Mustafa Tüfekçi 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 söz laa... lotodan para çıksın alacam sana bi tane. kurtaracam bu hastalıktan loto tuturmanıza gerek yok asker dönüşü tekrar mercedes alacağım.sağolun Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 ikinci ilan tehlikeli ve pahalı. fotolardan bile bir takım kusurlarını sayabiliriz. ama milletin malına da fazlaca bir şeyler demeyi pek istemiyorum. ikinci ilan 45 eder derseniz ilk baktığınız araba 55 ten fazla eder. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 ikinci ilan tehlikeli ve pahalı. fotolardan bile bir takım kusurlarını sayabiliriz. ama milletin malına da fazlaca bir şeyler demeyi pek istemiyorum. ikinci ilan 45 eder derseniz ilk baktığınız araba 55 ten fazla eder.Abi ben arabadan değil ikinci arabanın donanımlarından bahsetmiştim yanlış anlaşılmasın Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Seçeneklerim arasında bu da var. aynı ilde. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-temiz-degisensiz-avangart-2001-195427611/detay Araç bana yakın, servis e sokabilirim isterseniz 1 Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 hasan bey, mercedesten çok anlamam ama aralık ayında gurbetçi amcamın aracını sattım. 1998 model E200 elegance 190 binde 34250 tl ye sattım. her araçta olduğu gibi bu aracında dolusu makbul. vitesin olduğu yerde ve ön konsol da ne kadar çok düğme varsa, o kadar kolay satıyor. dolu bir araba alın, satarkende zorlanmamış olursunuz. E1 ve E2 paket diye bişey var. buda şöför tarafında elektrikli ısıtmalı koltuğu olanlar E1 paket olarak geçiyor. yolcu tarafında da bu özellik varsa E2 paket olarak geçiyor. en çokta bu özellikler arabayı cazip kılıyor. E1 paketli bir elegance düz avangard tan daha dolu olabiliyor. bide bu mercedeste illegal olaylar çok oluyormuş. şu an piyasada çok fazla gürcü arabası var. Allah gönlünüze göre versin. Not: aracı satarken mercedesseverlerle yaptığım diyaloglarlar derlenmiştir. Yorum bağlantısı
Hasan Altıntaş 2 Nisan 2015 Yazar Paylaş 2 Nisan 2015 hasan bey, mercedesten çok anlamam ama aralık ayında gurbetçi amcamın aracını sattım. 1998 model E200 elegance 190 binde 34250 tl ye sattım. her araçta olduğu gibi bu aracında dolusu makbul. vitesin olduğu yerde ve ön konsol da ne kadar çok düğme varsa, o kadar kolay satıyor. dolu bir araba alın, satarkende zorlanmamış olursunuz. E1 ve E2 paket diye bişey var. buda şöför tarafında elektrikli ısıtmalı koltuğu olanlar E1 paket olarak geçiyor. yolcu tarafında da bu özellik varsa E2 paket olarak geçiyor. en çokta bu özellikler arabayı cazip kılıyor. E1 paketli bir elegance düz avangard tan daha dolu olabiliyor. bide bu mercedeste illegal olaylar çok oluyormuş. şu an piyasada çok fazla gürcü arabası var. Allah gönlünüze göre versin. Not: aracı satarken mercedesseverlerle yaptığım diyaloglarlar derlenmiştir. Teşekkürler Ali Bey 2-3 aracı kafamda netleştirdim muhtemelen haftaya bir sonuca bağlayacağım. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Mercedes in jant kapağı koyması bir hakarettir resmen.. Yorum bağlantısı
Hasan Altıntaş 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 abi Mercedes aldıysan Mondeoyla takas yapabiliriz Yok Hocam henüz almadım, aranıyorum her gün model değişiyor kafamda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts