Hasan Altıntaş 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Merhaba Arkadaşlar 2001 model Ford Mondeo Trend x aracımı hiç hesapta yok iken sattım. Öncelikle araç satmak almaktan daha kolaymış, 1 günde aracı sattım şimdi de ne alsam diye kara kara düşünüyorum. Aslında mondeo dan çok memnundum 2 sene boyunca bana hiç sorun çıkarmadı, sadece araçta alışamadığım, ilk otomatik araba deneyimim olduğu için rampalarda gösterdiği performans yetersizliği idi diğer yönlerden harika arabaydı. Şimdi bakmış olduğum seçenekler arasında link te vermiş olduğum Mercedes üzerinde yoğunlaştım. Aramızda bu araçtan kullanan veya bilen arkadaşlarımızdan fikir ve önerilerini bekliyorum. Özellikle sattığım mk3 kasa otomatik mondeo ya göre performansı nasıldır. Motor, Şanzıman vs. Önerilerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-site-tek-cok-temiz-hatasiz-boyasiz-ilk-elden-mercedes-c180-komp-206741551/detay Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 ... Merhaba Hasan bey, Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Saygılarmla, Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Bu kasanın C320 sini kullanıyorum size tavsiyem Elegance -Avantgarde dış donanım olanlarına bakın. Bu isimlendirme aracın iç donanımıyla alakası yoktur bilginize. Bunların haricinde 2005 modelden sonra iç tarafı makyajlanmıştır (3 kollu direksiyondan anlayabilirsiniz) Motor olarak 1.800 cc 143 Bg lik bir motoru vardır, Kronik Triger zincirine bağlı egzantrik dişlisi problemi yaşatabilir (eğer zincir değişmemiş ise). 5 Yorum bağlantısı
Alper Ünal 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 bir laf vardır ; "Zor olan Mercedes almak değil ona bakabilmektir" diyeee bende ne zaman içimden mercedes hayali kursam bu söz gelir zira parça ve ustalığı ayrı bir dünya Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Araç pahalı. Performans olarak Mondeo dan iyidir . Kompresör turbodan daha zevkli brnce Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Furkan hocam bu donanım neye göre isimlendiriliyor. Sizin arabanın aynı kasasından bizim arkadaşta alacak gibi araçta avangarde yazıyor ama içinde çok bir özellik yok. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Araç pahalı. Performans olarak Mondeo dan iyidir . Kompresör turbodan daha zevkli brnce ne zaman bir mercedes konusu olsa hemen ordasınız valla. birisini bile es geçmiyonuz Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Mercedes iyidir hoştur da 2005 model C serisi Mercedes'e 55.000 TL ödemek kulağıma çok çılgınca geliyor.. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Furkan hocam bu donanım neye göre isimlendiriliyor. Sizin arabanın aynı kasasından bizim arkadaşta alacak gibi araçta avangarde yazıyor ama içinde çok bir özellik yok.Değişik üretim serilerini kapsayan donanım konseptleri, Classic, Avantgarde ve Elegance: Avantgarde ; en dolu demek değildir, süspansiyon, yürür aksam ve fren sistemi elegance ve classic modele göre daha sportiftir, büyük jantlar, ön-arka farklı ebatta lastikler (C serisi için) kullanılır. İç döşemede ahşap yerine titanyum kaplamalar kullanılır.