Ömer Çayırtepe 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Merhabalar, Bugün aracımın arıza lambası yandı. OBD cihazını bağladım ve telefondan hata koduna baktım. Kod: P0171 - System too lean (Bank 1) Fakir karışım hatası olduğunu söyleyenler var. Araç lpg'li, kullandığım gaz ile alakası olabilir mi? Yorum bağlantısı
Murat Bal 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Aracınız hava emisyonda eksik kalıyor. Çekişte sorun var mı tekleme falan. Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 4 Nisan 2015 Yazar Paylaş 4 Nisan 2015 Aracınız hava emisyonda eksik kalıyor. Çekişte sorun var mı tekleme falan. Çekişte bir sıkıntı yok gibi. Bugün lpg servisine götürdüm, gazdan olduğunu söyledi. Kaliteli gaz almamı tavsiye etti 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Acar 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 (düzenlendi) Aynı sorunu çok yaşadım... Aracım lpg li ustaya götürdüm 4 farklı anlamadılar olur deyip gönderdiler lpg kaynaklı deyip fakat aracın bujilerini değiştirdim sıkıntı geçti... Tabiki başka sorunları olabilir. 12 Nisan 2015 tarihinde Gökhan Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts