İçeriğe Yönlendir

Broadway - Gündüz Ledi Ve Far Karartma Uygulamam

Aydın Akdeniz

Recommended Posts

Aydın Akdeniz

Merhabalar ,

Boş duranı Allah sevmez dedik ve pazar gününü kendi aracımla uğraşarak geçirdik. burdan Kemal Öremiş'ede işin bi ucundan tuttuğu için teşekkür ederim :p

elimde süper parlak yanan 12v led vardı . dışına puslu camlı kasada bulunca araba bana baktı ben arabaya ve vurduk tornavidayı.

-ilk önce farları söktük ve camları silikonlu olduğu için kırarak söktük ve temizledik.7

-nikelajlı kısmı ayırıp mat siyaha boyadık

-ledin boyunu ayarlayım kasasını boyanan parçaya vida ve siikonla sabitledik

-kasa ve led sabitlendikten sonra tekrar boyadık .

- dayson silikonla iyice silikonlayıp sanayiden satın aldığımız ön camları kasaya sabitledik

-arabaya montajını yaptık ve parklara bağladık.

resimlere geçiyorum .

keyifli paylaşımlar :)

Gj03BeD.jpg

96wrDza.jpg

TQkIbJJ.jpg

CWEfduL.jpg

rNph3Mv.jpg

F7SqCKQ.jpg

gQgCLsm.jpg

KWOC9Ly.jpg

k7WxBAq.jpg

LY2MtjO.jpg

87qpNub.jpg

pkTPHUq.jpg

Tej8En5.jpg

5v0RyjJ.jpg

2vqb08E.jpg

ij78LMN.jpg

lzJL4Gd.jpg

tyJ7Bfy.jpg

• Beğen 16
Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Emek verilen her iş güzeldir, eline sağlık maşALLAH.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çok iyi olmuş. Ben olsam ama far içinde üst yerine alta takardım. Güle güle kullanın :nazar:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Aydın işte budur. olmuş ellerine sağlık. (boş durmak da sana yakışmıyordu.)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

:bravo: Ellerine sağlık Aydın.. :good1: Bide o zenonlara mercek takaydın hazır açmışken.. Biliyon biz karşıyız..  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz
(düzenlendi)
  Ramazan Turan yazdı:

Aydın nörüyon  :D Çok iyi tanıdığın, bildiğin, her devresini, sigorta kutusuna kadar gördüğün bir Honda Civic var :D Ellerine sağlık... 

biliyorum abi :D yaparız bişeyler :)

Sani Gerşon yazdı:

Çok iyi olmuş. Ben olsam ama far içinde üst yerine alta takardım. Güle güle kullanın 

alta takmayı düşündüm abi . fakat lede kullandığım kasa büyük olduğu için aracın önüne düşen ışığı kesme durumu yüksekti . daha ince birşey bulsaydım alta takardım ama. 

Kerem Minaz yazdı:

:bravo: Ellerine sağlık Aydın.. :good1: Bide o zenonlara mercek takaydın hazır açmışken.. Biliyon biz karşıyız..    

farlara beyaz ampul alacam abi osramınkiler falan güzeldi hemde ucuz :) hem mercekte koyarsam bir gece ansızın gidebilirler :D

tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

Adam elektronikçi olunca bu işler çocuk oyuncağı nasıl olsa. ellerinize sağlık. maşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Aydoğdu

elinize sağlık çok güzel olmuş. R9 benimde ilk göz ağrımdı. Yeri başkadır bende.

PPOJjgT.jpg

sdH0ObI.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan
  Aydın Aydoğdu yazdı:

elinize sağlık çok güzel olmuş. R9 benimde ilk göz ağrımdı. Yeri başkadır bende.

salihli plaka?

ellerine saglik aydin abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

ilave olarak bu akşamda beyaz ampul ve mercekli park lambalarınıda resimliyecem :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Demir

Elinize sağlık güzel olmuş lakin normal far gibi durmuş . Gerçi oktay abi beğendiyse olmuştur :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

o telefondan dolayı fazla gibi gözüküyo. zaten parklardan ayırıp eski haline getiricem . ayrı düğmeyle kontrol edebilirim . 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Aydoğdu
  Serkan Ünsalan yazdı:

salihli plaka?

ellerine saglik aydin abi.

salihliden almıştım aracı kardeşim orada yaşıyor plakayı değiştirme gereği duymadım hatta yine kendi memleketine sattım 

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan
  Aydın Aydoğdu yazdı:

salihliden almıştım aracı kardeşim orada yaşıyor plakayı değiştirme gereği duymadım hatta yine kendi memleketine sattım

gideri var hala salihlide r9 un[emoji3]
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

tesisatı eski haline getirdim . ledleride teyp üzerinden çalışacak şekilde ayarladım . teyp aılınca açılıyor istenirse ayrı düğmeyle teybi kapatmadan kapanıyor.

mercekli park ampullerim . çinden ithal :)

4NIF0vG.jpg

sadece parklar

yvVETi3.jpg

park+ledler 

5SJQ7m2.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Park + led'in aynı anda çalışmasına gerek yok ama? Bence orjinal gibi olmalı derim ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz
  Sani Gerşon yazdı:

Park + led'in aynı anda çalışmasına gerek yok ama? Bence orjinal gibi olmalı derim ;)

düğmeli :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
  Aydın Akdeniz yazdı:

düğmeli :)

Röleli olmalı, düğme direkt devre dışı kalmalı ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...