Özetle yere en yakın olan avantgarde modelidir. Elegance: Konfor odaklı olsun istiyorsanız, avantgarde yerine Elegance tercih etmelisiniz. Süspansiyon ve bağlı sistemler konfor odaklıdır. Classic: Özetle dış görünüm olarak en boş olan diyebiliriz. Elegance modeli Avantgarde dan daha donanımlı olabilir (iç donanım) Ama hiçbir classic bir avantgarde'dan daha dolu özelliklerle gelmez. Başka bir siteden arkadaştan alıntı yapacak olursak. Classic: Classic konsepti, zengin standart donanımıyla zor beğenen otomobil sürücülerine beklediklerinden çok daha fazlasını sunuyor. Kaliteye, güvenliğe ve mükemmel bir fiyat/değer orantısını ön planda tutanlar için en doğru seçim. Elbette ilk bakışta dış görünüşün altında yatan güzellikleri hissettiren tasarım özelliklerinden keyif alan insanları da ihmal etmiyor. Elegance: Yalnızca mükemmel donanımlı bir araçla yetinmeyip aynı zamanda gösterişli bir otomobil isteyenler, Elegance kopseptiyle yalnızca modanın nabzını tutmakla kalmıyor: Dışta şık bir görünüm, içte kaliteli malzemelerle uyumlu renklerin bileşimi. Değerli ahşaplar, hafif metal jantlar ve karoseri detaylarında kullanılan krom, çok özel bir aracın direksiyonunda oturduğunuzu hissettiriyor. Avantgarde: Donanım konsepti Avantgarde, bir yandan dinamik bir imaj çizmek isteyen, diğer yandan ise araçlarında lükse ve konfora önem veren, kişisel tarzını ön plana çıkaranlar için biçilmiş kaftan. Dinamik ve sportif duruş sizin için vazgeçilmezse, Avantgarde yeni tutkunuz olacak. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 ne zaman bir mercedes konusu olsa hemen ordasınız valla. birisini bile es geçmiyonuz Niye ki 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 ilanı inceledim. her ne kadar fotoğraflardan bir araba hakkında yoruma gitmek alınmayacak araba için yapılabilse de alınabilir diyebileceğimiz bir arabayı canlı görmemiz gerekir hele ki araba mersedes iyi daha bir yakından bakmakta fayda var. fiyatnı hiç dikkate almaz isek ilandaki araba canlı canlı bakılabilecek türden bir araba. yani fotolardan bu arabanın şu kusurları varda alınmaz diyemiyorum. km. si vs. yaşına göre normal. gelelim makyajlı kasa 203 mersedese. motor ve şanzuman hakkında kafanıza takılanlar olmuş ki haklısınız insan alacağı arabayı bilmek ister haliyle. benim şu an ki kullandığım arabanın aynı motor ve şanzuman kombinasyonu. öncelikle şanzuman; 272.9 kodlu şanzumanı kullanır ve tork konverktörlü mersedesin gelmiş geçmiş en sağlam 5 vitesli otomatik şanzumanıdır. yani yağı, filtresi ve bakımları aksatılmadı ve doğru ellerde yapıldı ise bu arabanın şanzumanı bozulana kadar motor neredeyse iki sefer elden geçer diyenler ve tecrübe edenler var. benim arabamda 170 binli km. lere gelmesine rağmen şanzumanın maşallahı var halen vites geçişleri vs. sıkıntısız. (alırken başta bende korkmuştum ama.) motor olarak ise 271 kodlu eski e serilerinden uydurulan (m111 ki kendileri neredeyse en çok kullanılan mersedes motor bloğudur.) bir motordur. Furkanın da bahsettiği gibi triger zincirinin zaman içinde sıkılığını ayarlayan mekanizmanın eskimesi sonucu zincirin senteyi bozması gibi bir riski vardır bu motorların ama kontrol edilebilir. hatta değiştirilmiş ise korkacak bir şey yok. değişmedi ise bile sesinden anlarsınız zaten. ama öyle hiç umulmadık