İçeriğe Yönlendir

2015 Hyundai I20 Elite

Muhammed Lokman Tosun

Recommended Posts

Muhammed Lokman Tosun
(düzenlendi)

Arkadaşlar merhaba 2015 i20 elite yani full pakette dizel versiyon yok mu? Sitede dizel seçenek sadece style pakette var gösteriyor?

tarihinde Muhammed Lokman Tosun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Sanırım yok. Hemen hemen aynı özelliklerde Style + ya bakmanız gerekecek. Aracı pazar günü bir avm de birebir inceledim. Gerçekten markaları söküp gösterseler kesinlikle Hyundai demezsiniz. Çok kaliteli iç mekan, bol fonksyon, süper bir dış tasarım, bu kasada mercekli ön farlar, ledli stoplar.. Deli makine..

Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun

Style + pakete navigasyon ve multi media ekran ekleyememek biraz kötü işte. Bir de panaromik cama tavan ek fiyatı ne kadar acaba?

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Sanırım yok. Hemen hemen aynı özelliklerde Style + ya bakmanız gerekecek. Aracı pazar günü bir avm de birebir inceledim. Gerçekten markaları söküp gösterseler kesinlikle Hyundai demezsiniz. Çok kaliteli iç mekan, bol fonksyon, süper bir dış tasarım, bu kasada mercekli ön farlar, ledli stoplar.. Deli makine..

Aynen katılıyorum, artık bildiğimiz Hyundai yok karşımızda. Uçan teneke olmaktan (motor-mekanik olarak) çıkmışlardı, günümüzde dizaynlarına yansıttıkları o çizgi sayesinde akıllarda yer etmiş o imajı da yakında yıkacaklar.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Style + pakete navigasyon ve multi media ekran ekleyememek biraz kötü işte. Bir de panaromik cama tavan ek fiyatı ne kadar acaba?

Navigasyon cihazı daichi marka pek üst seviye bir cihaz değil, piyasadan da bulunur sanırım. Cam tavana yapacak bişey yok maalesef(sanırım 2000-2500 tl gibi bir farkı var benzinlide)

Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun

Cam tavan style + opsiyonel zaten, ama işte ek ne kadar isteyecekler.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Cam tavan style + opsiyonel zaten, ama işte ek ne kadar isteyecekler.

Sitesinde yazıyor

PANORAMİK, AÇILIR CAM TAVAN     2.500 TL
Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun

55.600 zaten panaromik cam tavanlı fiyatıymış 1.4 crdi style + dizelin bence fiyatına göre görünüşü ve donanımı çok iyi peki bu modeli forumda kullanan. Arkadaş var mı acaba yeni i20 yi?

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Cok yakin bi tanidigim aldi 1.4, benzinli otomatik vites cam tavan falan full versiyon donanim olarak 53000 tlye aldi beyaZ renk

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

hyundaiclubtr de bolca kullanıcı yorumu mevcut, 2 gün önce fabrikadan test aracı alıp istanbul-edirne test etti forum yönetimindeki arkadaşlar

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun

hyundaiclubtr de bolca kullanıcı yorumu mevcut, 2 gün önce fabrikadan test aracı alıp istanbul-edirne test etti forum yönetimindeki arkadaşlar

O test sürüşünün yorumlarını bulamadım yardımcı olur musunuz Köksal Bey?
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Her yerden foto var. Stoplar yanarken foto yok.. İsterük. Çok hoş.  ;)

Test sürüşünde ben yoktum yoksa her türlü çekerdim Kerem cim, yoksa bilirsin Genesis i yan çevirip çekmiş adamım ben :D

DSCF9548.jpg

DSCF9534.jpg

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Test sürüşünde ben yoktum yoksa her türlü çekerdim Kerem cim, yoksa bilirsin Genesis i yan çevirip çekmiş adamım ben :D

Bilirim, ellerine sağlık.  :good1: Ama gerçekten stoplar çok hoş yanıyor. Karanlık ortamda foto bulamadım.

9Y53Egt.jpg?1

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Dijital klima böyle bir arabada neden olmaz anlam veremiyorum...

Distribütörde donanımı seçen arkadaşın donanımsızlığı diyorum ben.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun
(düzenlendi)

Yok i20 hicbir donanimda dijital klima yok.

tarihinde Muhammed Lokman Tosun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

İ 20 de tuhaf olan şeyler, en üst donanımda bile digital klima olmaması ve dizelde şu an için üst paket bulunmaması, ama gelecekmiş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak
(düzenlendi)

benim de üye olduğumu i20 kullanıcılarının buluştuğu face sayfası     https://www.facebook.com/groups/Hyundai20/

Yeni i20 ile ilgili sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

tarihinde Hasan Vedat Kulak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

koyu renkler bu araca çok yakışıyor, beyaz  bu araca  yakışmıyor. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...