İçeriğe Yönlendir

Serviste Yapılan Pcm Yazılım Güncellemesi

Tuna İşgören

Recommended Posts

Tuna İşgören

Bugün serviste aracıma yeni yazılım güncellemesi yaptırdım . PCM modülü yani servisin dediğine göre aracın beyniymiş yeni bi güncelleme mevcutmuş bende yapın o halde dedim .Aracın yazılımı yeni versiyona yüksetildi  DTC hata kod taraması yapıldı ve beyinde arıza kodu bulunamadı fakat gauge menude hala ER0146 yazısı mevcut :) Şimdi Asıl sorum şu yapılan yazılım güncellemesi sonucunda sanki aracın çalışması hızlanması ve devirlenmesi daha kararlı bi şekilde oldu ve anlık tüketim öncekine göre farklı çalışıyor galiba . yazılım güncellemesinden önce hızlanırken falan hiç 19 -20 litreleri görmezdim şimdi 19 20 hatta 28 bile oluyor acaba eskidendemi öyleydi şuanda yazılım güncellendi diye bende pskolojik etkimi yaptı  ?

Yorum bağlantısı
Ömer Lütfi Şahin

Bende de 2012 var acaba o guncelleme bize de gelmis midir. Ben hizlanirken dediginiz tuketimleri görüyorum ancak bu hizlanma oranınıza gore de değişecektir. Dengeli hizlanmalarda 13-15 arasi değişiyor.

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Bende de 2012 var acaba o guncelleme bize de gelmis midir. Ben hizlanirken dediginiz tuketimleri görüyorum ancak bu hizlanma oranınıza gore de değişecektir. Dengeli hizlanmalarda 13-15 arasi değişiyor.

araç 1.4 tdci ise vardır elbet yazılım güncellemesi  .. Hızlanma şeklim 1800 devirdeyken gaza yüklenme ve koltuğa yapışma şeklinde :) o halde o anlık değerler normal

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ömer Lütfi Şahin
(düzenlendi)

Aynen 1.4tdci. Ohooo[emoji33] az bile görüyorsun bence [emoji2] hic oyle hizlanma yapmadim. Tuketim Gayet normal geldi bana

Corlu Erkanlara mi gittin üstad

tarihinde Ömer Lütfi Şahin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

1.viteste 55 litrelerede çıkıyor ani hızlanmada ama ben hep aynı şekilde hızlanıyorum 1800 devir ile 2400 devir arası anlık sanki daha fazla yazmaya başladı gibime geldi o yüzden belki benimle aynı şeyi yaşayan bi forumdaş çıkar :)

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Daha doğruyu gösteriyor bence.  55 litre yakabilir.  :)

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Vay benim fiestamin icinde megersem bugatti veyron yatarmış haberim yokmuş  :D

Yorum bağlantısı
emre türkyılmaz

:D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

1 vites ile tam gaz gitsek kaç km sonra depo biter? :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı

Ben koltuğa yapışacak şekilde hızlandığımda çok rahat 50 nin üstünü görüyorum, o yüzden hızlanırken göstergeye bakmıyorum :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

konuralp abi ben fiesta ile koltuğa yapışıyorsam sen 2.0 tdci mondeo ile koltuğu yerinden kopartman lazım :bravo:

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tokgöz

1 vites ile tam gaz gitsek kaç km sonra depo biter? :p

En fazla 100 metre gider ayağı gazdan çekip tekrar basman lazım :D Adamlar yapmış "motor kesici" :D

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Oğuzhan Dündar

Bugün serviste aracıma yeni yazılım güncellemesi yaptırdım . PCM modülü yani servisin dediğine göre aracın beyniymiş yeni bi güncelleme mevcutmuş bende yapın o halde dedim .Aracın yazılımı yeni versiyona yüksetildi DTC hata kod taraması yapıldı ve beyinde arıza kodu bulunamadı fakat gauge menude hala ER0146 yazısı mevcut :) Şimdi Asıl sorum şu yapılan yazılım güncellemesi sonucunda sanki aracın çalışması hızlanması ve devirlenmesi daha kararlı bi şekilde oldu ve anlık tüketim öncekine göre farklı çalışıyor galiba . yazılım güncellemesinden önce hızlanırken falan hiç 19 -20 litreleri görmezdim şimdi 19 20 hatta 28 bile oluyor acaba eskidendemi öyleydi şuanda yazılım güncellendi diye bende pskolojik etkimi yaptı ?

Hocam bu yazılım güncellemesinden ne kadar ücret aldılar

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Hocam bu yazılım güncellemesinden ne kadar ücret aldılar

herhangi bir ücret ödemedim .. hız sabitleyici aktif ettirmeye gitmiştim servis 100 tl ye yapacaktı yapamadı sonra abi bakalım güncelleme varmı dedi sonra varmış diyip güncelledi . herhangi bi para istemediler yanında birde 2-3 tane çay bolcada sohbet ettim :)

Yorum bağlantısı
Sercan AKAN59

Bende Servise Bıraktım Stabil Bakımları Ve Yazılım Güncellemesi Yapacaklarını Soylediler. Bakalım Bende Neler Yazıcak. Çin Alfabesine Geçmesinde  :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hüsnü şen

Bugün serviste aracıma yeni yazılım güncellemesi yaptırdım . PCM modülü yani servisin dediğine göre aracın beyniymiş yeni bi güncelleme mevcutmuş bende yapın o halde dedim .Aracın yazılımı yeni versiyona yüksetildi  DTC hata kod taraması yapıldı ve beyinde arıza kodu bulunamadı fakat gauge menude hala ER0146 yazısı mevcut :) Şimdi Asıl sorum şu yapılan yazılım güncellemesi sonucunda sanki aracın çalışması hızlanması ve devirlenmesi daha kararlı bi şekilde oldu ve anlık tüketim öncekine göre farklı çalışıyor galiba . yazılım güncellemesinden önce hızlanırken falan hiç 19 -20 litreleri görmezdim şimdi 19 20 hatta 28 bile oluyor acaba eskidendemi öyleydi şuanda yazılım güncellendi diye bende pskolojik etkimi yaptı  ?

Tuna Bey Merhaba,

Hangi serviste işlem yapıldı öğrenebilir miyim . (çorlu- tekirdağ)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

güncelleme detaylarını bilmek lazım ancak anlattığınız gibi şeyler ford da karşılaşılmadık güncellemeler.

aşırı fazla beklenti olmasın güncelleme deyince.

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Tuna Bey Merhaba,

Hangi serviste işlem yapıldı öğrenebilir miyim . (çorlu- tekirdağ)

Tekirdağ Ford Erkan servisi

güncelleme detaylarını bilmek lazım ancak anlattığınız gibi şeyler ford da karşılaşılmadık güncellemeler.

aşırı fazla beklenti olmasın güncelleme deyince.

Çağlar Abi Yapılan güncelleme sanırım aracın daha stabil çalışması için .. Birde en son Burgaz Tuzcular serviste Teyp güncellemesi yaptırdım .  İds ten teybi 6 hoparlore cevirttim falan FADER özelliği açıldı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...