bir anda size kumpas kuracak bir durum değildir. onun dışında motor performans olarak öyle arabanın tipi spor duruyor diye öyle her arabayı yer bitirir gibi bir durumu yok fakat gerçekten seri ve kullanımı zevkli bir motordur. şöyleki baktığınız arabanın motoru 1750 devirden başlar taaa 4500 devirlere kadar neredeyse hiç eksilmeden 235nm. torku cömertçe verir. arada tabi 3500 devir civarında da 163 tane atın gücünü de atlamamak lazım. öyle dizel araba gibi belli bir devirden sonra hissiz kalayım vs. yapmaz. bu konuda motoru gayet akıcı ve bu araba için yeterlidir. rahat bir şekilde yasal hız limitlerinin üzerinde çıkar. 200 devirmek için zorlanmaz. benim tecrübem fabrika verileri ulaşmazsın dese de otobanda 230 km. hızı gördüğüm şeklindedir. yani hocam velhasılı kelam motordan yana doğru düzgün bakımları yapılmış ise korkacak bir durum yok. isterse 300 binde olsun inan bana bastın mı gider. öyle nazlı cazlı bir araba değildir. bir sonraki kasa c modellerinde bile bu motor epeyce bir süre vidası dahi değişmeden kullanılmıştır. yani alacağın arabanın motoru 2011 yılına kadar kullanıldı hocam sıkıntı yok. ilanda sıralı lpg olduğundan bahsedilmiş. keşke lpg olmasaymış ta siz doğru düzgün bir montaj yaptırıp kafanız rahat olsaydı. ama diğer yandan da iyi bir kit ile montaj düzgünce yapılmış ise bu durum sizin için bir avantaj olabilir. benim arabam lpg li ve 32-33 litre lpg ile uzun yolda 120-130 km. hızla gittiğim şekliyle 370-380 km. (yazın efendi gidipte aynı miktar lpg ile 400 km. yi geçmişliğimde vardır. en az ne yakar diye 410 km. kullanmışlığımda. ama uzun yolda hiç 350 km. menzilin altına düşmedi). aynı miktar lpg ile şehir içinde ise 260-270 km. yaparım. bu testleri gerçekten çok sağlam ve adil yaparım bu konuda tereddüt etmeyin. tüketim olarak makul bir arabadır. paniğe gerek yok. hiç mi sıkıntısı yok. evet var. sonuçta araba benim ama mersedes sattığı arabadan bana prim ödemiyor. yada kimsenin günahına girmeye lüzum yok zaten. samimi söyleyeyim; bak gardaş kim 203 kasa yada 2000 modelden daha yüksek bir mersedese biniyor ise muhtemel bir elektronik arızasında kesenin ağzını açmaya hazır olsun derim. ama bu konuda sizin baktığınız ilandaki araba şanslı çünkü 2005 ve 2006 model w203 ler bu konuda en düzgünü ve önceki (1999-2002) yıllardan tespit edilen tüm elektronik sorunların giderildiği ve ilave yenilikler yapılarak şansa kadere kumar oynanmadığı bir modeldir. bundan sonraki ilk seri c kasalarda yani w204 ler bu konuda 2005-2006 model kadar sorunsuz değildir. ha onlarda ise yani w204 te ise 2011 den sonrası tamamdır. bu yüzden mümkün olduğunca elektronik aksamını kontrol etmekte fayda var. yada şöyle söyleyeyim bu modellerde mersedes alıyorsan kumanda panelindeki her tuşun fonksiyonunu kontrol et hocam. satıcının çalışmayan bir fonksiyonu hafife alıpta abi çok ucuza zaten yapılıyor yapılmasına da bizim elimiz değmedi gibi laflara aldanma. bak demedi deme bir kapı camı indirip kaldırma tuşu çalışmadığı için sen zannedersinki buton arızalı yada sana öyle söylerler. ama kapı modülü yada artık ön kapı mı arka kapı mı olduğuna göre değişmekle birlikte her hangi bir sam modülü bozuksa inan başka bir arabanın bir kapısının parası cebinden çıkar. bu konuda uyanık ol lütfen. uyanıksan da yine de titiz ol arabanın koltuğuna oturunca heyecana kapılıpta bu dediğimi yapmazsan ilerde canın acıyabilir. sonra suçu ne mersedese yükle nede başkasına. hacim olarak sattığın mondeodan farklı değildir. baktığın model öyle milletin sandığı yayla gibi mersedes değildir. belki mondeo daha geniş ve ferah gelebilir bile. hatta öyledir de. ama mondeo yayla olsada mersedesin bodrum katına değişmem ayrı konu. bu cümleyi sizi kızdırmak yada kışkırtmak için yazmadım bu benim şahsi tercihim o kadar. bu konuya ise sizin olmasa bile çevrenizdekilerin böyle bir beklentisi varsa önceden biliniz diye değindim. malzeme kalitesine gelirsek; abicim bu konu tartışılmaz aslında. gerçekten mersedesin (öyle iş olsun diye yada piyasa da şu segmentte de bir modelimiz olsun diye üretilen vaneo, eski a serileri, eski vitolar vs. ) hakkıyla satmak için ürettiği hiç bir modelinin malzeme kalitesine ve kullanım ergonomisine birkaç marka dışında yaklaşacak normal yollarda yürüyen normal bir araba yok. bu konuda tartışan ya mersedese hiç binmemiştir yada mevzuyu kedi ciğer çevirmek niyetindedir. hele sizin sattığınız mondeo ile ilanına baktığınız arabanın malzeme kalitesi mukayasesine gerek dahi yok. mondeo kötüdür demiyorum ama mersedesin malzeme kalitesinin gerçekten güzel olduğuna vurgu yapmak istiyorum. (sanki ford forumundan bana bir korku hasıl oldu gibi son zamanlarda.) bir başka konu ise la baba araba iyi hasta 10 yaşında, 15 yaşında muhabbetleri. tamam araba bilmem kaç yaşında ama 10 yaşında diye kimse arabayı hurdaya ayırmıyor. ayrıca 10 yaşında olan araba sanırsınki palio, malio yada clio, milio. bu konuda tercih sizin elbetteki. ama bence yaş mevzusu problem değil. şimdi sizin bu hususta kendinize birşeyler sorup cevabını da kendiniz bulmalısınız. ben arabayı bir vasıtadan daha farklı bir şey olarak görüyor muyum. evet siz araba sevdasından hoşlanıyor iseniz bir gün mutlaka mersedese binmek en azından bir kereliğine sahibi olmak istersiniz. hiç olmadı merak edersiniz. yok sizin için araba sadece bir vasıta ise 10 yaşındaki arabaya o kadar para verilmez mantığı sağlam sağlam ve haklı olarak yürür. yürümeli de zaten. ama hevesiniz varsa 10 değil isterse 20 yaşında olsun mersedese binmek niyetindeyseniz binin gitsin. olmadı satarsın. çünkü mersedesin her daim alanı da satanı da bulunur kafana takma. ama niyetin varsa bir 10 sene daha beklmeye gerek yok. al gitsin derim. sanırım mevzu uzadı. bugün zaten elektrik kesintisi falan sık. şimdi elektrik giderse yazdıklarım da kaybolur diye korkuyorum. hayırlısı olsun abicim. ama ben yerinde olsam ilandaki arabaya ciddi pazarlıkla fiyatını düşürmenin yollarına bakar. 50 ye yakın fiyatlara gelebiliyorsa inceledikten sonra avantgarde elegans classic dinlemez alırdım. 5 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 bende onu diyom işte. "niye?" Bu forumda iki markayı en çok araştıran iki kişi vardır da ondan. Mercedes : Mustafa Tüfekçi Jaguar : Semih İzgi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 bende onu diyom işte. "niye?" ilgi ve bilgi alanıma giriyor mercedes sebebi bu Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Bu arada eline sağlık Mahmut abi, konu sahibinin istediği her bilgiyi vermişsin Yorum bağlantısı
