Mehmet Yeter 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 İsmail hocam o iş beni de çok düşündürüyor eğer attırırsan artılarını eksilerini maliyetini paylaşırsan sevinirim. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 İsmail hocam o iş beni de çok düşündürüyor eğer attırırsan artılarını eksilerini maliyetini paylaşırsan sevinirim.Yakındır deri döşememi,yazılımmı,double teypmi karar veremedim Double teypmi,deri döşememi,yazılımmı? Karar veremiyorum sizce ilk önce hangisinden başlamalıyım sıralama nasıl olmalı yardımcı olurmusunuz Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 (düzenlendi) Yazılıma hep soğuk bakmışımdır. Aracın motoru ve elektronik sistemi ile fazla oynanmaması taraftarıyım. Araç spor görünüyor. Eğer döşeme gerekiyorsa sportif bir döşeme olması gerekiyor diye düşünüyorum. Double teyp muhakkak oem olmalı. Garantili ve iyi bir marka tercih edilmeli. Bence herşeyin başı sağlık. Sıralamada ilk önce bunu göz önüne almanızı tavsiye ederim. Yani gerekiyorsa ilk önce döşeme derim. Birde zevk meselesi ama şeritleri ben pek beğenmedim. 5 Nisan 2015 tarihinde Oğuz Temülken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 ben olsam önce soft bir yazılım derim Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 İsmail hocam sana göre ihtiyacın neyse o dur sıra. Benim mesela yapacağım işler spoyler, yazılım ve aydınlatma işleri olur. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Vites topuzu için yarın parçacıyı arıyıcam yazarım fiyatını buradan arayanlar için 1 Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Vites topuzu için yarın parçacıyı arıyıcam yazarım fiyatını buradan arayanlar için Iyi olur hocam uygun olursa aliriz belki 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Transit için diyor ama bizim fiestalara da uyarmı ki... geçen gün sanayide ford parçacılarına sordum vites topuzuna bi yerde 80 bi yerde 70 tl dediler. ford focus 2 fiesta st ve transit in o yıl cıkan modellerine uyumlu vites topuzu. fakat pahalı buldum almadım o yuzden deneme sansım olmadı topuza bugün baktım 60 tl dediler Şimdide aracımı deri kaplatmayı kafaya koydum tam deri olmayada bilir deri + kumaş karışıkta olabilir sizce dış rengine iç renk ne olmalı dezavantajları nelerdir 1.600 gibi bi meblağa anlaştık sayılır fiyat nasıl renk örnekleri fotoğraftadır Not;fotoğraflar alıntıdır Orjinal st Ve benim arabamın dış görünüşü kendi koltuklarını kaplatma bence verdiğin paraya yazık st koltuk bulabilirsen al yurtdışından ne yaparsan yap onun havasını vermez Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 yanlış hatırlamıyorsam Ali abi kendi aracına almıştı st koltuk mükemmelde olmuştu Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 (düzenlendi) Arkadaşlar aracıma kendim bixenon far yapacağım acele etmemeyi düşünüyorum akşamları boş kaldıkça pazarları falan yavaş yavaş uğraşıcam kullanacağım parçaları biliyorum montaj daha önce hiç yapmadım artık bi şekilde halledicem el becerimle. Yaz sonuna biter işallah Yarın 1 çift far almakla başlıyorum [emoji23] 7 Nisan 2015 tarihinde İsmail Buğur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 American park modülü montajı tamamlandı ayarlı ve çift devreli olan model, ayna altı mercekli led beyaz renkli montajı tamamlandı kapı açma tuşuna bastığımızda ilk 10-15 saniye yanıyor.halılı paspaslar kiri çok tuttuğu ve koku yaptığı için kauçuk paspaslar aldım ve deri direksiyon kılıfı diktirdim onların fotoğraflarınıda gündüz gözüyle çekip paylaşırım fikirleriniz ve önerileriniz benim için önemli Yorum bağlantısı
Recommended Posts