Ramazan Gönülal 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Selamun aleykum Aracimin tabanindaki çürükleri yaptıruyorum Yalıtım malzemesi olarak Bitüself aldım. Su yalıtımı için yazıyor. Ayni zamanda ses yalıtımı yaparmi onu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler. Malzeme bu Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Su ve Ses yalıtımına yardımcı oluyor. Ben kendi aracıma da bundan kullandım sesde azalma oldu. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 ses ve ısı yalıtımına etkisi vardır. tabi büyük oranda etkilermi bilmem kalınlaştıkca etkisi artıyor.fabrikası şuan tam karşım hihih )) 2 Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 bu malzemeyi aracımda ses yalıtımı için kullandım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 işe yarar ama sonradan sökmeyeceginiz yerlere yapıştırın, zift li oldugundan sökülmüyor. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Süleyman Özer yazdı: işe yarar ama sonradan sökmeyeceginiz yerlere yapıştırın, zift li oldugundan sökülmüyor. +100 Yorum bağlantısı
Ramazan Gönülal 8 Nisan 2015 Yazar Paylaş 8 Nisan 2015 Çok tesekkur ederim hepinize de. Gerekli bilgiyi vermissiniz hepiniz. Taban saci curuklerden dolayı tamir görüyor şuan sanayide araç. Tabana uygulayacağım. Aracın kendi süngeri islandigi için özelliğini kaybetmiş. Güzelce bi boya atıp bunu uygulayacağım inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Hayrettin Bahadir yazdı: Bu ürün nasıl uygulanıyor? kendinden yapışganlı bildiğim kadarıyla temiz yüze yapışıyor ama öğle böyle deyil sökülmüyor.Abi Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Okan Tansel yazdı: kendinden yapışganlı bildiğim kadarıyla temiz yüze yapışıyor ama öğle böyle deyil sökülmüyor.AbiYani dışarıdan arabanın altına öyle mi? Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Kesinlikle işe yarıyor fiestaya uyguladık bitünselfin üstüne şilte onun üzerine akustik sünger sonuç muhteşem içerde fırtınalar kopsa ses dışarı çıkmıyor içeriyede tabandan gelen yol seslerini almıyor. Okan Tansel yazdı: ses ve ısı yalıtımına etkisi vardır. tabi büyük oranda etkilermi bilmem kalınlaştıkca etkisi artıyor.fabrikası şuan tam karşım hihih )) Okan abi fabrika satış mağzaları vs. gibi birşeyleri varmı ben bütün gıda çarşısını tavaf ettim yok bulamadım eskiden aldığım yerede sordum bayiliği bırakmışlar vs.eğer satış mağzaları gibi birşey varsa rica etsem bi fiyat alabilirmisin benim için. Hayrettin Bahadir yazdı: Yani dışarıdan arabanın altına öyle mi? İçten uygulanması daha makul dıştan ise pütür attırmak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Ramazan Gönülal yazdı: Selamun aleykum Aracimin tabanindaki çürükleri yaptıruyorum Yalıtım malzemesi olarak Bitüself aldım. Su yalıtımı için yazıyor. Ayni zamanda ses yalıtımı yaparmi onu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler. Malzeme bu Nekadardan aldınız acaba topunu ? 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Okan Tansel yazdı: ses ve ısı yalıtımına etkisi vardır. tabi büyük oranda etkilermi bilmem kalınlaştıkca etkisi artıyor.fabrikası şuan tam karşım hihih )) Satış yapıyorlar mı ? Fiyat alabilir misin ? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Mert kardeşim ,serdarım fabrika satış mağazası gibi yok bunlarda. direk çıkış bayilere lakin ortak alım yapılırsa üç beş kişi birer toptan görüşürüm alım yapa bilirim tahminen 1 Yorum bağlantısı