Hasan Altıntaş 31 Mart 2015 Yazar Paylaş 31 Mart 2015 ilanı inceledim. her ne kadar fotoğraflardan bir araba hakkında yoruma gitmek alınmayacak araba için yapılabilse de alınabilir diyebileceğimiz bir arabayı canlı görmemiz gerekir hele ki araba mersedes iyi daha bir yakından bakmakta fayda var. fiyatnı hiç dikkate almaz isek ilandaki araba canlı canlı bakılabilecek türden bir araba. yani fotolardan bu arabanın şu kusurları varda alınmaz diyemiyorum. km. si vs. yaşına göre normal. gelelim makyajlı kasa 203 mersedese. motor ve şanzuman hakkında kafanıza takılanlar olmuş ki haklısınız insan alacağı arabayı bilmek ister haliyle. benim şu an ki kullandığım arabanın aynı motor ve şanzuman kombinasyonu. öncelikle şanzuman; 272.9 kodlu şanzumanı kullanır ve tork konverktörlü mersedesin gelmiş geçmiş en sağlam 5 vitesli otomatik şanzumanıdır. yani yağı, filtresi ve bakımları aksatılmadı ve doğru ellerde yapıldı ise bu arabanın şanzumanı bozulana kadar motor neredeyse iki sefer elden geçer diyenler ve tecrübe edenler var. benim arabamda 170 binli km. lere gelmesine rağmen şanzumanın maşallahı var halen vites geçişleri vs. sıkıntısız. (alırken başta bende korkmuştum ama.) motor olarak ise 271 kodlu eski e serilerinden uydurulan (m111 ki kendileri neredeyse en çok kullanılan mersedes motor bloğudur.) bir motordur. Furkanın da bahsettiği gibi triger zincirinin zaman içinde sıkılığını ayarlayan mekanizmanın eskimesi sonucu zincirin senteyi bozması gibi bir riski vardır bu motorların ama kontrol edilebilir. hatta değiştirilmiş ise korkacak bir şey yok. değişmedi ise bile sesinden anlarsınız zaten. ama öyle hiç umulmadık bir anda size kumpas kuracak bir durum değildir. onun dışında motor performans olarak öyle arabanın tipi spor duruyor diye öyle her arabayı yer bitirir gibi bir durumu yok fakat gerçekten seri ve kullanımı zevkli bir motordur. şöyleki baktığınız arabanın motoru 1750 devirden başlar taaa 4500 devirlere kadar neredeyse hiç eksilmeden 235nm. torku cömertçe verir. arada tabi 3500 devir civarında da 163 tane atın gücünü de atlamamak lazım. öyle dizel araba gibi belli bir devirden sonra hissiz kalayım vs. yapmaz. bu konuda motoru gayet akıcı ve bu araba için yeterlidir. rahat bir şekilde yasal hız limitlerinin üzerinde çıkar. 200 devirmek için zorlanmaz. benim tecrübem fabrika verileri ulaşmazsın dese de otobanda 230 km. hızı gördüğüm şeklindedir. yani hocam velhasılı kelam motordan yana doğru düzgün bakımları yapılmış ise korkacak bir durum yok. isterse 300 binde olsun inan bana bastın mı gider. öyle nazlı cazlı bir araba değildir. bir sonraki kasa c modellerinde bile bu motor epeyce bir süre vidası dahi değişmeden kullanılmıştır. yani alacağın arabanın motoru 2011 yılına kadar kullanıldı hocam sıkıntı yok. ilanda sıralı lpg olduğundan bahsedilmiş. keşke lpg olmasaymış ta siz doğru düzgün bir montaj yaptırıp kafanız rahat olsaydı. ama diğer yandan da iyi bir kit ile montaj düzgünce yapılmış ise bu durum sizin için bir avantaj olabilir. benim arabam lpg li ve 32-33 litre lpg ile uzun yolda 120-130 km. hızla gittiğim