İçeriğe Yönlendir

Bitüself Folyolu

Ramazan Gönülal

Recommended Posts

Okan Tansel

evet arkadaşlar yetkiliyle görüştüm malesef tekil satış yok bayi üzerinden gidiyor ve oradan aldığım fiyat şu 30 cm*10 metre olanın tanesi 62+KDV=73.16 TL geliyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

10cm. 10m. boy olan simself marka olanı Koçtaş ta 27 tl. 2 tane aldım, fiyat fena gelmedi ...

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci
  Okan Tansel yazdı:

evet arkadaşlar yetkiliyle görüştüm malesef tekil satış yok bayi üzerinden gidiyor ve oradan aldığım fiyat şu 30 cm*10 metre olanın tanesi 62+KDV=73.16 TL geliyor.

Bayideki fiyat demi bu abi bayinin adı ve numarasını alabilirmiyim acaba abi .

Ali Cihangiroğlu yazdı:

10cm. 10m. boy olan simself marka olanı Koçtaş ta 27 tl. 2 tane aldım, fiyat fena gelmedi ...

Seninkide hemen hemen aynı fiyata gelmiş abi 81tl gelmiş 30*10'u tek sıkıntılı tarafı biraz fazla uğraştırır taban ve tavan kaplarken.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Koçtaş ta başka bir marka var ama aynı işi görüyor kanimca fiyatta baya fark var galiba

Yorum bağlantısı
Ramazan Gönülal

Bildiğim kadarı ile bu malzeme sınıfında en uygun ve en kaliteli olanı. Bundan bir kaliteli olan dynamat varmış avrupa mali o çok pahaliymis. Bu yerli olduğu için ucuzmus. İnternet araştırmalarım boyle

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin
  Mustafa_Şahin yazdı:

Koçtaş ta başka bir marka var ama aynı işi görüyor kanimca fiyatta baya fark var galiba

7de744584a184b53320a2cf23b8a68d9.jpg41c11184245d060fb48c87a0614b082e.jpg benim Koçtaş ta gördüğüm ürün buydu.
Yorum bağlantısı
Ramazan Gönülal
  Mustafa_Şahin yazdı:

benim Koçtaş ta gördüğüm ürün buydu.

Fiyatı uygun gibi geldi. 20 cm lık. 2 tane Alsan 90 lira. Ben 30 cm ligi 80 liraya aldım. Ama Bitüself kadar kalitelimi orası düşünülür.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Emre Şimşek

Haydi bismillah!

Ben de gittigidiyordan az önce, 3 tane 15 cm x 10 metre bitüself sipariş ettim. Toplamda 4,5 metrekare ediyor. Kargo dahil tanesi 45 liradan toplam 135tl. 3-6-9 taksit seçeneği mevcut.

Arka koltuktan itibaren bagaja uygulamayı düşünüyorum. Daha önce söktüğüm için rahat yapacağıma inanıyorum. Bitüself üzerine uygulayabileceğim malzemeyi henüz araştırıyorum. Fiyatı uygun bir şey bulacağım.

Ayrıca davlumbazlar için pütür alacaktım fakat tek başıma uygulayamacağım için erteledim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...