İçeriğe Yönlendir

40000 Tl Civarı Sedan Otomatik Vites Araç Önerisi

Rasim Bolat

Recommended Posts

Rasim Bolat

herkese selamlar 40000 tl civarı otomatik vites (yakıt benzin dizel fark etmez ) araç araştırıyoruz megane 2-3 veya focus aklımızda olan bu araçlar nasıldır. kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.  

otomatik vites araçta nelere dikkat etmeli  

dizel mi benzin mi daha avantajlı  

yakın çevrenizde; osmaniye veya diyarbakır civarı araç satan arkadaşlar varsa öncelikli  tercihimiz.

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

2007 >Civic, Corolla olabilir, Jetta 1.6 düz motor veya 1.2,1.4 TSI motor olabilir...

+1

Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir

2007 >Civic, Corolla olabilir, Jetta 1.6 düz motor veya 1.2,1.4 TSI motor olabilir...

Jetta

+3

Yorum bağlantısı
Rasim Bolat
(düzenlendi)

şuan araç fiyatları hakkında hiç bildiğim yok piyasa çok yüksek diyor arkadaşlar, bir arkadaşım yardım istedi.  honda için fiyatlar çok yüksek dedi.benimde  ilk aklıma gelen otomatik vites araç honda  ama fiyatlar uçuk deniliyor    

focus ve megane şuan için belirlediğim fiyata en yakın alınabilir araç diyor arkadaş. ford focus  ve megane  otomatik vitesler nasıl 

tarihinde Rasim Bolat tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bekir Afşar

MK4 kasa 2.0 TDCi otomatik Mondeo Titanium yada Selective donanım alabilirsiniz.

Forumda da öneriliyor oldukça. 2008-2009 temiz kullanılmış az km'li bulabilirseniz bence kaçırmayın..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Köker

bende benzer kriterlerle araştırmadayım;vw alıp iki hafta sonra dsg arızasıyla 6-8 bin masraf çıkanlar internette dolanıyorlar(şikayetvar gibi sitelerde),toyota alıp aracın performansını yetersiz bulanda var,mazda alıp lpg de subap arızası alanda var,ford alıp yol sesini içeri çok alıyor diyende var,kia ceed alıp dizel otomatiği çok yakıyor diyip satmaya çalışanda var,honda alıp kalabalıkken arabanın altı vuruyor diyende var ,var da var... :nea:  zaten piyasanın pahalı olması ve bitik arabaların çok olması da cabası,ben şahsen focus titanium otomatik e daha yakınım gibi şuan,alıp yağlama sistemli bir lpg taktırıp binmeyi düşünüyorum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

MK4 kasa 2.0 TDCi otomatik Mondeo Titanium yada Selective donanım alabilirsiniz.

Forumda da öneriliyor oldukça. 2008-2009 temiz kullanılmış az km'li bulabilirseniz bence kaçırmayın..

Mondeo hem mantıklı hemde güzel bir tercih olur ancak .

Fiyat aralığı şu sıralar biraz yüksek .

40-45 arası ancak dizel otomatik titanium alınabilir , fiyat üzeri olacaksa selective alınabilir . Düşük km'li bulmak biraz zor olur olanda ya şahibeli olur yada çok yüksek fiyatlı ...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Rasim Bolat

yorumlarınız için teşekkürler ama benim öğrenmek istediğim;

megane focus toyota  

bunların şanzımanları nasıl kaç ileri vites  

kronik sorunları var mı   

yakıt tüketimi 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

yorumlarınız için teşekkürler ama benim öğrenmek istediğim;

megane focus toyota  

bunların şanzımanları nasıl kaç ileri vites  

kronik sorunları var mı   

yakıt tüketimi 

üç modelin içinde en alınası otomatik focus.diğer ikisi için de şikayetler var. Sani arkadaşımız her fırsatta otomatik renaulttan uzak durun diyor.toyota içinde bir kaç olumsuz yazı okumuştum. kendim de 2008 model hem ghia hem titanyum otomatik focus sahibiydim.çok gitmez,az da yakmaz ama çok konforludur.kolay kolay da bozamazsınız.(klasik otomatikli focustan bahsediyorum,powershift hakkında bilgim yok)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...