu yuzden bozmak istemedim.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

elbette ilerleyen günlerde konu üzerinden olduğu gibide resimlerini paylaşırım. arabanın plakası açık , çok şükür kazası belası hiç yok . ufak tefek sürtmelerden meydana gelen cizikler dışında. evet ön tamponda sis farın üzerinde ufak bir sürtmeden dolayı çapma mevcut. fakat arabada hiç bir değişen yoktur. sırf bu yuzden bozmak istemedim.

Burak bey, değişeni boyananı boş verin.. Bizim forumda onlara bakmayız, fotoların orjinal haline bakalım, maşallah yanıyor araba diyelim, cila ne kullanıyorsunuz diye soralım.. Benim dediğim bunlar, tamponun boyası iyi tutmuş veya tutmamış deriz boyattığınız zaman.. Değişeni boyananı olsa ne olur, önemli olan güzel durması bakımlı olması.. ;)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Zaten Serkan abi güzel güzel yazmış benimde yazacaklarımı ama bende orjinalin dışına çıkılmamasını konusunda hem fikirim ayrıca oynanmamış bir adet fotoğraf paylaşırsanız bence iyi olur.. Güle güle kullanın..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...