şekliyle 370-380 km. (yazın efendi gidipte aynı miktar lpg ile 400 km. yi geçmişliğimde vardır. en az ne yakar diye 410 km. kullanmışlığımda. ama uzun yolda hiç 350 km. menzilin altına düşmedi). aynı miktar lpg ile şehir içinde ise 260-270 km. yaparım. bu testleri gerçekten çok sağlam ve adil yaparım bu konuda tereddüt etmeyin. tüketim olarak makul bir arabadır. paniğe gerek yok. hiç mi sıkıntısı yok. evet var. sonuçta araba benim ama mersedes sattığı arabadan bana prim ödemiyor. yada kimsenin günahına girmeye lüzum yok zaten. samimi söyleyeyim; bak gardaş kim 203 kasa yada 2000 modelden daha yüksek bir mersedese biniyor ise muhtemel bir elektronik arızasında kesenin ağzını açmaya hazır olsun derim. ama bu konuda sizin baktığınız ilandaki araba şanslı çünkü 2005 ve 2006 model w203 ler bu konuda en düzgünü ve önceki (1999-2002) yıllardan tespit edilen tüm elektronik sorunların giderildiği ve ilave yenilikler yapılarak şansa kadere kumar oynanmadığı bir modeldir. bundan sonraki ilk seri c kasalarda yani w204 ler bu konuda 2005-2006 model kadar sorunsuz değildir. ha onlarda ise yani w204 te ise 2011 den sonrası tamamdır. bu yüzden mümkün olduğunca elektronik aksamını kontrol etmekte fayda var. yada şöyle söyleyeyim bu modellerde mersedes alıyorsan kumanda panelindeki her tuşun fonksiyonunu kontrol et hocam. satıcının çalışmayan bir fonksiyonu hafife alıpta abi çok ucuza zaten yapılıyor yapılmasına da bizim elimiz değmedi gibi laflara aldanma. bak demedi deme bir kapı camı indirip kaldırma tuşu çalışmadığı için sen zannedersinki buton arızalı yada sana öyle söylerler. ama kapı modülü yada artık ön kapı mı arka kapı mı olduğuna göre değişmekle birlikte her hangi bir sam modülü bozuksa inan başka bir arabanın bir kapısının parası cebinden çıkar. bu konuda uyanık ol lütfen. uyanıksan da yine de titiz ol arabanın koltuğuna oturunca heyecana kapılıpta bu dediğimi yapmazsan ilerde canın acıyabilir. sonra suçu ne mersedese yükle nede başkasına. hacim olarak sattığın mondeodan farklı değildir. baktığın model öyle milletin sandığı yayla gibi mersedes değildir. belki mondeo daha geniş ve ferah gelebilir bile. hatta öyledir de. ama mondeo yayla olsada mersedesin bodrum katına değişmem ayrı konu. bu cümleyi sizi kızdırmak yada kışkırtmak için yazmadım bu benim şahsi tercihim o kadar. bu konuya ise sizin olmasa bile çevrenizdekilerin böyle bir beklentisi varsa önceden biliniz diye değindim. malzeme kalitesine gelirsek; abicim bu konu tartışılmaz aslında. gerçekten mersedesin (öyle iş olsun diye yada piyasa da şu segmentte de bir modelimiz olsun diye üretilen vaneo, eski a serileri, eski vitolar vs. ) hakkıyla satmak için ürettiği hiç bir modelinin malzeme kalitesine ve kullanım ergonomisine birkaç marka dışında yaklaşacak normal yollarda yürüyen normal bir araba yok. bu konuda tartışan ya mersedese hiç binmemiştir yada mevzuyu kedi ciğer çevirmek niyetindedir. hele sizin sattığınız mondeo ile ilanına baktığınız arabanın malzeme kalitesi mukayasesine gerek dahi yok. mondeo kötüdür demiyorum ama mersedesin malzeme kalitesinin gerçekten güzel olduğuna vurgu yapmak istiyorum. (sanki ford forumundan bana bir korku hasıl oldu gibi son