Nurullah Mayuk 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Merhaba abiler Bildiginiz üzere ka'mda profesyonel tesisat var. Bugün pazar is güç yok iniyim arabayı temizliyim dedim simdi tesisatı açtım amma velakin midler çalışmıyor sadece bas vuruyor . Mid ve bas anfisi olarak iki adet anfi var ikiside cadence . Bass sorunsuz çalışıyor ama mid anfisi açılır açılmaz kendini korumaya alıyor yani direk kırmızı isigini yakıyor . Anfiye 3 takim mid bağlı hepsini sokup denedim ama yine korumaya alıyor , en son 2 gün önce gezmistim arabayla o zaman bi problem yoktu . 2 gündür ne dinlendi nede araba çalıştı problem ne olabilir , sigortalarada baktım sağlam gibi .. Yardimlariniza ihtiyacım var .. Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 22 Mart 2015 Yazar Paylaş 22 Mart 2015 Nurullah Konu uygun bölümdeAbim baktım ama göremedim kusuruma bakma , tesekkur ettim 2 Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 bir yerden şase yapıyor olabilir mi bağlantıları kontrol ettiniz mi Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 22 Mart 2015 Yazar Paylaş 22 Mart 2015 Baglantilarida kontrol ettim şase yok , kendim cekmistim zaten tesisatı aylardır sorunsuz kullanıyodum. Akuden gelen elektrikle de alakalı bi problem yok . Sadece anfinin 4 çıkışı değilde 2 çıkışı çalışıyor , 2 çıkışa baglamistim ama 15-20 gün önce bi buluşmada ciddi anlamda zorladigim halde bisi olmamıştı , 15-20 gündür de zaten hic zorlamamidtim gayet rahattır hic kendini korumaya vs almamıştı .. bir yerden şase yapıyor olabilir mi bağlantıları kontrol ettiniz mi Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Aklıma gelen son şey akünü ölçtür iki günde kendini bitire bilir Alıntıdır kardeş. eski arabamdaki jameson amfide de kendi kendine korumaya alıyordu.durumu kısaca anlatayım. anfiye gereğinden fazla hoparlör bağladık hertarafını kurcaladım her türlü kullanım ve ayarını öğrendim ama sonunda amfiyi bozdum.benim amfi de kendini korumaya alıyordu yani yeşil ışık kırmızıya dönüyordu. sigortayı yaktık sandım ve değiştirdim ama durumda bi düzelme olmadı. yine korumaya geçiyordu. yalnız teybi açar açmaz korumaya geçmiyordu teybin sesini çok azcık açsam amfi kapanıyordu yani yeşil ışık kırmızı oluyordu. sonra amfiyi götürdük servise meğersem çıkışları yakmışız. garantiye gönderdik yapıp gönderdiler. sorun halloldu.durum anlattığım gibiyse bence çıkışları yakmış olabilirsin Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 22 Mart 2015 Yazar Paylaş 22 Mart 2015 Akuden yana sikinti yok ya , iki tane anfi olunca kapatisorde takılı akunun durumunu ordan takip edebiliyorum zaten yeni akum . Bozuldu heralde çıkışları yandı diye birakmistim ama son bi ümitle biraz daha kurcalayinca çıkardı kendini korumadan sorunsuzca çalışıyor tamamdır , durduk yere bozulması cok sacmaydi zaten Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 elektronik ürünlerin durduk yere bozulmasına alışık birisi olduğumdan yadırgamamıştım ama çalıştığına sevindim hayırlı günlerde kullanın... Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Geçmiş olsun. Amfinin iki çıkış çalışıyor diğer iki çıkış çalışmıyorsa % 99 çıkışın bir tarafı yanmıştır. çıkışların hiçbiri çalışmıyor olsaydı başka bir yerde sorun olma ihtimali de söz konusu olabilirdi. Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Hoparlör kısa devre yapmış olabilir bobinden dolayı hoparlör. Değişimi yapıp denetlerseniz ayrıca kabloya bir bakın bence Tweeter da yanlış olabilir... Yorum bağlantısı
Recommended Posts