Misafir 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 Bence oynanmış fotoğraflar koyacağınıza orijinal fotoğraflarını koyunda çarpık, çurpuk yerlerine de yorum yapalım göz alıcı güzelliklerine de yorum yapalım. Serkan beyin dediği gibi forum üyelerinin çoğu değişen boya ile ilgilenmiyor. Sadece egsoz'u algılayabildim araçta. Egsoz işçiliği hoşuma gitti. Difüzör olmadan gayet hoş durmuş. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. kocaman bir maşallah . İlerleyen zamanda oynanmamış resimleride görmek isteriz..Benim nacizane görüşüm jantları v ekrom aksesuarları beğenmedim.Egzozlar güzel olmuş ama bir iki cm daha yukarı alınsa daha tatlı durur gibime geliyor .Ön panjur ve arka tampondaki kırmızı şeritler yakışmış .Rengin beyaz oluşundan dolayı dikkat çekiyor st logosuylada uyumlu olmuş. Bu forumda çok güzel örnekler var ve size ileride yapacağınız modifiyelerle ilgili güzel referanslar verebilir.Devamını bekliyoruz kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 maaşallah çok güzel olmuş emeğine sağlık. Ön panjurdaki kırmızı şerit bant mı yoksa boyama mı? Yorum bağlantısı
burak güler 23 Mart 2015 Yazar Paylaş 23 Mart 2015 maaşallah çok güzel olmuş emeğine sağlık. Ön panjurdaki kırmızı şerit bant mı yoksa boyama mı? tesekkur ederım . şerit .. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. kocaman bir maşallah . İlerleyen zamanda oynanmamış resimleride görmek isteriz..Benim nacizane görüşüm jantları v ekrom aksesuarları beğenmedim.Egzozlar güzel olmuş ama bir iki cm daha yukarı alınsa daha tatlı durur gibime geliyor : .Ön panjur ve arka tampondaki kırmızı şeritler yakışmış .Rengin beyaz oluşundan dolayı dikkat çekiyor st logosuylada uyumlu olmuş. Bu forumda çok güzel örnekler var ve size ileride yapacağınız modifiyelerle ilgili güzel referanslar verebilir.Devamını bekliyoruz kolay gelsin. Öztunç bey merhaba, olumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkürler . siteye yeni üye olduğum için resimlerde renk oynaması yaptım, resimlerin oynanmamış halini paylaşıcam. yeni bir konu üzerinden ayrıntılı bir şekilde yapılanları anlatıcam . tesekkurler . Bence oynanmış fotoğraflar koyacağınıza orijinal fotoğraflarını koyunda çarpık, çurpuk yerlerine de yorum yapalım göz alıcı güzelliklerine de yorum yapalım. Serkan beyin dediği gibi forum üyelerinin çoğu değişen boya ile ilgilenmiyor. Sadece egsoz'u algılayabildim araçta. Egsoz işçiliği hoşuma gitti. Difüzör olmadan gayet hoş durmuş. Murat bey merhaba, formun yeni üyelerinden oldugum için resimler konusunda ayrıntıları kaçırdım , evet resimlerin orjinalini paylasıcam yenı konu başlığında . olumlu olumsuz yorumlarınız ıcın tesekkurler . Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 23 Mart 2015 Paylaş 23 Mart 2015 Güle güle kullanin. Forumda daha tecrübeli üyeler vardır yorum yapacak ama bence kapı kolları kromlar( beyaz araç için ), ön tampondaki yazı, sedana yapistirilan ST yazılar, cam ruzgarliklar, jantlar, kırmızı şeritler:-( olmasaymış iyiymiş. İç aksesuarların resimleri bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts