İçeriğe Yönlendir

Araçtaki Çiziklerin Çözümü Var Mı?

Efe Özer

Recommended Posts

Efe Özer

Arkadaslar dun aracın her yerını cızmısler.Bunu yapanlara beddua etmekden baska bırsey gelmıyor elımden malaesef.Aracın on kaput,sol on kapı,sol arka camurluk,sag on camurluk,kısaca her yerı cızılmıs.Once tırnakla cızmeye calısmıslar kesmemıs sonrada anahtar gıbı sıvrı bır sey ıle cızmısler.On kaput ozellıkle cok kotu durumda.Tırnak takılan cızıklerde var yuzeysel olanlarda.Yuzeysel olanları ıslanmıs bezle cıkartıyım dedım dahada beter oldu.Boya matlastı.Bu araca hıc pasta cıla yapılmamıs.Bır kac urun tavsıye ettıler ama sızlerede sormak ıstıyorum.Bana tavsıye edılen maiguard m105 pasta ve m205 cıla.Bu pasta cıla nasıl yapılır,ıse yarar mı?Hangı urunlerı kullanmalıyım?Makıne kullanmayı dusunmuyorum.

Bana yardımcı olursanız sevınırım.Fotograflarda cok net cıkmamıs ama durum gecercekten kotu.Yuzeysel cızıkler,cok derın olamayan hala grı gorunen cızıkler ve bembeyaz olmus cızıkler var.

lkg97p.jpg

VlJ6VR.jpg

vgBRED.jpg

LpqEaz.jpg

rgbRQz.jpg

7oGPkr.jpg

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

ohaa dayanamıcam ALLAH belarını versin misli misli hem bu dünyada hemde ahirette acısını çıkarsın yüce rabbim bu nedirya günah ya yapılırmı  hay lanet olsun yapana  :kafa:  :kafa:  :kafa:

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Hayırlı(!) evlat...

Boya harici uygulamalar derin olmayan çizikleri daha belirsiz hale getirir, kesin çözüm olmaz.

Geçmiş olsun..

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

bence çocuk işi değil biri efeye fena kızmış intikam kokuyor bu işte 

Yorum bağlantısı
Efe Özer

Yok hocam ya kımsenın bana garızı olmaz.Ben trafıkde yamur yagarken, gıden yayalara su sıcramasın dıye dusuncelı davranıp yavaslayan yada serıt degıstıren bırıyım dusun yanı.Kım yaptı bılmıyorum bulsam azından burnundan kan getırene kadar dovecem ama ıste yapacak bısey yok.Yınede dua edıyorum.Burası afedersınız ıt kopuk kaynıyor.2 sene oncede butun mahalledekı araclara boya cozucu dokup ınsanları ısyan ettırmıslerdı.Aracı alalı 3 ay anca olmustur.Ozellıkle 5 ay aradım hatasız boyasız dusuk km de arac bulmak ıcın.Boyalı arac almıs olsaydım tekrar boyatırdım ama aracta boya yok.Elımden tek gelen pasta cıla.Tecrubelı abılerımız nasıl uygulanacaıgını hangı urunlerı secmem gerektıgını soylerse hafta sonu pasta cıla yapıp en azında yuzeysel cızıklerı yok etmek ıstıyorum.Daha once hıc pasta cıla yapmadım.

Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin

Çok geçmiş olsun bunu yapanı bulup yeminle gebertmek lazim ne istedin ki

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

çok daha kötüsü olmuştu mertcan nın bmw sinde. %95 kaybettik. ancak profesyonel ele bırakın siz uğraşırsanız daha kötü belirgin hale bile gelir bazı yerleri.

Yorum bağlantısı
Efe Özer

Ankarada kim bu ısı hakkı ıle yapıyor var mı bıldıgınız?Iyı yapan bır yer bulmak lazım.200 den fazlada veremem zaten.Bulamazsak kendım yapacam.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Yapanın elleri kırılmasın, direk kopsun. Nefret ediyorum otomobile verilen zararlardan.

Profesyonel uygulamalar lazım. Öyle ele pasta cila alınıp müdahale edilecek şeyler değil. 

Büyük geçmiş olsun. Sabır dilerim kardeşim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

meblağ olarak o rakmadan bir hayli yukarsı çıkar. hesaplama: normal boyama masrafı x 2 (hatta 3 ) gibi yaparlar. malum boyanınca pert muamelesi çekiliyor.

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Boyasız araba çizilince çok kötü oluyor bu durumlara karşı malesef ucuz, kazasız komple çizikten boyalı araba almak lazım türkiyede. Çok geçmiş olsun boyanacak gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Serdar Akgül

Gecmis olsun. Kasitli yapilmis gibi. Umarim en az zararla halledersiniz...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...