Recep Güney 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 fiyata bağlı olmak şartıyla ortak alım gibi bir şey olacaksa katılabilirim. zira nette 15 cm 10 metre 45 tl den aşağı yok. Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Okan Tansel yazdı: Mert kardeşim ,serdarım fabrika satış mağazası gibi yok bunlarda. direk çıkış bayilere lakin ortak alım yapılırsa üç beş kişi birer toptan görüşürüm alım yapa bilirim tahminen Abi Abi bana Abi bana 30 cm iki toplazım bu sefer tavan kapı vs.de girmeyi düşünüyorum sana zamet bi sorabilirsen çok sevinirim nette 30-10mt 90 tl buldum bakalım daha uyguna bulabilirsek daha güzel olur.Listeyi bi yapalım bakalım toplam kaç top olcak ona göre birşeyler yaparlar belki.Bu arada hakkını vererek yapmak için tabana 20cm liklerleden 2 top civarı gidiyor bir araç için girintiler çıkıntılar vs. mert +2 (30cm-10 mt) Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 tamamdır arkadaşlar sabahtan görüşürüm bilgileri buradan paylaşırım 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Gönülal 8 Nisan 2015 Yazar Paylaş 8 Nisan 2015 Ben 30 cm -10 mt. 80 TL ye aldım bayiden daha ucuzu bulamadım. 75 liraya 20 cm liğini veriyorlar. Ayrıca aracın taban halısı sokulup iç tabandan uygulanıyor. Alt tabana pütür attırmak iyidir. Arabam şuan sanayide. Taban saçı değişiyor alttan pütür atılıyor. İçten bunu uygulayacağım. Üstüne firex felan koymaya gerek varmı onu düşünüyorum. Firex dediğim sünger. Sesi ciddi şekilde kesiyor. 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 (düzenlendi) Ramazan Gönülal yazdı: Ben 30 cm -10 mt. 80 TL ye aldım bayiden daha ucuzu bulamadım. 75 liraya 20 cm liğini veriyorlar. Ayrıca aracın taban halısı sokulup iç tabandan uygulanıyor. Alt tabana pütür attırmak iyidir. Arabam şuan sanayide. Taban saçı değişiyor alttan pütür atılıyor. İçten bunu uygulayacağım. Üstüne firex felan koymaya gerek varmı onu düşünüyorum. Firex dediğim sünger. Sesi ciddi şekilde kesiyor. Yapmışken koy sonra tekrardan sök parçala uğraşma bence şuan belki maliyet artacak ancak sonradan keşke demeyeceksin. 8 Nisan 2015 tarihinde Mert Keçeci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ramazan Gönülal 8 Nisan 2015 Yazar Paylaş 8 Nisan 2015 Mert Keçeci yazdı: Yapmışken koy sonra tekrardan sök parçala uğraşma bence şuan belki maliyet artacak ancak sonradan keşke demeyeceksin.Bu tatmin etmezmi yani ses izalasyonunda. İllaki takviye istermi hocam? Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Ramazan Gönülal yazdı: Bu tatmin etmezmi yani ses izalasyonunda. İllaki takviye istermi hocam? Eskisinden çok çok daha iyi olur ancak hazır eli bukadar taşın altına koymuşken 60-70 tl daha verip bence yapmak gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Gönülal 8 Nisan 2015 Yazar Paylaş 8 Nisan 2015 Tamamdır sagolasin internette pek bulamadım. Firex 5 mm M2 fiyatı 7 8 lira yazıyor. Yalıtım cilara bakmak lazim. İyi aksamlar. Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Ramazan Gönülal yazdı: Tamamdır sagolasin internette pek bulamadım. Firex 5 mm M2 fiyatı 7 8 lira yazıyor. Yalıtım cilara bakmak lazim. İyi aksamlar. 100*500 akustik sünger 80 tl gibi bi fiyat gördüm nette bu gün. Yorum bağlantısı
Ramazan Gönülal 8 Nisan 2015 Yazar Paylaş 8 Nisan 2015 Mert Keçeci yazdı: 100*500 akustik sünger 80 tl gibi bi fiyat gördüm nette bu gün.5 m2 yani. M2 si 8 TL yazıyordu biyerde de. Neyse bakarim buradaki yalıtım malzemecilerine. Tesekkur ederim Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Nisan 2015 Paylaş 9 Nisan 2015 günaydın arkadaşlar firmayla görüştüm tekil satışları yok bir isim verdiler görüşünce bilgi vereceğim 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Nisan 2015 Paylaş 9 Nisan 2015 Gorusun de ben de bagaja bir temizlik yapmayi dusunuyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts