Çağatay Özsoy 9 Nisan 2015 Paylaş 9 Nisan 2015 Merhaba,, Forumda baktım ama daha önce pek konusu geçmemiş,, şu sony ses sistemini ve ekranını çok beğeniyorum, sonradan titanium x paket e bu sistem takılabilir mi? (sync ve bluetooth çalışacak şekilde) olursa servis ne kadar ister böyle bişeye acaba? keşke alırken sony sistemle alsaymışım. cyclone vs navigasyon sistemleri daha kullanışlı gibi görünüyor olsada ben küçük bi navigasyon aldım bana fazlasıyla yeterli geliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Takılır ama çok para isterler...Yada çıkma bulacaksınız. Yorum bağlantısı
Melih Ozsoy 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Ben bir ara baya arastirmis hatta konu da açmıştım. Ankara da bir çıkmadı da bulmuştum sistemi ama çıkmaci bana bluetooth kartı vs olmadan bazı özelliklerinin calismayacagini sadece görüntü olarak ise yarayacagini söylemişti. Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 bi servise geçerken mutlaka fiyat alıcam,, aldığımda tekrar yazarım. Yorum bağlantısı
Fevzi Türe 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Evet benim aklimda böyle düsünce var... Yorum bağlantısı
Melih Ozsoy 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Servis sadece cyclone takıyor orjinal Sony daha sonradan takilmiyormus. Ben daha önceden sormuştum. Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 14 Haziran 2015 Yazar Paylaş 14 Haziran 2015 ben bi servise sordum, sorup size dönücez dediler ama halen dönmediler Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 14 Haziran 2015 Yazar Paylaş 14 Haziran 2015 Çağatay bey merhabalar; Atatürk Oto San.Sit 11. Blok No:308 İkitelli İstanbul Oto Nur Ford Var, Eyyüp ERENERLER Kendisiyle görüşürsen en temiz çıksa sony teyp'i ayarlayacaktır. Bilginize, tel numarası var mı arkadaşların? Yorum bağlantısı
Fevzi Türe 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Arastiran arkadaslar buradan bilgilendirirse seviniriz. Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 15 Haziran 2015 Yazar Paylaş 15 Haziran 2015 Arastiran arkadaslar buradan bilgilendirirse seviniriz. söz konusu arkadşla bu gün görüştüm, ellerinde çerçeve dışında tüm aksam varmış ama çerçeve yokmuş, bi kaç hafta sonra gelebileceğini ve takabileceklerini söylediler ancak SYNC sistemi ve Bluetooth olmayacak diyorlar, o arabanın bi özelliğiymiş, onun için benim bildiğim bu teyp sistemi sağlıyordu bunuya neyse. SYNC ve Bluetooth yoksa bence çokda gerek yok. fiyat yazmam doğru olmaz, yukardaki numaradan sorarak konuşabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Fevzi Türe 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Parca teminini nasil ettiniz ve maliyeti ne oldu acaba Yorum bağlantısı
Emre Candan 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Makyajlı kasa Fiesta'ların ses sistemi çoğu C ve D segment araçtan iyi bass vs... olarak. Ben hiç ses sistemini değiştireyim diye düşünceye geçmedim çok şükür, en önemli şeydir benim için ses sistemi. Sony'ye gerek yok bence. Yorum bağlantısı
Emrecan Koç 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 söz konusu arkadşla bu gün görüştüm, ellerinde çerçeve dışında tüm aksam varmış ama çerçeve yokmuş, bi kaç hafta sonra gelebileceğini ve takabileceklerini söylediler ancak SYNC sistemi ve Bluetooth olmayacak diyorlar, o arabanın bi özelliğiymiş, onun için benim bildiğim bu teyp sistemi sağlıyordu bunuya neyse. SYNC ve Bluetooth yoksa bence çokda gerek yok. fiyat yazmam doğru olmaz, yukardaki numaradan sorarak konuşabilirsiniz. radyom çalındığında , eksper onay verseydi bu dediklerinizi yapacaktım . bostancı sanayide bir çıkmacı var , teyp + mikrofon + direksiyon üstündeki özel tuşlar hepsini ayarlamıştım , alıp elektrikçime taktıracaktım . Geriye tek iş arabanın yazılımına bunu tanıtmak kalıyor ki servisler bunu yapabiliyorlar . Ama sen dışardan elle topladığın için hiçbi servis bunu yapmaz . Eğer benim gibi yetenekli bir elektrikçin varsa , o zaman sorun yok demektir Her şey ayarlanmıştı , son dk da eksper yan çizdi .. Yorum bağlantısı
Recommended Posts