Abdullah Türkmen 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Selamun aleyküm arkadaşlar. Resimdeki aracımın çamurluklarını dodiklerini boyamak istiyorum. boyayı alsam kendim boyayabilirmiyim acaba. ileride atma felan olur mu Yorum bağlantısı
Mehmet Küçük 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Bence her işi alanında uzman kişilere birakmakta fayda var. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Çok bi masraf tutmaz bencede işi ustasına yaptırın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Dodikler tampon aksamından olduğundan güzelce zımparalanacak, 3-5 kat astar boyası atılacak, sonrasında normal boya vurulacak. İşi ustasına yaptırmazsanız bi kaç yıkama sonrası boya soyulmaya başlar. Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Benim tavsiyem mutlaka söktürüpte boyat yoksa köşe dipler kalkar ben 2 senedir böyle kullanıyorum hiç bi sıkıntı yok Buda en güncel hali 6 Yorum bağlantısı
Abdullah Türkmen 22 Mart 2015 Yazar Paylaş 22 Mart 2015 Benim tavsiyem mutlaka söktürüpte boyat yoksa köşe dipler kalkar ben 2 senedir böyle kullanıyorum hiç bi sıkıntı yok abi kaça mal oldu toplam. sen kendin mi boyadın yoksa boyacı mı. birde boyayı sadece gri avalon desek renk tonları tutar mı. Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Fiyat veremem boyacı Enistem renk % 100 kesinlikle tutmuyor ama enistem 20 küsür sene tecrübesini kullandığı için biz çok yaklastirdik onuda makinada rengini hazirlatirken morlugunu çok az azalttirdik ama herkezde olurmu bilmem bizde oldu Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 23 Mart 2015 Paylaş 23 Mart 2015 Fiyat veremem boyacı Enistem renk % 100 kesinlikle tutmuyor ama enistem 20 küsür sene tecrübesini kullandığı için biz çok yaklastirdik onuda makinada rengini hazirlatirken morlugunu çok az azalttirdik ama herkezde olurmu bilmem bizde oldu Bu rengi %100 tutturana daha denk gelmedim valla. Serviste boyatmıştık arkadaşınkileri onda bile çok hafiften bir ton farkı vardı dikkatli bakınca. Fiyat konusuna gelince. 200-300 tl arası sadece dodikler. 1 Yorum bağlantısı
Adem Kara 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Merhabalar Ceyhun Bey.. Bende çorludayım bu çamurluk kısımlarını boyatmak istiyorum.. Bahsettiğiniz dükkan yeni sanayi sitesinde mi acaba ? Yorum bağlantısı
Onur DEREN 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 ben 10 gün evel boyattım . ön panjur , tampon panjuru, çamurluk plastikleri ve arka tampona 250 lira verdim. birkaç kerede denedim tazyik tutunca atma olmadı. çamurluk plastiklerini çizip boya atarlarsa boya kalkmıyor. ama sadece boya atarlarsa ilk yıkamada problem olur. 1 Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 Merhabalar Ceyhun Bey.. Bende çorludayım bu çamurluk kısımlarını boyatmak istiyorum.. Bahsettiğiniz dükkan yeni sanayi sitesinde mi acaba ?kusura bakmayın işlerim yogun bu ara anca bakabildim eski Sanayi de 6 ci sokakta boyacı hasan ben 10 gün evel boyattım . ön panjur , tampon panjuru, çamurluk plastikleri ve arka tampona 250 lira verdim. birkaç kerede denedim tazyik tutunca atma olmadı. çamurluk plastiklerini çizip boya atarlarsa boya kalkmıyor. ama sadece boya atarlarsa ilk yıkamada problem olur. İnş atma olmaz plastik astar olunca bişey olmaz bence Yorum bağlantısı
Recommended Posts