İçeriğe Yönlendir

Modifiye Önerisi

Burak Çatalcalı

Recommended Posts

Burak Çatalcalı

Herkese Merhaba İyi Forumlar,

Aracım 2010 Focus 2 HB Siyah Comfort

Belirli bir bütçem var ve aklımda iki şık var hangisini yapsam diye karar veremedim.

Sizin önerileriniz bana yardımcı olucaktır :)

1- Titantium far - xenon far+sis - cam film - titantium spoiler 

2- 17 jant lastik - helezon yay

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

bütçe nedir yapılabilecek o kadar çok şey varki

Yorum bağlantısı
Burak Çatalcalı

bütçe nedir yapılabilecek o kadar çok şey varki

Hocam şöyle söyliyeyim xenonları kredi kartıyla alacagımdan fazla zorlamıcak. jant lastik çıkma düşünüyorum. farlarda çıkma.nakit olarak 750 TL civarında 

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Burak hocam bu işin ardı arkası gelmiyor her bölüm ayrı bir detay,  yap yap bitmiyor.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

İlk başta ayak aydınlatması nı beyaz yaptım sonra kontaktaki boşluk gözüme çarptı hemen aliexpress ten aldım çerçevesini focus amblemli kapı tutanakları içine 4ntane plaka aldım sonra bitti yeter dedim arka bagaj aydınlatması yetersiz geldi 2 tane 36 lı led karenşeklinde ondan taktım sonra arka yolcu tavan lambasınsarı sarı battı led aldım sonra öndeki bu sefer battı orayada beyaz aldım derken bass güzel olmasına rağmen kesmedi kicker 38cm woofer aldım anfi aldım derken teyp te usb yok olmaz dedim siyah double teyp aldım derken koltuk başlıkları boş geliyordu oraya aldım göğüse black piano folyo aldım derken plakalar app olsun dedim app plaka aldım derken pleksi plakalık aldım derken farlar sarı sarı geldi mercekli fara geçtim derken derken virüs vücuduma çoktan yayılmıştı eşime aileme söyleyemiyorum bişey yapmayınca araca elim ayağım titriyor ama kriz gelince çevrem den uzaklaşıyorum hayırlı olsun aramıza hoşgeldin sende benim gibi hatta bizim gibisin bir kereden bişey olmaz demiştim [emoji4] [emoji4] [emoji4] he ışıklı vites topuzu he bide..... .... Bide.... Krizim geldi

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Burak Çatalcalı

İlk başta ayak aydınlatması nı beyaz yaptım sonra kontaktaki boşluk gözüme çarptı hemen aliexpress ten aldım çerçevesini focus amblemli kapı tutanakları içine 4ntane plaka aldım sonra bitti yeter dedim arka bagaj aydınlatması yetersiz geldi 2 tane 36 lı led karenşeklinde ondan taktım sonra arka yolcu tavan lambasınsarı sarı battı led aldım sonra öndeki bu sefer battı orayada beyaz aldım derken bass güzel olmasına rağmen kesmedi kicker 38cm woofer aldım anfi aldım derken teyp te usb yok olmaz dedim siyah double teyp aldım derken koltuk başlıkları boş geliyordu oraya aldım göğüse black piano folyo aldım derken plakalar app olsun dedim app plaka aldım derken pleksi plakalık aldım derken farlar sarı sarı geldi mercekli fara geçtim derken derken virüs vücuduma çoktan yayılmıştı eşime aileme söyleyemiyorum bişey yapmayınca araca elim ayağım titriyor ama kriz gelince çevrem den uzaklaşıyorum hayırlı olsun aramıza hoşgeldin sende benim gibi hatta bizim gibisin bir kereden bişey olmaz demiştim [emoji4] [emoji4] [emoji4] he ışıklı vites topuzu he bide..... .... Bide.... Krizim geldi

:) Hoşbulduk teşekkürler.Haklısınız Hocam Devamı İllaki Gelicektir :) 

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Devamı bitmiyor aslında bu işin bu da biz büyüklerin oyuncağı aslında

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Virüs aslında bulaşmış :) daha bunlar başlangıç..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Ben hiç yazmayayım Buğra açılışı yapmış .. 

Bunlarla bitmiyor kesinlikle onu bil :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Yanlış isem düzeltin.

Modifiye= Aracın motor aksamında yapılan değişiklik olarak biliyorum,

Motor harici yapılan tüm işlemler Aksesuar olarak geçiyor diye biliyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim yalnız  ST  virüsü bulaşıcıdır ve hemen etkisini gösterir. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...