Alper Karakuyu 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Arkadaşlar bugün lastikleri good year balataların hepsini motorcraft marka orjinalleriyle değiştirdim. Yalnız aracın frenleri kötüledi gibi usta zamanla düzelecek alışır dedi ama ne bileyim ne zaman düzelir acaba ayar falan mı yapılması gerekiyor Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Frenlerde yavaşlama normal yeni balataların alışması zaman alabilir 300-500km gibide olabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Zamanla düzelicek kafanıza takmayın. Yorum bağlantısı
kenan.tomris 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 bende bugün kışlıkları söküp yazlıkları taktırırken, ön balataları kale marka balatayla değiştirdim. Benim ustanın dediği de alışması için biraz zaman gerekiyormuş. Ne kadar dediğimde ise kullanmana göre değişir 50 -100 km de olabilir yada sıkışık trafikte daha kısa zamanda adapte olabilirmiş. Benim düşünce 50 km kadar eskisine döner Yorum bağlantısı
Alper Karakuyu 4 Nisan 2015 Yazar Paylaş 4 Nisan 2015 40km kullandım biraz önce eve gelirken dikkat ettim düzeliyor gibi ilk başta çok kötüydü şimdi daha iyi Yorum bağlantısı
kenan.tomris 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 dediğim gibi yeni balata ile aşınmış disklerin adaptasyon sureci frene basma sıklığı ıle alakalıdır sizde tahminen bu sureci doldurmuş gibisiniz Yorum bağlantısı
Alper Karakuyu 4 Nisan 2015 Yazar Paylaş 4 Nisan 2015 Tşk arkadaşlar şuan sorun kalmadı Yorum bağlantısı
Metin Çilo 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Ustan doğru söylemiş yeni balata alışana kadar frenler zayıf kalır hatta tutmaz. Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 1 ay önceki bakımda yetkili serviste 4 disk tornattırdım ve fren balatalarını motorcraft markayla değiştirdim. ilk andan itibaren frenlerin pozitif olarak farkını hissettim. ne bir ses ne de başkaca sıkıntı yaşamadım. marka ne kadar önemli olursa olsun, yapılan iş ve işçilikte bir o kadar önemli bence. Sadık Abinin dediği önemli,orjinal motorcraft balatayı zamansızlık yüzünden mahalledeki lastikçiye taktırdım.20-30 km yol yaptıktan sonra her frene basmamda etrafımda kamyon var zannediyorum,katlanılmaz bir ses var frenlerde. 1 Yorum bağlantısı
Alper Karakuyu 5 Nisan 2015 Yazar Paylaş 5 Nisan 2015 1 ay önceki bakımda yetkili serviste 4 disk tornattırdım ve fren balatalarını motorcraft markayla değiştirdim. ilk andan itibaren frenlerin pozitif olarak farkını hissettim. ne bir ses ne de başkaca sıkıntı yaşamadım. marka ne kadar önemli olursa olsun, yapılan iş ve işçilikte bir o kadar önemli bence.disklerim iyi işçilikle de alakası yok kardeş balatanın alışma süreci yaklaşık 50km zayıftı şuan eskisinden iyi ustanın dediği doğru yardımcı olan arkadaşlara tşk ederim ederim. Yorum bağlantısı
Musa Doğru 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Alper bey balataların alışması gerekiyor değişimden sonra ani fren yerine az miktarda frenleme yaparak fren mesafesini uzatarak kullanır iseniz alışma süresi kısalacaktır 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts