İçeriğe Yönlendir

Ön Takım-Rot Balans-Senkromeç

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Ön takım komple değişim-rot balans-senkromeç tamiri - şanzuman yağı değişimi-yağ ve mazot filtresi değişimi ve genel fren kontrolü ve tamiri(fren ayarı)

Yukarıdaki saydıklarımı serviste ne kadara tamircide ne kadara yaptırırım üstadlar ?

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

3 bilinmeyenli denklem sorusu gibi olmuş :D Bunların cavabını ancak iş bittikten sonra değişen parçalara ve süreye göre yapan kişi belirleyebilir. Servis ile dışardaki iyi bir usta arasında en az 150-200 tl fark çıkacaktır. Maslakta forumun anlaşmalı yerine götürürsen çok daha iyi netice alabilirsin. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/254633-osman-ve-fatih-maslakta-no-name-servis/

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Rakam olarak ? Parçalar orjinal ve sifır olucak bu arada

tarihinde Coşkun Yalçın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu

Senkromenç tamiri derken araç herhangi bir vitesten filanmı atıyorki bu revizyon gerekli?

Yorum bağlantısı
Misafir

Vites takılıyor,forumda daha önce sordugumda bu durumu kontrol etmemi söylemişlerdi

Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut

Ben 2000 fiestama sanayide 1300 tl harcadim sizin aracta bundan geri kalmaz diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ergün Şirin

Ön takım komple değişim-rot balans-senkromeç tamiri - şanzuman yağı değişimi-yağ ve mazot filtresi değişimi ve genel fren kontrolü ve tamiri(fren ayarı)

Yukarıdaki saydıklarımı serviste ne kadara tamircide ne kadara yaptırırım üstadlar ?

benımde 2005 model connetım var 15 gun once tanııdık bır arkadasa rot balans yapyırmıstım 100 km den sonra tıtroıyordu dıreksıyon jan yamulmus sımdı ıyı dukur 150 km bısı yok  50 lıra vermıstım sultanbeylıde  ıst....

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...