Ercan Ayas 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 arkadaşlar intercooler hortumlarından sağ tarafta olanda yağlanma vardı resimde gibi... bende değişmeye karar verdim orjinal hortumdan aldım (80 tl) ve kendim eskisini söktüm ve içindeki çatlakları görünce keşke aldığım gibi değiştirseydim dedim aynı şekilde yağlanma olan arkadaşlara değiştirmelerini tavsiye ederim saygılarımla... Yorum bağlantısı
Faruk Kaya 28 Nisan 2015 Paylaş 28 Nisan 2015 (düzenlendi) Benim araçta 2 tarafta da var. Marka olarak ne aldınız ve kendimiz halledebilir miyiz? Elim yatkındır ama dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? 28 Nisan 2015 tarihinde Faruk Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 28 Nisan 2015 Yazar Paylaş 28 Nisan 2015 Marka otosan olsun orjinali isteyin küçük kelepceleri küçük anahtar ile söküp takmasi kolay olur hadi kolay gelsin 1 Yorum bağlantısı
Ergün Şirin 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 selamıun aleykum arkadaslar benımde 2005 model trensıt connetım var benımde o sag hortumlarda yaglanma var bır yıdır var hep sılıp temızlıyorum ama motorun cekısıne yada motora bır zararı varmı bılmıyorum bır rıca arkadaslar bılen varsa yardımcı olsun teskler... Yorum bağlantısı
Recommended Posts