zamanlarda.) bir başka konu ise la baba araba iyi hasta 10 yaşında, 15 yaşında muhabbetleri. tamam araba bilmem kaç yaşında ama 10 yaşında diye kimse arabayı hurdaya ayırmıyor. ayrıca 10 yaşında olan araba sanırsınki palio, malio yada clio, milio. bu konuda tercih sizin elbetteki. ama bence yaş mevzusu problem değil. şimdi sizin bu hususta kendinize birşeyler sorup cevabını da kendiniz bulmalısınız. ben arabayı bir vasıtadan daha farklı bir şey olarak görüyor muyum. evet siz araba sevdasından hoşlanıyor iseniz bir gün mutlaka mersedese binmek en azından bir kereliğine sahibi olmak istersiniz. hiç olmadı merak edersiniz. yok sizin için araba sadece bir vasıta ise 10 yaşındaki arabaya o kadar para verilmez mantığı sağlam sağlam ve haklı olarak yürür. yürümeli de zaten. ama hevesiniz varsa 10 değil isterse 20 yaşında olsun mersedese binmek niyetindeyseniz binin gitsin. olmadı satarsın. çünkü mersedesin her daim alanı da satanı da bulunur kafana takma. ama niyetin varsa bir 10 sene daha beklmeye gerek yok. al gitsin derim. sanırım mevzu uzadı. bugün zaten elektrik kesintisi falan sık. şimdi elektrik giderse yazdıklarım da kaybolur diye korkuyorum. hayırlısı olsun abicim. ama ben yerinde olsam ilandaki arabaya ciddi pazarlıkla fiyatını düşürmenin yollarına bakar. 50 ye yakın fiyatlara gelebiliyorsa inceledikten sonra avantgarde elegans classic dinlemez alırdım. Bilgi için teşekkürler dostum, yorumlardan sonra almaktan vazgeçmiştim bu iyi oldu, tekrar döndüm sahibinden sayfalarına, hiç Mercedes'e binmedim daha önce, bir seferde olsa binmek istiyorum gerçekten. vermiş olduğun bilgi için tekrar teşekkürler aklımdaki soru işaretlerini kaldırdın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Bu arada c180 kompresörler 163 değil 143 ps olmalı. C200 lar 163. Ki sırf bu yüzden performans adına w202 kadar kuvvetli gelmiyor bana ne kadar Euro Norm o kadar kısıklık Yorum bağlantısı
Hasan Altıntaş 31 Mart 2015 Yazar Paylaş 31 Mart 2015 Seçeneklerim arasında bu da var. aynı ilde. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-temiz-degisensiz-avangart-2001-195427611/detay 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Seçeneklerim arasında bu da var. aynı ilde. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-temiz-degisensiz-avangart-2001-195427611/detay Model düşük olabilir ama diğerinden çok daha iyi değil mi? Yorum bağlantısı
Ahmet Özge 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 2001, mercedes ve 103 bin km hiç inandırıcı degil. Ha olur mu olur yasli amcam ilk sahibidir gözünle görürsün belki Yorum bağlantısı
Hasan Altıntaş 1 Nisan 2015 Yazar Paylaş 1 Nisan 2015 2001, mercedes ve 103 bin km hiç inandırıcı degil. Ha olur mu olur yasli amcam ilk sahibidir gözünle görürsün belki Model düşük olabilir ama diğerinden çok daha iyi değil mi? Evet diğerinden daha iyi gözüküyor. hasar kaydı çıkmadı, ama km bilgisi gelmedi, iyi araştırmak lazım bana da inandırıcı gelmedi pek, orijinal çıkarsa düşünmeden alırım. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 ilgi ve bilgi alanıma giriyor mercedes sebebi bu söz laa... lotodan para çıksın alacam sana bi tane. kurtaracam bu hastalıktan Yorum bağlantısı
Recommended Posts