İçeriğe Yönlendir

Çamurluk Boyama İşi

Abdullah Türkmen

Recommended Posts

Abdullah Türkmen

Selamun aleyküm arkadaşlar. Resimdeki aracımın çamurluklarını dodiklerini boyamak istiyorum. boyayı alsam kendim boyayabilirmiyim acaba. ileride atma felan olur mu5.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Küçük

Bence her işi alanında uzman kişilere birakmakta fayda var.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Dodikler tampon aksamından olduğundan güzelce zımparalanacak, 3-5 kat astar boyası atılacak, sonrasında normal boya vurulacak. İşi ustasına yaptırmazsanız bi kaç yıkama sonrası boya soyulmaya başlar.

Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler

Benim tavsiyem mutlaka söktürüpte boyat yoksa köşe dipler kalkar ben 2 senedir böyle kullanıyorum hiç bi sıkıntı yok 

lRnddw2.jpg

FdzlzIt.jpg

YjtGpTm.jpg

VzeG38Q.jpg

MyjJLzI.jpg

Buda en güncel hali 

sg3ShZg.jpg

Zn1IvNL.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Abdullah Türkmen

Benim tavsiyem mutlaka söktürüpte boyat yoksa köşe dipler kalkar ben 2 senedir böyle kullanıyorum hiç bi sıkıntı yok

abi kaça mal oldu toplam. sen kendin mi boyadın yoksa boyacı mı. birde boyayı sadece gri avalon desek renk tonları tutar mı.

Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler

Fiyat veremem boyacı Enistem renk % 100 kesinlikle tutmuyor :( ama enistem 20 küsür sene tecrübesini kullandığı için biz çok yaklastirdik onuda makinada rengini hazirlatirken morlugunu çok az azalttirdik ama herkezde olurmu bilmem bizde oldu

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Fiyat veremem boyacı Enistem renk % 100 kesinlikle tutmuyor :( ama enistem 20 küsür sene tecrübesini kullandığı için biz çok yaklastirdik onuda makinada rengini hazirlatirken morlugunu çok az azalttirdik ama herkezde olurmu bilmem bizde oldu

Bu rengi %100 tutturana daha denk gelmedim valla. Serviste boyatmıştık arkadaşınkileri onda bile çok hafiften bir ton farkı vardı dikkatli bakınca.

Fiyat konusuna gelince. 200-300 tl arası sadece dodikler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adem Kara

Merhabalar Ceyhun Bey.. Bende çorludayım bu çamurluk kısımlarını boyatmak istiyorum.. Bahsettiğiniz dükkan yeni sanayi sitesinde mi acaba ?

Yorum bağlantısı
Onur DEREN

ben 10 gün evel boyattım . ön panjur , tampon panjuru, çamurluk plastikleri ve arka tampona 250 lira verdim.  birkaç kerede denedim tazyik tutunca atma olmadı. çamurluk plastiklerini çizip boya atarlarsa boya kalkmıyor. ama sadece boya atarlarsa ilk yıkamada problem olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler

Merhabalar Ceyhun Bey.. Bende çorludayım bu çamurluk kısımlarını boyatmak istiyorum.. Bahsettiğiniz dükkan yeni sanayi sitesinde mi acaba ?

kusura bakmayın işlerim yogun bu ara anca bakabildim eski Sanayi de 6 ci sokakta boyacı hasan

ben 10 gün evel boyattım . ön panjur , tampon panjuru, çamurluk plastikleri ve arka tampona 250 lira verdim. birkaç kerede denedim tazyik tutunca atma olmadı.

çamurluk plastiklerini çizip boya atarlarsa boya kalkmıyor. ama sadece boya atarlarsa ilk yıkamada problem olur.

İnş atma olmaz plastik astar olunca bişey olmaz bence
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...